Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,כבר מאוחר אז עד שחלקיכם יקרא את זה אז שר התחבורה כנראה כבר עזב את משרדו לאחר שקיבל מכתב פיטורים מרה"מ (אם הכל ילך לפי תוכניתו של האיכר מחוות השיקמים).

ראש הממשלה החליט שכדיי להעביר את תוכניותיו בממשלתו שלו הוא צריך להביא שחקני חיזוק שיתמכו בו,כמו תמיד תוכניות נתקעות בדיוק לקראת מימושן.

אני לא יודע עד כמה הקשר ישיר אבל :

מה יהיה עם חקיקת חוקי הספורט המוטורי?

תוכניותייהם של ליברמן ונתניהו לבנות מסילה לאילת?

המלחמה (לדעתי באמת גדולה) של המשרד הזה לאור בעיות התקציב והעובדה שקיבל סכומי ענק לבנייה ושיפור תשתיות של כבישים (ובעיקר מסילות,דבר שמבורך לכבישים הצפופים) רק מראה שלליברמן יש ביי*ים ולא משנה מה דעתכם הפוליטית,אני הרגשתי שמתחיל שינוי,אומנם קטן ורק על הנייר אבל שינוי.

אז את מי אתם רוצים לראות בתפקיד עכשיו ?

מה הייתם רוצים שישים בראש מעייניו?

נ.ב:

ואם בלשכת רה"מ מדברים על בחירות בעוד מספר חודשים ועדיין אין חקיקה לגבי הספורט המוטורי=3 שריי משרד התחבורה בתקופה של שנה?!

אז אולי לעולם לא נראה אדם מקצועי שמסיים את כהונתו בכבוד ושמצליח לפחות לצבור ניסיון במשרד במטרה להבינו ולשפרו?

נמאס מהגנון הזה!!!

פורסם

שאמיר פרץ יהיה שר התחבורה (עם כל השביתות שהולכות שם זה המקום שבו הוא ירגיש בבית). אני בטוח שהוא יוכל לעזור למשק בתוכניות גרנדיוזית כגון הקצאת הנתיבים של התחבורה הציבורית לעובדי הציבור... :?

וברצינות, אני חושב שנוכל לראות שינוי אך ורק כאשר השרים שמקבלים את התיק יכירו בחשיבותו ובכוח שלהם לקדם את המדינה שלנו לעתיד טוב יותר ולא כתיק שנחשב כמדרגה לתיק בכיר.

המפלגות שמחזיקות בתיק הזה לא לוקחות בחשבון שלמשרד הזה לעומת תיקים אחרים יש המון השפעה ויזואלית בשטח שאפילו ילדים יכולים להבחין בהם ושבשימוש נבון בתיק הזה הם יכולים להראות שהם באמת עושים דברים. אבל לאאאאא...יש רק קיבעון ודישדוש במקום :(

SORRY, אני פסימי. ישנם המון דברים קטנים שניתנים לפיתרון ע"י תזוזת אצבע של השר ושעד היום לא נעשו ,אז אם עד עכשיו זה לא השתנה אז למה שמחר זה כן ישתנה :roll:

פורסם

הבעיה בהחלפת שר שעכשיו החדש יצטרך" ללמוד" את כל נושאים מחדש ולהקצות עוד וועדות כי הרי הוא אף פעם לא שמע על הבעיות האלה... הכל כדי למרוח זמן ולא לעשות כלום :mad:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לפי מה שאני זוכר אלון (205cti בפורום)אמר לי שבתקופת ברק חוק היה בשלב מתקדם עד ש..נפלה ממשלה.

אנחנו עושים את זה לעצמנו מה לעשות בכל הבחינות..

מעניין רק שאת חוקי הזכויות שלהם או החמרות על נהגים יודעים להעביר מהר.

בטח עכשיו מי שיקח את התיק יקח אותו בנוסף לתפקידו לפחות עד שיתקדמו העניינים ולא נראה לי שישים עליו משהו. :twisted:

צריך לקוות שאנשים כמו אליעזר צ'יטה כהן וכאלה שמבינים עד כמה זה חשוב בכלל וחשוב שיהיה כאן ספורט מוטורי יהיו שרים בקרוב כדי שמשהו יזוז.

צביקה

פורסם

צריך לקוות שאנשים כמו אליעזר צ'יטה כהן וכאלה שמבינים עד כמה זה חשוב בכלל וחשוב שיהיה כאן ספורט מוטורי יהיו שרים בקרוב כדי שמשהו יזוז.

צביקה

מסכים איתך , אם אנחנו רוצים ספורט מוטורי בארץ , הוא נראה לי בין האנשים היחידים שיכולים לממש את זה .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אליעזר (ציטה) כהן גם חבר באיחוד הלאומי ככה שהוא לא יכול להיות השר הבא. אם כבר, הייתי רוצה שקושימרו יהיה ביום מן הימים שר תחבורה.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...