Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

כמשתמע מהכותרת, אני מחפש מוסך מורשה יבואן לרכבי אודי, באיזור ירושלים.

אני מכיר מוסך שנמצא ממש על יד הסוכנות של אודי, אך אין לי מושג בנוגע לטיבו.

תודה מראש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם אתה מדבר על הצ'מפיון המרכזי של י-ם, שומר נפשו ירחק. (אלא אם קרה שם איזשהו שיפור רציני בזמן האחרון,מה שלא נראה לי סביר)

יש מוסך "המכונית", שאני יודע שהוא מורשה VW, לא יודע אם גם מורשה אאודי. אבל שמעתי עליו דווקא דעות חיוביות.

V5

פורסם

אה, אני לא יודע אם זה המרכזי - יש להם שני מוסכים באותו הרחוב. זה שצמוד לאודי נראה כמיועד רק לאודי, אבל אני לא בטוח בכך.

עריכה: לאחר חיפוש בגוגל זה מוסך אחד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין מוסך לאודי בירושלים ששווה להכנס אליו (אני מחפש כבר 6 שנים) הרכב של המשפחה מטופל אצל מוסך רון בתל אביב שהוא גם חבר הפורום, פעם בשנה עורכים אליו נסיעה והרכב עובר טיפול מ א' ועד ת כולל העברת טסט, עם יש בעיה מיוחדת קובעים איתו והוא מוכן לקבל את הרכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הבעיה עם מוסך רון, שהוא מוסך מומחה, אך אינו מורשה...

בשמחה הייתי נוסע אליו לטיפולים, אבל חבל לי על האחריות (רכב חדש)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה החסרון ברכישת רכב ואג חדש, הרכבים טובים רק שאתה צריך לטפל בהם במוסכים של צ'מפיון.

קיצר, בי-ם אין יותר מדי אופציות. יש את המרכזי (שהוא #$%), יש את "המכונית"..שעד כמה שאני רואה מהאינטרנט לא מורשה אאודי (רק VW,סיאט), אני זוכר שפעם היה מוסך ק.ש בגבעת שאול..אבל נראה לי שהוא נסגר או עבר מקום.

אז בהצלחה במרכזי. :roll:

V5

פורסם

לעזאזל.

אנסה אחרת: יש מוסך מרכזי טוב קרוב לירושלים? (טווח נסיעה של 20-30 דקות)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ - מה דעתכם על "פליקס" בתל אביב?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • ספונסר פורום
פורסם

אם אתה כבר נוסע עד לתל אביב בשביל מוסך מורשה של אאודי, גש אל מוסך תושיה. ההתמחות שלהם היא ברכבי הפרימיום של קבוצת VAG, הם מקצועיים מאוד וישרים.

פורסם

תודה רבה - אסע אליהם לטיפולים שוטפים :)

בכ"א - מהי הדעה על "פליקס"? אני שואל משום שהביטוח מכסה השתתפות עצמית אם (טפו-טפו-טפו מלח-מים נקישה-נקישה-נקישה מלח-מעבר-לכתף) אזדקק במוסך הספציפי הזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בסה"כ פליקס הם בסדר,

לפני כמה שנים הם פתרו לי בעיית רעש בגיר (הוחלף מיסב פשוט) בזמן שאחרים רצו החלפת גיר מלאה (גולף MK2 )

ברכב הקודם של אבי A4 הם טיפלו סביר אבל טיפולים יקרים כרגיל אצל VW והיטפול היה טוב.

קובי

:-)

• תוכן חדש...