Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תודה למי שעזר לי לפני כחודש כששאלתי לגבי פרטים על התערוכה.

התערוכה היתה ממש שווה, אין מה להשוות בכלל לאוטומוטור.

לא הצלחתי להעלות לכאן תמונות אז אני מצרפת לינק ל PICASA (העלאת תמונות של GOOGLE).

(כמובן שיש עוד המון תמונות והיה לי באמת קשה לבחור :wink: )

https://picasaweb.google.com/105255848048121781592/AutoRaiAmsterdam?authkey=Gv1sRgCLjEyfXMjZrV0wE&feat=directlink#

תהנו :-)

פורסם

מדהים שאפשר לצלם את הרכבים! באוטומוטור אין סיכוי לצלם בלי שאיזה 30 ילדים וכמה ערסים יסתירו כל דבר אפשרי

אחלה תמונות, עושה לי חשק לטוס שוב לתערוכה (הייתי לפני 10 שנים, ז'נבה 2001)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אין מה להשוות את התערוכות הללו לאוטומוטור, ובייחוד לא את הקהל שם.

אני זוכר שגם בפריז היה ככה.

באמת תעהנוג.

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איזה רכב זהההה :bugeyed: ?!

DSCF1009_Small.JPG

(הלכתי להביא קלינקס מיד חוזר)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

האווירה שם היתה שונה בהרבה מאוטומוטור - רגועה ונטולת ערסים :-)

חלק מהמכוניות היו מגודרות ואותן היה הכי קל לצלם. בחלק מהמכונית היה אפשר לשבת בפנים והיו מכוניות שלא היו מגודרים אבל היו לידן שומרים, לצערי לא שמתי לב לפרט הזה ונשענתי על אחד הרכבים בשביל להצטלם. ידיד שלי סיפר לי שהמאבטחים התחילו ללכת לכיוון שלי, מזל שקמתי מהר :lol: מה לעשות שאני רגילה שאם אסור לגעת מגדרים את הרכב מכל הכיוונים?

ולכל מי שזה עשה לו חשק לנסוע: התערוכה מתקיימת פעם בשנתיים... נתראה שם :wink:

פורסם

תענוג לעין התמונות האלה. כל פעם שאני רואה רכבים בתערוכות בעיקר רכבי קונספט יש לי חשק לקנות אחת כזאת.

מישהוא יודע אם בכלל קיימת אפשרות לקנות את הרכבים האלה???

פורסם

עפ"י התמונות, אכן נראית השקעת התכנון האדירה והסדר המופתי, בניגוד לאוטומוטור - שם המכוניות מפוזרות באולם (אגב אל תאכלו את ההמבורגרים במסעדה שלהם).

נ.ב.

חסרות דוגמניות באמסטרדם?!

פורסם

לגבי עניין הדוגמניות - לא היו דוגמניות ליד המכוניות כמו שנהוג בארץ ואולי עדיף ככה.

אני דיגמנתי ליד כמה אם זה נחשב... (כן, כן בחורה שמתלהבת מתערוכת מכוניות :oops:)

• תוכן חדש...