Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה אצלי באוטו יש לי רעש ממש חזק אצלי בצמיגים ושאני עובר את ה 100 האוטו מתחיל לרעוד חשבתי שזה קשור לאיזון בדקתי והכל בסדר

חשבתי שחסר אוויר בגלגלים בדקתי הוספתי קצת ועדיין יש רעש

מישהו אמר לי שזה יכול להיות המיסבים ? למישהו יש מושג או שקרה לו משהו דומה במזדה 3 מודל 2005

פורסם

בדוק אם נתקע לך משהו בחריצים של הצמיגים (אבן / מסמר / אחר).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איזה צמיגים מורכבים לך על המאזדה? מה היצרן,תאריך היצור וכמה הם עברו? כי יתכן שהצמיגים שלך גמורים והגיע הזמן להחליף אותם.

ברשותי מאזדה-ליסינג 2008 שהצמיגים האחוריים שלה בני שנה (פדרל) והקדמיים בני חודשיים (matador) ובמהירות 80 וצפונה הם רועדים (הם מרעישים בכל מהירות), יתכן ששנינו סובלים מאותה בעיה.

• תוכן חדש...