Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברים.

אני מעוניין בכרטיס אשראי ללא עמלות. שמעתי על כך שיש כרטיס FREE של לאומי כארד, ואולם כשהתקשרתי ובררתי, נאמר לי שאי אפשר להוציא כרטיס כזה, אלא אם כן יש לי כבר כרטיס אשראי (למען הסר ספק - לי אין כרטיס אשראי. חי, ודי טוב, על כסף מזומן).

לא מעניינים אותי לא מבצעים ולא נקודות (בכרטיס אשראי). כ"כ - רצוי שיהיה גם ניתן לקנות בחו"ל בכרטיס זה.

האם באמת צדק נציג לאומי כארד, שכרטיס זה מונפק רק ככרטיס אשראי שני ? אולי לא התאמצתי מולו מספיק (בטלפון) ?

האם ישנן הצעות נוספות ?

בתודה מראש.

alfa 156 2.5.

פורסם

תבדוק עם בנק הדואר אני יודע שהיה להם איזה סוג של כרטיס אשראי...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

ברר בבנק שבו מתנהל חשבונך. כמעט בכל רגע נתון סביר שיהיה איזה כרטיס אשראי שבדיוק הם מנסים לדחוף ללקוחות, ובד"כ הוא יהיה פטור מדמי כרטיס למשך תקופה מסויימת, שלאחריה אתה פשוט מחליף שוב לכרטיס שאותו הם ינסו לדחוף באותה תקופה, וחוזר חלילה.

חוץ מזה, יש מגזרים מסויימים (בד"כ סטודנטים, הנדסאים, רופאים, הסדרים דרך מקום העבודה וכו') שנהנים מפטור קבוע מדמי הכרטיס. בדוק עם הבנקאי האם אתה משתייך לאחד מהמגזרים הללו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לי יש 2 כרטיסים פטורים מעמלות, הראשון הוא לייף סטייל שגם כיום ניתן לקבלו ללא עמלות לתקופה של שנתיים,הוא נותן הנחות בכל מיני מקומות בנוסף לסופר פארם אולם הוא כרטיס חוץ בנקאי.

השני הוא כרטיס מאסטרקארד קורפורייט דרך הבנק אולם כביכול למגזר ההייטק(או מגזר שקר כלשהוא אחר)גם הוא ללא כל עמלה חודשית או שנתית ונותן הטבות .

תבדוק בבנק אילו כרטיסים ולאילו מגזרים אתה שייך ויכול לקבל ללא עמלה.

פורסם

אם אתה רגיל לעבוד עם מזומן, אולי כדאי שתנסה כרטיס דביט.

לא בטוח איך זה נקרא בעברית או אם קיים בארץ, בעקרון זה מין ארנק אלקטרוני שמוריד לך את החיוב באופן מיידי מהחשבון, ופוטר אותך מהצורך לשאת כסף או כרטיסים נוספים. בספרד ובכמה מדינות אחרות באירופה שיצא לי לבקר בהן, מדובר בכרטיסים ללא עמלות או דמי מנוי. הבנקים מאד מעודדים את השימוש בהם על פני כרטיסי אשראי, כי זה מאפשר ללקוחות שליטה הרבה יותר טובה על ההוצאות (ע"י בדיקת מצב החשבון דרך האינטרנט או הכספומטים).

המגבלות של הכרטיס הן בחוסר היכולת לשלם על שירותים מסויימים (השכרת רכב למשל), וזה שלפעמים הוא לא מתקבל בדוכני אגרה ברחבי היבשת (אבל את התופעה הזאת יש לי גם עם האמריקן אקספרס של העבודה). בשאר המקומות, וגם בקניות אונליין, אין שום בעיה.

פורסם

אאלט אין כרטיס DEBIT בארץ כנהוג בחו"ל. אבל יש כרטיסים שנותנים פטור מלא מעמלות אם משתמשים בהם ב2000 ש"ח בחודש או משהו כזה. אם אתה חי טוב כדבריך אין סיבה שלא תוכל להעמיס 2000 ש"ח בחודש על הכרטיס. למעשה הסיכוי היחיד להוצאות קטנות יותר זה לגור עם ההורים בלי רכב...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

שתבינו עד כמה זה נפוץ פה - אין מניעה לשלם גם יורו וחצי בכרטיס דביט. לא חייבים לקנות "מעל 20 שקל" בשביל זה.

אני לא לגמרי מבין איך זה מתיישב עם הוצאות הסליקה של בית העסק, אבל זה המצב. אולי אלעד יוכל לספק הסבר הגיוני.

פורסם

1. גם בארץ קיימים כרטיסי דביט, אבל הם לא פופולריים. חפש "ויזה אלקטרון".

2. אם אתה חייל/חייל משוחרר/סטודנט וכו' וכו' תוכל להתארגן על כרטיס נטול עמלות בקלות.

3. בדוק במקום העבודה שלך, אולי יש להם דיל עם אחת החברות על כרטיס נטול עמלות.

4. בדוק בשופרסל/YOU, לשני המועדונים האלו יש כרטיסי אשראי. יכול להיות שהם פטורים מעמלות לשנה ראשונה. בדוק היטב.

5. ברגע שיש לך כרטיס כלשהו, אתה יכול לעשות לאומיקארד FREE. ברגע שמגיע ה-FREE שלך, אתה יכול לבטל את הכרטיס הקודם, ולהישאר רק עם ה-FREE.

6. אני עברתי חברות אשראי כבר פעמיים בגלל עמלות. בפעם השניה כשהתקשרתי לבטל את הכרטיס ניסו למשוך אותי ע"י פטור מעמלות לחצי שנה. הסכמתי כמובן, אבל ביקשתי בכל זאת שלא יחדשו אותו כשהוא ייגמר (פחות מחצי שנה נותרה)

אה, וברשתות הגדולות אין בעיה לשלם כל סכום באשראי. השיא האישי שלי הוא 1.46 ש"ח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לי שני כרטיסי אשראי ללא עמלות

אחד הוא אמריקן אקספרס

והשני הוא מאסטר קארד קורפורייט - שעושים באמצעות מקום העבודה

המלכוד היחידי הוא שבאמריקן אקספרס אני צריך להוציא לפחות 2000 ש"ח בחודש.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כשמו כן הוא: את הכרטיס הבנקאי מנפיק הבנק שבו מתנהל חשבונך, והוא זה שגם קובע מה תהיה המסגרת שלו. הבנק אינו רשאי לסרב להעביר את סכום החיוב החודשי לחברת האשראי, אפילו אם החשבון נמצא בחריגה.

הכרטיס החוץ בנקאי מונפק ללקוח ישירות ע"י חברת האשראי, כאשר הבנק כלל אינו צד בעניין. התשלום החודשי מתבצע באמצעות הרשאה לחיוב חשבון, ובמידה וביום החיוב אין יתרה מספקת בחשבון, הבנק רשאי לא לכבד (כלומר: להחזיר) את החיוב.

הריביות בכרטיס בנקאי לרוב תהיינה נמוכות יותר בהשוואה לכרטיס חוץ בנקאי מקביל.

אני לא לגמרי מבין איך זה מתיישב עם הוצאות הסליקה של בית העסק, אבל זה המצב. אולי אלעד יוכל לספק הסבר הגיוני.

מצטער, אין לי מידע בנושא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

במידה ולא מדובר בבקשה למסגרת גדולה, לא עדיף להוציא כרטיס אשראי דרך הבנק ?

עניין העמלות לא כ"כ מובן לי, אבל אני לא "מומחה" בעניין, כיוון שכרגע אני סטודנט :). על אילו סכומים אנחנו מדברים? עשרות שקלים או יותר?

• תוכן חדש...