Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באשר לספקולטורים אשר טוענים שמא יש פגיעה מעבר - אין רעידות והכל נראה תקין.

גיא אינני נמנה על "הספקולטורים" ובכל זאת:

יש לי חבר שאוטובוס חתך אותו כשנסע עם רכבו, הוא שבר בחדות ימינה ושפשף את המדרכה עם הגלגל הקדמי (הפגיעות אצלך בג'נט הרבה יותר משמעותיות מהפגיעה אצלו), הרכב נסע כשורה לא רעד ולא משך - אבל עם הזמן הופיעה אצלו אכילה בסוליית הצמיג שנפגע.

בבדיקת פרונט שנעשתה לרכב נמצא (איך לא) שהגלגל שנפגע יצא מכיוון.

קח המלצה (מעתה גם ממני) ודרוש בדיקה מקיפה של מכלולי השלדה כולל בדיקת הפרונט, כרגע אתה יכול לעשות את זה ע"ח צ'מפיון, בהמשך זה כבר לא יתאפשר.

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 לדורקי, אל תהיה שאנן גיא. זה לא לסחוט אותם, זה לקבל מה שמגיע לך ולכסות את כל האפשרויות לנזק שלא נראה כרגע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מסתבר שהתמונה שהוצגה בהודעה הראשונה ע"י הלקוח שקיבל רכב חדש עם גאנט שרוט , לא בדיוק נכונה.

היבואן לא הספיק לבדוק את הרכב , או שלא הספיק לתקן את הליקויים , יכול להיות שראה את הבעיה ובהתאם לחוק היה יכול לסדר אותה.

הלקוח קיבל את הרכב לפניי הזמן , מה שאומר שהלכו לקרתו הרבה.

הלקוח לקח את הרכב עם הלקויים , וידע שיצטרך לבוא שוב כדיי לתקן.

הגאנט יוחלף בזמן הקרוב.

אם ככה מה הבעיה בצמפיון !!!.

שלא הובטח לו במקום שיחליפו לו את הג'אנט, וחסל.

כל השאר, לא רלוונטי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וכל המוסיף גורע.

כיון פרונט יבוצע, אני אדאג להעיף מבט על התפוחים / סרן / כל מה שמסביב אבל לא נראה שמדובר במשהו עמוק יותר מכמה שריטות מעצבנות...

תודה על הדאגה :)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

shaulc - אחת התגובות הסתמיות שקראתי בזמן האחרון, אינך מכיר את העובדות ולא הייתה נוכח במסירת הרכב.

רכב חדש אמור להיבדק ובתופס הבדיקה תמיד מופע צמיגים/(גנטים אם יש). אם היבואן ידע או לא ידע זאת לא השאלה, היבואן צריך היה לדעת, ואם הפגיעה היא בהובלה או בסוכנות מישהוא אמור לדעת ולדווח ליבואן.

תודה לפותח הכתבה, תעדכן בתוצאות.

פורסם

פשוט מצער לשמוע, אני מאוד אוהב את הקונצרן הזה, חבל שסיפורים כאלו ועוד רבים ימנעו ממני לקנות מהם רכב, לדעתי זה הקונצרן הכי אטרקטיבי בשבילנו (רכבים הספורטיביים במחירים נוחים) ודופקים אותנו עם שירות גרוע.

פורסם

לגבי צ'מפיון - מסכים שמדובר בשירות גרוע, וגם אני נתקלתי בשירות הזה אז אני יודע בדיוק על מה אתם מדברים - אבל העצות שלכם שהוא יפרק את הגלגל הפגוע ויניח אותו על השולחן, ויעמיד את הרכב בכניסה על הג'ק זאת העצה הכי מטופשת ששמעתי בחיים שלי.

לא רק שיעיפו אותו מהמוסך, גם יזמינו לו משטרה שתעיף אותו משם במיידי + בושות ואולי גם תיק פלילי על הפרעה לסדר היום או משהו כזה (לא בקיא בניסוח של המשטרה).

מה שפותח השרשור צריך לעשות זה להתקשר לשירות הלקוחות של צמפיון בת"א ולספר להם את המקרה. לא הולך? לפנות לפניות ציבור דרך משרד עו"ד (שהעו"ד ירשום את המכתב וישלח להם בצירוף מס' רכב).

פורסם

רכב כזה לא נותנים ללקוח בשום מצב!! אבל גם הלקוח לא צריך לקחת את הרכב עד שהוא לא מסודר כמו שרכב חדש צריך ליהיות,את הפשלה צמפיון כבר עשו אבל כנראה שאצלם זה הרגל.

:fadein:
פורסם

חברים ,

אתם סתם מגזימים וזאת כי קורה שלא שמים לב לדברים ואז מוסרים ככה ללקוח ,וזה לא מכוון כי הכאב ראש של אחר כך לא שווה לאף אחד .

אני אומר זאת כאחד שעשה מסירות בסיאט הרצליה במשך מספר חודשים ,וגם לי קרה פאדיחות אך הם טופלו.

לידעתכם ,

שירות הלקוחות עובד מול מנהלי האולמות ומנהלי המותגים כך ששום דבר לא נעלם מעיניהם של אף אחד וכל פאדיחה מביאה איתה באלגן גם לנציג שמסר,גם למנהל האולם וגם למנהל המותג.

ADEEB,

אתה לא רוצה לדעת כמה פעמים אני ניתקלתי במצבים שבהם נהג עושה נזק לרכב מירידה ממובילית אך לא מודיע .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אתה לא רוצה לדעת כמה פעמים אני ניתקלתי במצבים שבהם נהג עושה נזק לרכב מירידה ממובילית אך לא מודיע .

אני מוכן לעבוד כיועץ ארגוני לחברה ולפתור את הבעיה הארגונית הזו תוך חודש, גג (אם זה אכן קורה הרבה).

במילים אחרות, אם קורה באופן שכיח שהנהגים עושים נזק ולא מדווחים זו בעיה ארגונית של החברה, זה לא כוח עליון, זו לא טעות מקרית, זו רשלנות התנהלותית מתמשכת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שתזכו לחיים ארוכים...

עדכון

אני אתחיל מהפאנץ' - הצמיג והג'אנט הוחלפו בחדשים היום בבוקר !

קיבלתי היום בבוקר טלפון ממנהל אולם התצוגה תוך שהוא מעדכן אותי כי לאחר מאמצים שבוצעו לזרז את התהליך ממתין לי צמיג + ג'אנט חדשים להתקנה.

שיחה קצרה עם בחור מהמשרדים של צ'מפיון בבני ברק וקיבלתי כתובת לפנצ'יירת "עובד" בבני ברק (מרחק 10 דק' מביתי בצהלה) שם נפגשתי עם אותו נציג 'צמפיון ותוך כ-7 דק' הוחלף הגלגל...

מיותר לציין כי בדקתי את תאריך ייצור הצמיג והינו השבוע ה-42 של שנת 2010 והוא זהה לפירלי פי-זורו שהרכב נועל.

(הצמיגים האחרים אגב, אלו שהגיעו עם הרכב הינם מהשבוע ה-48 של אותה שנה (כלומר ממש סוף דצמבר) אבל אני לא קטנוני... :wink:

הג'אנט עצמו כמובן זהה וחדש. מע' זיהוי הלחץ אוויר בצמיגים אופסה ויצאתי לדרך, שמח.

אולי זה לקח קצת יותר זמן ממה שהיה צריך וכמובן שזה לא היה צריך לקרות מלכתחילה אבל לפחות נשארתי עם טעם טוב בפה ויש לי צמיג וג'נאט חדשים...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

דברים כאלה לוקחים זמן והעיקר שהם קורים ולא מנסים להתנער.

כל הכבוד. לא צריך רק להגיד דברים רעים כל הזמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...