Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר-פיאט אונו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם זה לא בטוח. הרבה יותר קל להשיג חלקי חילוף לרנו 19 משנת 94 מאשר לקורולה משנת 92.

עניין של כמה חשוב לך לתחזק את האוטו במיידי. אם לא איכפת לך לשרוף זמן וכסף על השגת חלקים, אז תשכח ממה שאמרתי.

במקרה יש לי ניסיון עם 6 שנים של יפאנית זקנה בבעלותי...נראה אותך מחפש כמו מטורף אחרי חלק קטן שמשבית את הרכב, כמו כבל צ'וק שנקרע.

פורסם

מה זה "שכל"?

מה שמשחק זה רק זמינות של חלקי חילוף בחנויות ובפירוקיות.

הדוגמא של הכבל צ'וק היא דוגמא נהדרת - ההברגה שלו נאכלה לי עם השנים והוא ברח ואי אפשר היה לנסוע עם הרכב.

הרכב היה מושבת במשך שבוע עד שמצאתי בכפר יאסיף סובארו 85 עם כבל צ'וק במצב נורמלי. הייתה לי גם אפשרות לקנות ב-400 שקלים כבל צ'וק חדש שמצאו לי בחנות ביפו.

מתאים לך להתנהל ככה? לי לא. בגלל זה מכרתי את האוטו הזה.

סתם בשביל הקטע - תברר אחרי החג איך אתה משיג משאבות קלאצ' לקורולה 92. נראה אותך.

פורסם

סובארו פשע (DL) או מיצבושי לנסר (עד 92').. חוץ מהעובדה שהסובארו מנוע 1.6 וזה יהיה יותר יקר בביטוח אלו רכבים שלא קשה למצוא מטופלת והאוטו מחזיק מעמד לאורך זמן!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בתקציבים האלה, תסמוך על הרכב במצב הכי טוב, ולא על ארץ הייצור שלו.

את הרכב הראשון שלי קניתי על סמך הסטיגמות המטופשות האלה, טויוטה סטארלט 92. הרכב הכי אמין בעולם!(על סמך שמועות). אם היית יודע כמה כסף הוצאתי עליה וכמה פעמים נתקעתי בכביש...

כנ"ל חבר שלי שקנה סובארו DL שנת 88 בלי לבדוק אותה ורק על פי שמועות.

• תוכן חדש...