Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נהגתי קצת מהר על מנת לעקוף ולעלות על מחלף גנות לכיוון איילון , כשראיתי פלאש . דמיינתי? מולטינובות פעילות בוודאות אין שם, האם התחיל עידן הגטסו?

פורסם

יכל להיות שצולמת על ידי 6F.

(ניידת סמויה) שמצלמת דיגיטלי.

*לא כדאי להיות בסטרס, את הנעשה לא ניתן להשיב, אולי צולמת ואולי לא (רק הדמיון).

תמתין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מכירה את המכשור ואף פעם לא השתמשתי או נתקלתי בו.

יכל להיות שהיתה לך תקלה בו?

הוא נותן לך התראות על מצלמות אחרות שפועלות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נאצו-גטסו, מולטנובות, F6, דבורים ושאר חולות רעות.

אני בכביש 4 כבר מזמן נוהג כמו זקנה היסטרית...

שקל, שקל אחד הם לא יראו ממנו החלאות!

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
ה-V1 לא נותן מענה למצלמת הגאטסו, אם אכן בה מדובר.

אם כך כל הגלאים שמתריעים על מצלמות, לאחר הכנסתם של המצלמות החדשות לא יהיה להם שימוש יותר?

ל'

פורסם

סביר להניח שהמצלמות החדשות לא יחליפו את (כל) הישנות אלא יתווספו אליהן, כך שהגלאים עדיין רלוונטיים, ובמיוחד נגד הדבורה.

בנוסף, יש את הצ'יטה, שמבוססת GPS, והמאגר שלה מכיל את מיקומי המצלמות (חשוב במיוחד לחדשות), ובהתאם לכך מתקבלת ההתרעה.

פורסם

אני בכביש 4 כבר מזמן נוהג כמו זקנה היסטרית...

מי שהיסטרי - נוהג מהר לא? (פרנואיד,ממהר וכו'..:p)

לפותח השרשור - צר לומר אבל,חכה לדואר.

הגיע ? הפסדת

לא הגיע? הרווחת :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי עדכון

נכון לעכשיו, לא קיבלתי דוח הביתה. אני מניח שדמיינתי את הפלאש.

לידע כללי, הבנתי שאת הפלאש של מצלמות הג'טסו בכל מקרה לא רואים. לתשומת ליבכם.

לגבי הציטה, לדעתי זו קופסא מיותרת שהיא בסה"כ GPS עם מאגר נתונים קבוע (הניתן לעדכון) על מיקומי מצלמות. אפשרות שיש בכל תוכנת ניווט ממוצעת.

• תוכן חדש...