Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שקניתי רכב, עשיתי בדיקה במוסך מורשה לפני קניה. הכל הייה טוב ויפה.

למחרת נסעתי למוסך מורשה של חברת הרכב וגיליתי שמונה קילומטרג' הועבר אחורה פי שנים!!!

מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

תודה מראש

פורסם

קנית מאדם פרטי או מסוחר?

אם מסוחר, יש מה לעשות.

אם מאדם פרטי, אין מה לעשות. אתה תצטרך להוכיח שהוא ידע על הזזת הקילומטראז' וזה לא תמיד פשוט.

פורסם

אדם פרטי. הוא עמר שלא ידע.

יש פה עבירה פלילית!

מישהו עשה שינוים בקילומטקג' ואיכשהו עבר גם טסט כי ברישיון לרכב רשום קילומטרג' נמוך!

אשמח לקבל עוד תגובות

פורסם
שלום,

לפני שקניתי רכב, עשיתי בדיקה במוסך מורשה לפני קניה. הכל הייה טוב ויפה.

למחרת נסעתי למוסך מורשה של חברת הרכב וגיליתי שמונה קילומטרג' הועבר אחורה פי שנים!!!

מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

תודה מראש

די מסובך

את הבדיקה היית עושה לפני הקניה ולא לאחריה במוסך של החברה, כולל כל ההיסוטריה של הרכב מיומו הראשון.

אתה יכול לנסות לתבוע את בעל הרכב על הנזק שנגרם לך מהקילומטרג' הגבוה יותר, אפילו לדרוש את ביטול העיסקה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, העניין הוא כזה שבשביל הבדיקה יש צורך שבעל הרכב יגיע עם הרכב והניירות למוסך המורשה ורק אז הוא יקבל פרטים על הרכב.

לכן, על מנת שדברים כאלו לא ישנו, יש להתעקש לקחת את הרכב ובעליו למוסך מורשה ולבדוק שם.

אם הוא מסרב, ממשיכים הלאה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

נכון בהחלט

חלק מתוך תהליך קניה של רכב הוא לקבל את היסטוריה של הרכב מיומו הראשון לפחות ככל שיש במוסכי היבואן.

אתה קונה רכב משקיע במיטב כספך לא תבצע את הבדיקות האלה לפני שהלכת למכון בדיקה..

לדעתי מי שלא עושה כך שיבוא בטענות רק לעצמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שזה פשוט מאוד .

אתה צריך לקבל רישום רשמי מהמוסך והתאריך.

כך תוכל לאמת את הבעלים באותה עת ע"פ התאריך .

להגיש תלונה במשטרה על עבירה פלילית .

במקביל לתבוע את המוכר בבית משפט עם כל ההוכחות

ואני מאמין שמשם הדברים ילכו לטובתך .

פורסם

קודם כל צריך לראות שיש הלימה בין התאריך האחרון שבו טופל הרכב במוסך מורשה לבין תאריך הבעלות של הבעלים הקודם על הרכב.

מה תועיל תביעה נגד האדם, במידה והטיפול האחרון במוסך מורשה בוצע בשנת 2008 והבעלים הקודם של הרכב קנה אותו בשנת 2009???

רק אם יש חפיפה, יש סיבה בכלל לגשת לתביעות קטנות ואז שופט יחליט. אם אין חפיפה זה מילה נגד מילה ואין צ'אנס כאן.

פורסם

גם אם זה לא יועיל כמו שאתה אומר, חייב לעשות משהו

אי אפשר שאנשים ירגישו שהם יכולים לרמות באופן חופשי ושום דבר לא יקרה להם. וזאת עבירה פלילית

אפילו אם שוטר יבוא ויתשאל אותו יהיה בזה מן ההרתעה, אי אפשר לשתוק ולבלוע את זה.

הנבלות שמרמים אנשים תמימים צריכים לשלם .

אני לא הייתי שותק בשום אופן...

פורסם

קרה לנו פעם משהו כזה שאבי רכש עבורי את הרכב הראשון שלי פג'ו 309 מודל 92.

גילינו לאחר הרכישה בטיפול שנתי ששיחקו עם הק"מ.

פנינו למוכר ודרשנו פיצוי או שנגיש תלונה.

מסתבר שסוחר לא העביר בעלות ושיחק עם השעון, אותנו כמובן זה לא עניין כי הוא היה רשום כבעל הרכב.

בסופו של עניין הוחזר לנו סכום ששווה לכ15% מערך הרכב וכן אבי הכריח אותו "לתרום" 2000 ש"ח לבית כנסת שסבי היה מתפלל בו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...