Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב אני עומד לרכוש ממישהו מאזדה לנטיס 2004 עכשיו היא עומדת על 97 אלף קילמוטר וביררתי עם הבנאדם אם הוא עשה טיימינג ב90 אלף לפי הוראות היצרן והוא בדק בקבלות שהוא עשה טיפול ב77 אלף בערך שרשרת תזמון האם זה רצועת טיימינג?

פורסם

טימינג[באנגלית Timing]=תזמון אכן כן רצועת תזמון היא גם נקראת רצועת/חגורת/שרשרת טימינג.

מקווה שעזרתי דוד.

פורסם

תודה על התשובה אחי עכשיו יש לי עוד משהו לשאול בבדיקה עלה שתושבת של מנוע אחת נקרעה עכשיו הבנתי שאי אפשר להחליף אחת חייב להחליף את כל ה4 כמה זה עולה בערך ?והאם אני יאכל להמשיך לנסוע בנתיים עם תושבת אחת קרועה?

פורסם

לא נראה לי שחייבים להחליף את כולם יכול להיות אפשרות רק אחת שצריך להחליף לגבי עלויות זה כבר תבדוק במוסך ולא כול התושבות זה של המנוע ויש גם תושבות של הגיר מתוך הארבע [מי אמר לך שצריך להחליף את כולם ביחד?]

תנסה ללכת למוסך שיבדוק לך את הבעיה ואם חייבים להחליף את כול הארבע תושבות.

לגבי השאלה האם אתה יכול להמשיך לנסוע עם תושבת מנוע קרועה=תושבת מנוע קרועה יכולה להעביר לך וויברציות לשילדה של הרכב ואז תרגיש אותה בתוך תא הנהג.

מקווה שעזרתי דוד.

פורסם

אין בעיה בטסט עם תושבת מנוע קרועה. לגבי החלפתה אין צורך להחליף את כל התושבות אם הם במצב תקין, זה סתם בזבוז כסף ואני לא יופתע אם זה מוסך אמר לך שצריך להחליף את כל ה-4. לגבי ההרגשה של תושבת קרועה היא תגיע לידי ביטוי ברעידות הרכב בניוטרל וב-D. כמו כן אתה עלול להרגיש בעיטות קלות מאוד בהעברת ההילוכים (תלוי איזו תושבת זו). רק קח בחשבון שככל שתמשוך עם תושבת כזו כך הסיכוי לשאר התושבות התקינות להיפגע הוא גבוה.

:)
פורסם

תודה על התשובה גבר האמת שהבוחן שעשה תבדיקה אמר לי שלא יחליפו לי 1 אבל אני ישאל במוסך מקווה שזה לא יקר...

×
×
  • תוכן חדש...