Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כשאני מניע את הבימבה יש לי ריח חזק של דלק בתא נוסעים...

יש לציין כי הסעפת פליטה הוחלפה ואטמים חדשים.

יש לכם הצעות איפה עוד לבדוק את הנושא? ושיטת טיפול ביתית?

תודה

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם
אתה שם לב גם למצב בו הדלק נגמר מהר יותר?

יכול להיות שיש בריחת דלק מכיון המשאבה.

האמת היא שלא אני עדיין עושה 550 - 600 ק"מ למיכל...

אבל אני רוצה לדעת מה גורם לריח ואיך אני מסדר את זה (אני מפחד להדליק סיגריה..)

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל נזילת דלק בהתנעה ראשונה ברכב הזה נגרמת בגלל

חיבורי צנרת הדלק בסביבת המנוע .

כאשר מכסה המנוע פתוח אתה תראה מיצידו הפנימי של הבולם הימני

את צינורות הדלק שעשויים פלסטיק ומובילים את הדלק מהמיכל בנקודה שבה

הם מתחברים לצינורות הגומי שממשיכים למנוע ,בנקודה הזאת מתקיימת הנזילה .

תניע את הרכב בבוקר כאשר המכסה מנוע פתוח ותביט על הצינורות ,אם הם נוזלים

אתה תראה איך כל הצינור לפתע נרטב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בדרך כלל נזילת דלק בהתנעה ראשונה ברכב הזה נגרמת בגלל

חיבורי צנרת הדלק בסביבת המנוע .

כאשר מכסה המנוע פתוח אתה תראה מיצידו הפנימי של הבולם הימני

את צינורות הדלק שעשויים פלסטיק ומובילים את הדלק מהמיכל בנקודה שבה

הם מתחברים לצינורות הגומי שממשיכים למנוע ,בנקודה הזאת מתקיימת הנזילה .

תניע את הרכב בבוקר כאשר המכסה מנוע פתוח ותביט על הצינורות ,אם הם נוזלים

אתה תראה איך כל הצינור לפתע נרטב .

האמת שבדקתי גם בריחת גזים מהמנוע (הרי כשמניעים אחרי לילה אז הצ'וק נכנס לפעולה), את הבדיקה ביצעתי בצורה פרימיטיבית - סתמתי את האגזוז וחיכיתי כמה שניות לראות מה קורה..

וכמובן שבמקום שהאוטו ייחנק ויכבה שמעתי שריקה. מאיפה אני עדיין לא בטוח.

יש מצב שזה המצב??

ולגבי הצינורות דלק אני אבדוק כמובן ושאלת הסיבוך להחליף אותם כי לפי מה שתיארת המיקום הוא מאוד לא נגיש

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

יש הבדל מורגש בריח בין דלק לבין גזי פליטה.

פתח את מכסה המנוע, פתח וסגור סוויץ' כמה פעמים. לאחר כל פתיחה המתן כמה שניות עד שתשמע את משאבת הדלק מפסיקה לפעול, כבה ופתח שוב (2-3 פעמים) בצורה הזו אם יש נזילת דלק הלחץ שנבנה ופעולת המשאבה כמה פעמים יחמירו אותה.

צא החוצה ותריח את תא המנוע. אם אתה מריח ריח מובהק של דלק יש כמה מקומות טיפוסיים ומוכרים בפולו שנוזל מהם דלק:

1. כמו שציין מוסך רון- צמוד לבולם הימני (על הקיר השמאלי כשאתה עומד מול תא המנוע) יש את צינורות הדלק שמגיעים מכיוון טנק הדלק. המקום הראשון לחפש בו נזילה הוא החיבור בין הצינורות הקשיחים (הצבעוניים) לגמישים.
  2. הצינורות הגמישים שמובילים את הדלק מאותה נקודה, מתחת לסעפת היניקה ועד לחליל המזרקים. עליך להוציא את פילטר האוויר ואז תזהה בקצה החליל את החיבור של צינורות הדלק. יש שם כיפוף חד של הצינורות והמקום נוטה להיסדק ולהבריח דלק. לעיתים הסדקים הם בחלק שמתחת לסעפת היניקה.

לעיתים הצינורות נסדקים ואז מתחילה נזילה משמעותית מאד. הדבר עלול להיות מסוכן וכדאי שתבדוק את זה בצורה מקצועית כמה שיותר מהר ולא תמשיך לנסוע עם הרכב עד שלא תשלול נזילת דלק.

פורסם

[העניין הוא שהריח הוא גם וגם - יש לי בריחת גזים מאזור הבויילר של האגזוז ריח יחסית חלש של גזים וריח של דלק שהוא הריח החזק יותר

האם ניתן להשיג את הצינורות דלק האלו לצורך החלפה?או שכדאי לעשות זאת אצל מקצוענים?

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

• תוכן חדש...