Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RZR יש למישהו ניסיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו ניסיון ממשי בנוגע לעלויות של הדבר הזה? (טיפולים,ביטוחים,תיקונים)

אמינות? בעיות? האם יש בעיות ספציציות או מכלולים בעיתיים\רגישויות?

פורסם

הפורום הזה לא מתאים, תפתח בפורום שטח.

בכללי- הביטוח הוא כמו על טרקטור- פחות מ2000 ש"ח נכון ללפני שנה.

מקיף- קשה למצוא חברה שתסכים לבטח.

אמינות היא לא הצד החזק בכלי הזה, אבל לא משהו נורא.

אבל האחזקה יקרה מאוד- צמיגים יקרים שצריך להחליף יחסית הרבה, טיפולים יקרים, כל פיפס עולה הרבה (הרבה יותר מלהחזיק רכב!)

חוץ מזה הוא שתיין לא קטן- משהו כמו ליטר אחד ל4 ק"מ.

בקיצור- זה משתלם יחסית אולי רק תחת אחריות יבואן, ועדיין זה יצא יקר לאחזקה. הייתי אומר שצריך להשאיר בצד לפחות 10 אלף ש"ח (לפחות זה המצב אצלנו בגלל שאנחנו נוסעים הרבה על הכלים האלה) רק על האחזקה ללא דלק וביטוחים על כל שנה של הנאה שאין לה תחליף. לא סתם אתה יכול לראות כמה ידיים הכלים האלה מחליפים בפרק זמן קצר (ביד2).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כתבת רק את החסרונות שלו.

עכשיו תכתוב איזה חיוך ילדותי עולה על הפנים אחרי שיורדים מנסיעה על הכלי הזה.

האמת, לנו יש סופרטמן 500 2009(נקנה מהחברה) ועכשיו קנינו ריינג'ר 800 עם הזרקה, הוא לא פראייר בכלל אבל עדיין אין כמו טרקטורון.

Got To love It

פורסם

בן ה, אתה צודק.

דווקא רשמתי לקראת הסוף "...הנאה שאין לה תחליף."

התחלתי עם ספורטמן 500 HO, התקדמתי לRZR 2010. על הספורטמן עשיתי 450 שע', על הRZR עשיתי 280 שע'.

ובאמת- מי שלא ניסה- לא יודע מה זה הנאה. וכמו שכתבת כל נסיעה מסתיימת בחיוך ילדותי ואולי אפילו קצת דבילי. כמובן שאין יותר כיף מלעשות טיולים עם עוד כלים כאלה עם החברים.

אני מציע לפותח השרשור ללכת למקום שמציע אפשרות לשכור RZR לשעה- שעתיים כדי לחוות את הכלי המדהים הזה ולעשות את השיקול האם ההנאה שווה את ההוצאות. לדעתי כן, אבל לא כל אחד בנוי להוצאות כאלו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מבחינת נסיעה הכלי מדהים!!חזק מאוד(למרות שתמיד חסר לי כח!),מהיר מאוד בשטח,יציב מאוד!ובטוח מאוד!!

ביטוח זה באיזור ה2000 ומשהו שקל לחובה בלבד.

דלק הוא עושה 1 ל 6 עד 1 ל7!שזה הרבה אבל שמסתכלים על זה בתור רכב פנאי ולא לשימוש יום יומי זה לא כזה קריטי.

מבחינת אמינות,הכלי יחסית אמין מאוד אבל כל כלי שקורעים אותו מתקלקל.

בשנה הראשונה עשיתי משהו כמו 250 שעות ולא הייתה תקלה אחת אפילו,עכשיו בשנה השניה התחילו לצוץ כל מיני תקלות אבל אף פעם לא הייתה תקלה שתקעה אותי בשטח!

לגבי צמיגים,מישהו רשם פה שצריך להחליף הרבה,המקסיס המקוריים צמיגים מעולים ומחזיקים המון!!אני קרעתי אותם גם בכביש וגם בשטח והחזיקו לי כמעט 300 שעות,עדיין היה להם בשר אבל כבר לא הייתה אחיזה טובה מאחורה בכלל ומקדימה סבירה,החלפתי את כל הסט לצמיגים של דורו(חיקוי של המקסיס)שהתגלו כטובים יותר וגם מחזיקים יותר,אני כבר איתם מעל ל250 שעות והצמיג ב80 אחוז בשר(קדמי ב90!).

רצועת ווריאטור זה המחלה הכי גדולה של הכלי למי שלא יודע לשמור עלייה,אסור לתת פול גז מהמקום,זה גומר אותה,וחובה לשלב להילוך כח בכל עלייה כי בHIGH הוא עולה אבל גומר את הרצועה,בLOW הוא לא מתאמץ וגם לא מאמץ אותה.

בקיצור כלי מדהים,מומלץ מאוד לקנות אחד שיש לו עדיין אחריות ככה נוסעים בראש שקט.

• תוכן חדש...