Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי את האוטו לפני כשבוע בבדיקה הוא יצא ממש טוב .

כשאני חונה והאוטו בהילוך בזמן שאני לוחץ על הברקס ומסובב את ההגה שמאלה יש רעש לא ברור .

כמו כן שמתי לב שיש בלוח שעונים ,בהשתקפות של הלוח שעונים באור של השמש, מנורות של בקרת אקלים .

האם בהונדה שמים לכל הדגמים את אותו לוח שעונים למרות ששלי פשוט ואין בו

בקרת אקלים ?

די מלחיץ אותי העניין שלא שיחקו בקילמטראג', למרות שיש ספר טיפולים במוסך מורשה .

ברשיון רכב לא כתוב את הקילומטראג . יתכן שהמכון שהיה בו לא כתב את הקילמטראג' ?

פורסם
שלום

כשאני חונה והאוטו בהילוך בזמן שאני לוחץ על הברקס ומסובב את ההגה שמאלה יש רעש לא ברור .**** האם אתה מסובב את ההגה עד הסוף או שהרעש נשמע גם בסיבוב קל של ההגה?

כמו כן שמתי לב שיש בלוח שעונים ,בהשתקפות של הלוח שעונים באור של השמש, מנורות של בקרת אקלים .

האם בהונדה שמים לכל הדגמים את אותו לוח שעונים למרות ששלי פשוט ואין בו

בקרת אקלים ?*** לא רק בהונדה ישנם מכלולים שמשותפים לכמה דגמים\תתי דגמים. אני לא מכיר את הרכב הספציפי הזה אבל בהחלט יתכן שאותו לוח מיוצר עבור כמה תתי דגם, ובחלקם פשוט אין נורות מאחורי ה"ציור" מכיוון שאין את הפיצ'ר. זה קיים במוצרי אלקטרוניקה רבים.

12345

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...