Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אנשים, שגיר רובוטי מתאים להם ויש כאלה שממש, אבל ממש לא מסתדרים איתו.

לדוגמא, יש לי קרוב משפחה שנוסע המון ( 80-100 אלף ק"מ בשנה), והוא קיבל לשבועיים קורולה רובוטית במקום C4 שהיתה בתיקון תאונה.

בן אדם סבל מכל רגע בקורולה הזאת, גם מהמושבים ובעיקר מהגיר (הקפיצות והטלטולים בהעברת הילוכים).

אני מאוד ממליץ לערוך נסיעת מבחן על קורולה רובוטית, ואם לא מתחברים לגיר הזה, אפשר לרדת בשנתון ל 2007 ולקנות קורולה אוטומטית צורה קודמת - מכונית אמינה, חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מחזיק בקורולה רובוטית כבר יותר משנה. בקיצור אוטו מדהים, חסכוני בדלק ובאחזקה, גם ביטוח המקיף שלו מאד זול. רק לעשות לו איחפוס גיר לפני הקנייה.

• תוכן חדש...