Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לקנות מערכת לאוטו (TOYOTA AVENSIS 2000), משהו איכותי וחזק (דגש רציני על האיכות), התקציב שלי עומד על 2300 - 2700 (אם יהיה שווה לחרוג אז סבבה)

בינתיים אני לא רוצה סאב, אני רק בהתלבטות אם להביא גם מגבר או לא ?(שמעתי אצל חבר את אותו הרדיו דיסק בלי מגבר וסאב עם רמקולים תואמים לאלה ושומעים איכותי מאוד וחזק...)

חשבתי לקנות מערכת שכוללת רק 4 קומפוננטים ורדיו דיסק (אין סיכוי להישאר עם הרדיו הנוכחי מכיוון שהוא קלטת) חשבתי על זה: Pioneer DEHP7250IB דולפינים 2010, JBL GTO6508 X2אני דיי נעול על JBL (לפי מה שהבנתי PIONEER לא משהו לרכב ?!) השאלה שלי אם לשים 4 קומפוננטים או 2 קומפוננטים ו2 רמקולים ?

בקיצור אני מחפש רמקולים ורדיו דיסק במחיר הזה (ואולי מגבר) חשוב מאד שיהיה איכותי !!!

אם אני לא טועה הגדלים אצלי הם 6.5 אינץ אני חושב, אם אפשר שמישהו יבדוק איכשהו (ניסתי לחפש בכל פורום אפשרי), יש לי מקום רק בדלתות...

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אם אני לא טועה בשביל 4 קומפו' אתה חייב מגבר ...

כך מגבר מפה ...

http://www.ninja-polo.com/index.php/jbl-gto1004.html

.

רמקולים יש לך את אלו שהם מעולים ... והם מגיעים עם 2 טוויטרי לזוג.. תקנה 2 זוגות ...

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PULSE65&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=he

..

מערכת כך את זאת .

http://www.ninja-polo.com/index.php/lg-lac8900n.html

..

יוצא לך 2700 בערך ...

אתה יכול לקנות מגבר פחות איכותי גם ב400 שקל ... אבל זה מומלץ.. הוא לא ישרף לך אחריו שבוע ..

פורסם
למה אתה נעול על הjbl? שמעת אותו בעבר?

כן כמו שאמרתי וזה נשמע מעולה.

לגבי המערכת ב 2700 היא לא איכותית כמו הדולפינים ובטח שהרמקולים לא מתקרבים ל JBL

תודה

פורסם

אם אהבת את ה JBL, יכול להיות שהתחברת לאופי הסאונד שלו, או שהסטנדרט שלך נמוך (מבלי לפגוע חלילה).

נסה לשמוע עוד קומפוננט או שניים לפני שאתה קונה, שמע גם את המורל טמפו והרץ אנרג'י.

מגבר ישדרג אותך הן מבחינת עוצמה והן מבחינת איכות.

אני אישית מעדיף ר"ד של קלריון על פני הר"ד הזה.

סטאפ שאני הייתי בונה:

CZ500 של קלריון

JBL GTA604

2 זוגות קומפוננטים שהכי התחברתי אליהם, אחרי ששמעתי מורל טמפו, JBL GTO, הרץ אנרג'י ופוקאל 165A.

ייצא לך באזור ה- 3000, טיפה יותר אם תיקח את ההרץ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפי דעתי זה יעבוד יפה מאוד גם בלי מגבר. אם אין סאב זה פשוט נראה לי מיותר לשים מגבר (למערכת ברמת כניסה כזאת לפחות), גם עם וואטים מעטים של רדיו דיסק רוב הרמקולים מנגנים יפה מאוד.

רדיו דיסק איכותי מספיק (פיוניר זה טוב), קומפוננט טוב מקדימה ורמקולים אחוריים- אחוריים לא ממש משנה אם קומפוננט או קואקס, הם שם בשביל להשלים קצת, את העבודה העיקרית עושים הקדמיים. (ככה תכוון גם בFADER)

אני למדתי בעצמי לא מזמן שהחלק הכי חשוב זה הHU, הוא יכול לשנות לחלוטין את איך שהמערכת נשמעת אפילו אם הרמקולים בכלל לא משהו. וגם למדתי שמי שלא מחפש באסים לכל השכונה יכול להסתדר בלי סאב. אנשים בפורום באים מרמות שונות של התחום. ואנשים עם מערכות של אלפי שקלים ישר ממליצים על מגברים וסאבים לכל אחד שרק מתחיל ורוצה להשקיע 2000 שקל בלחץ, והיה בכיף נהנה לחלוטין ממערכת של 4 רמקולים בלי לשבור תוכניות חיסכון או לקרוא את כל הפורום.

הנה השרשור שלי עם עצמי כי אף אחד לא מגיב לי, אבל כתבתי שמה את דעתי על העניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2952182&postcount=2#2

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני אומנם לא מבין בסאונד של רכב אבל בסאונד בכללי אני מבין (מערכות ביתיות, מחשב וכו')

ה JBL נשמעים מעולה (יכול להיות שהאקוסטיקה של האוטו גרמה לי להבין לא נכון אבל זה ממש נשמע טוב)

אז מה אתם אומרים 2 קומפוננטים 2 רמקולים ?

• תוכן חדש...