Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החיסרון היחיד של המבצע הזה הוא שהם לא מציעים גם במחיר 67K וגם תחת תנאי "FIAT RELAX". (אין כפל מבצעים)

אבל רוב הצבעים בידני זמינים מיידי ממלאי.. בעע.

אם רק היה לה עיצוב קצת פחות מרובע, אולי הייתי שוקל אותה במקום לחכות שלושה חודשים ל107.:-(

גם בקנייה ישירה מהיבואן, הפנדה לא נכללת במבצע "פיאט רילקס". בכל אופן גם אני חושב ששווה להמתין לפיקנטו (שנראת דווקא נחמד מאוד) שמציעה הכי הרבה (על פניו) בהכי מעט.

ומבין מה שכבר קיים, אין לי ספק שהפנדה מהווה את החבילה הטובה ביותר מבחינת מרווח, זרזיזות, נוחות,ף תא מטען וכן גם צורה, אם כי כאן אני מסכם שה107 נראת טוב יותר.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
חסכונית יותר בדלק (למרות המנוע הגדול יותר), מרגישה זריזה ולא עצלה על הכביש, מושבים נוחים בהרבה, מרווחת יותר מבפנים, ולדעתי- הרבה יותר יפה, גם מבפנים וגם מבחוץ.

כך בחשבון שלאנשים גבוהים הרכב בעייתי בגלל מבנה הקונסולה וידית הילוכים (אני 1.99 ולא הצלחתי לנהוג ברכב יותר מכמה דקות).

פורסם

חיכיתי בסבלנות עד שהפיקנטו הגיחה לארצינו הקטנה,

הבטיחו לי מנוע של I10, אז ציפיתי לראות מי תיהיה המכונית שמתחרה בI10 שאני מתכננת לקנות (ידנית 1.1)

הפיקנטו הזולה ביותר - 62K מגיע עם מנוע 1.0 3 צילינדרים

I10 מגיע עם מנוע 1.1 4 צילינדרים

איך מזה מסיקים שהמנוע של הפיקנטו בא מ I10?

אני מבינה שהחברות באותה בעלות ויש שיטוף פעולה מסויים ביניהם, אבל כנראה שכל הדיבורים על אותו מנוע, שכבר נוסא והוכח כאמין היו על מנוע 1.25, היקר יותר...

לכן מנוע 1.0 של פיקנטו הוא מנוע חדש, שאין לדעת איך תיהיה התנהגותו ואמינותו במבחן המציאות. מי שיתחכם ויגיד שהוא באחראיות ל 7 שנים - מה שווה האחריות אם המנוע יתגלה כפחות טוב מ I10 ואולי יזדקק לתחזוקה יותר משמעותית (טרטורים למוסך וכו - את זה אפשר להשיג גם ברכב משומש :| ). זה גם דגם חדש, לפעמים יש הפתעות לא נעימות...

זה נכון שהאבזור של הפיקנטו מפתה עד מאוד, אבל לקנות I10 זה ללכת על בטוח, ופיקנטו זה סוג של הימור וגם לך תמכור אח"כ קיה עם הסטיגמה שהדביקו לה הישראלים :evil: אני לא בעד לקנות רכב רק מתוך שיקולי מכירה עתידיים, אבל אני נגד הימורים, בשבילי מדובר בסכום כסף גדול למרות שזאת מכונית מהזולות בשוק

אני אוהדת של I10 8)

למי שיש משהו בעד או נגד מוזמן לשתף

אומנם ההחלטה התגבשה, אף הקניה עוד טרם התבצע :roll:

עשיתי נסיעת מבחן, והופתעתי מאוד לטובה מעבר לציפיות שהיו לי. מכונית שעונה על כל הצרכים שלי וגם ומרווחת מבפנים. סוחבת מאוד יפה בעליות תלולות עם 3 מבוגרים ברכב. ברור שהיא לא חזקה, אבל גם לא מרעישה ולא רועדת. הרגישה כמו מכונית אמיתית לכל דבר, רק חבל שלא עושים איזה מבצע על I10 לרגל השקת הפיקנטו :wink:

פורסם
כך בחשבון שלאנשים גבוהים הרכב בעייתי בגלל מבנה הקונסולה וידית הילוכים (אני 1.99 ולא הצלחתי לנהוג ברכב יותר מכמה דקות).

סלח לי, אתה לא "גבוה", אתה עמוד תאורה. אבל במקרה הזה, זה לא דבר נפוץ במיוחד, ולא הייתי מכליל "לאנשים גבוהים".

גם אני (1.83) וגם אבא שלי (1.90) הסתדרנו מעולה עם הפנדה גם בנסיעות חיפה-ת"א.

בכלליות, כל המכוניות בקטגוריה הזו לא מתוכננות לאנשים ממש גבוהים.

פורסם
חיכיתי בסבלנות עד שהפיקנטו הגיחה לארצינו הקטנה,

הבטיחו לי מנוע של I10, אז ציפיתי לראות מי תיהיה המכונית שמתחרה בI10 שאני מתכננת לקנות (ידנית 1.1)

הפיקנטו הזולה ביותר - 62K מגיע עם מנוע 1.0 3 צילינדרים

I10 מגיע עם מנוע 1.1 4 צילינדרים

איך מזה מסיקים שהמנוע של הפיקנטו בא מ I10?

אני מבינה שהחברות באותה בעלות ויש שיטוף פעולה מסויים ביניהם, אבל כנראה שכל הדיבורים על אותו מנוע, שכבר נוסא והוכח כאמין היו על מנוע 1.25, היקר יותר...

לכן מנוע 1.0 של פיקנטו הוא מנוע חדש, שאין לדעת איך תיהיה התנהגותו ואמינותו במבחן המציאות. מי שיתחכם ויגיד שהוא באחראיות ל 7 שנים - מה שווה האחריות אם המנוע יתגלה כפחות טוב מ I10 ואולי יזדקק לתחזוקה יותר משמעותית (טרטורים למוסך וכו - את זה אפשר להשיג גם ברכב משומש :| ). זה גם דגם חדש, לפעמים יש הפתעות לא נעימות...

זה נכון שהאבזור של הפיקנטו מפתה עד מאוד, אבל לקנות I10 זה ללכת על בטוח, ופיקנטו זה סוג של הימור וגם לך תמכור אח"כ קיה עם הסטיגמה שהדביקו לה הישראלים :evil: אני לא בעד לקנות רכב רק מתוך שיקולי מכירה עתידיים, אבל אני נגד הימורים, בשבילי מדובר בסכום כסף גדול למרות שזאת מכונית מהזולות בשוק

אני אוהדת של I10 8)

למי שיש משהו בעד או נגד מוזמן לשתף

אומנם ההחלטה התגבשה, אף הקניה עוד טרם התבצע :roll:

עשיתי נסיעת מבחן, והופתעתי מאוד לטובה מעבר לציפיות שהיו לי. מכונית שעונה על כל הצרכים שלי וגם ומרווחת מבפנים. סוחבת מאוד יפה בעליות תלולות עם 3 מבוגרים ברכב. ברור שהיא לא חזקה, אבל גם לא מרעישה ולא רועדת. הרגישה כמו מכונית אמיתית לכל דבר, רק חבל שלא עושים איזה מבצע על I10 לרגל השקת הפיקנטו :wink:

מנוע חדש זה לא אומר שהוא רע, להיפך. הוא אמור להיות חסכוני משמעותית מה 1.1 של I10, וכנראה גם להחליף אותו ביונדאי בזמן הקרוב. הביצועים צריכים להיות זהים פחות או יותר, תקחי נסיעות מבחן גם על הפיקנטו כדי שתוכלי להשוות ביניהם.

פורסם
סלח לי, אתה לא "גבוה", אתה עמוד תאורה. אבל במקרה הזה, זה לא דבר נפוץ במיוחד, ולא הייתי מכליל "לאנשים גבוהים".

גם אני (1.83) וגם אבא שלי (1.90) הסתדרנו מעולה עם הפנדה גם בנסיעות חיפה-ת"א.

בכלליות, כל המכוניות בקטגוריה הזו לא מתוכננות לאנשים ממש גבוהים.

תודה.

אני נסעתי על ספארק ללא בעיה (205, ג'אסטי, אונו, אוטוביאנקי, קליאו ושות') סך הכל מה שציינתי זה שמבנה הדש הוא יוצר צפיפות, שים לב למשל שגם המאזדה 2 היא ממש צפופה לנהגים גבוהים בגלל אותו מבנה יפה (צפוף).

• תוכן חדש...