Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבות הרכב הזכורות ביותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* אני לא בטוח אם זה צריך להיות כאן או באוף, סליחה מראש. *

אני מניח שכמוני הרבה מאד גולשים בפורום קוראים\צופים בכתבות רכב ולכל אחד יש כמה שהוא זוכר לטובה. יש הרבה סגנונות של כתבות אבל לא משנה באיזה סגנון עושים אותן - הטובות נשארות טבועות בזכרון ומתבלטות מעל השאר גם הרבה אחרי שסיימת לקרוא אותן. להלן כמה נבחרות שלי (שניתן לאתר באינטרנט).

Top Gear:

באמת שלא חסרים אייטמים טובים אבל לדעתי אחד מהמצוינים הוא ה- "כתבה" על הפיאסטה.

,
. לכל המקטרגים שטופ גיר זה לא עיתונות רכב - לדעתי זה עדיף על השוואת נפחי תא מטען או על ניסיונות נואשים של כתבים במוסף הכלכלה למצוא צדדים ספורטיביים במשפחתיות עגלתיות.

Best Motoring:

ישר מארץ השמש העולה. למי שלא מכיר את התכנית - החבר'ה שם יודעים לנהוג והם מבינים במכוניות. למרות שחלק גדול מהדגמים לא רלוונטי מחוץ ליפן, המוסיקה מוזרה והשילוב יפנית\אנגלית מוזר - מדובר בפורמט הכי הארדקור שקיים ואני ממליץ עליו בחום. כתבה על הונדה NSX ופרארי F430. טיסה נעימה.:twisted:

בלייזר:

את תואר הכתבה הוולגרית ביותר שקראתי קוטף הלל פוסק והריינג' רובר ספורט דיזל. לא ראיתי אף פעם כ"כ הרבה טוקבקים נוטפי שנאה וזעם בכתבת רכב ולדעתי היא אחת הקורעות ביותר שיצא לי לקרוא. כמו כן, היא גם מאד גרמה לי לרצות ריינג' רובר ספורט בחניה ולצחוק כל פעם שאני רואה אחד (מה שלא קורה הרבה :-D)

יש עוד הרבה פנינים (וביאושים) מהארץ ומחו"ל אבל זה מה שעלה לי בראש בשלוף. מה כתבות הרכב האהובות\זכורות ביותר שלכם?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לדעתי, זאת אחת מכתבות הרכב המצולמות הטובות ביותר שנעשו עד כה בארץ. הצילום, העריכה, ההגשה, המכונית... הכל נהדר. בכל פעם שאני רואה C קלאס אני מיד נזכר בוידיאו הזה.

3c2EnRtWMms דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שנת 2000 הונדה s2000 אברהם פורת ז״ל.

סגנון הכתיבה של פורת הוא משהו שאי אפשר למצוא היום.

הכתבה הזו חקוקה בזכרוני עד היום ותישאר כך לעד!!

turboy

פורסם

בעיתונות המקומית, אהבתי במיוחד לקרוא ב'טורבו' המנוח את;

-סדרת הכתבות 'המכוניות שאתה מפסיד' של רוני אהרנוביץ'(ואכן הפסדנו; בתחילת שנות השמונים היתה כאן שממה מוטורית).

-כתבות האופנועים של טל שביט(והמתורגמות של אלן קאת'קארט)

-מעשיות העבר של אדוארד אטלר

וכמובן, כתבותיו המתורגמות של ג'ורג' כשר.

ב'אוטו', זכורות לי שתי כתבות שגרמו לי לתגובות סותרות. האחת, על אינטגרלה 16V מגליון אוגוסט או ספטמבר 89', שעוררה בי חשק עז לנסות את המכונית(ניסיתי אותה שנה מאוחר יותר. מדהימה!). האחרת, אאל"ט של פורת המנוח, על סובארו SVX. התחושה היתה שהכותב מכריח את עצמו להודות שהמכונית טובה, חרף דעתו המוקדמת על היצרן.

אפרופו פורת, יתכן שאני בדעת מיעוט(או בין הבודדים שמעזים להביע את עמדתם הכנה), אך מצאתי את כתיבתו המאוחרת מייגעת ברמה כזו שפשוט עברתי לכתבה הבאה.

בעיתונות הזרה, אהבתי מאד מגזין מנוח בשם 'סופרקאר קלאסיקס' מבית היוצר של 'קאר', את הגליונות הראשונים של EVO(כשהם עוד היו מחוברים לאדמה) וכמובן את ה'אוטוקאר' הבריטי וה'קולקטיבל אוטומוביל' האמריקאי.

במדיה הטלוויזיונית, זכורה לי במיוחד 'עולמו המוטורי של ג'רמי קלארקסון'. סדרה מבריקה שעושה בית ספר לתכניות הטופ גיר ההזויות משהו של השנים האחרונות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא כתבת רכב פרופר, אבל בהחלט כתבה שהעלתה את כמות המסירות של הדובלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שנת 2000 הונדה s2000 אברהם פורת ז״ל.

סגנון הכתיבה של פורת הוא משהו שאי אפשר למצוא היום.

הכתבה הזו חקוקה בזכרוני עד היום ותישאר כך לעד!!

מסכים לחלוטין, ומוסיף על כך את הכתבה הנהדרת על הרנו קליאו V6.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת הכתבה שהכי הצחיקה אותי זה הכתבה בטופ גיר ,שהיו צריכים לעשות פרסומת לוולקסואגן שירוקו דיזל ,כל המערכון הזה קרע אותי מצחוק.

הפרסומת עם המאזדה RX8 ואלפא בררה הייתה יצירת אומנות.

בפאן הישראלי מאוד אהבתי את הכתבה על הלוטוס אבורה ,מהמסע לאנגליה של אוטו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בפאן הישראלי מאוד אהבתי את הכתבה על הלוטוס אבורה ,מהמסע לאנגליה של אוטו.

תודה!

אבל הנה עוד פייבוריטית שלי - מבית היוצר של הטל"ש (ואני בכלל לא חובב אופנועים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה נכנס לי לאתר של אוטו ולא לכתבה ,אולי תגיד לי את שם הכתבה ואחפש באתר.

אגב בגיליון של אפריל או מרץ ,אינני זוכר, בלייזר עשו כתבה על טל שביט ז"ל ,כתבה מצוינת ,חבל שאין לי לא סורק ולא את הבלייזר ,אצל חבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכתבה על הC63 - מדהים מדהים מדהים!

פעם ראשונה שאני רואה את הסרטון הזה, ופשוט לא הורדתי את העיניים לשניה, פשוט עושה חשק לוותר על כל רכב פנטזיונרי אפשרי ולרוץ לקנות אותה.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...