Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקורד 1.8 VS B4 VS גאלנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתה נשאלת השאלה ולבחירתכם מבכינת אמינות , תחזוקה,נוחות וחיסכון , מה הייתם מעדיפים .

כח לא מעניין אותי אחרת הייתי מחפש ועושה לעצמי איזה סויויק או רנו 5 טורבו .... ;)

אקורד דגם ספורט 1.8 עם סנרוף טיפטרוניק 2001-2002

גאלנט ספורט מנוע 2000 2001-2002

סוברו B4 מנוע 2000 שנתון 2000-2001 וצריך לשבת ולחפש ידנית ואחרי שבוע של חיפושים איני מוצא .

כל הרכבים במידה ויקנו לא יקנו מעל יד 3 ולא מעל 150-160 אלף קמ.

בתודה מראש אשמח לשמוע נימוקים וסתם חו"ד.

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

יש לי את האקורד המדוברת כשנה וחצי. צריכת דלק בנסיעה רגועה מגרדת את ה 1 ל11. אפס תקלות (טפו טפו טפו) בזמן שהיא אצלי.

רכב נח, גדול, מעט עצל בסל"ד נמוך. איכות פנים הרכב נעה בין לא משהו (הבד מתחת לגג הרכב ובדלתות מאחור) לבין מוצק כמו סלע (הקונסולה המרכזית וקדמת הרכב בכלל). מזגן (בקרת אקלים) מקפיא. תא מטען ענק. תנוחת ישיבה מעט נמוכה. אחלה רמקולים, מערכת מקורית לא קוראת mp3. רק ארבע כריות אויר.

סה"כ אני מאוד מרוצה.

• תוכן חדש...