Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע רכשתי תנור בישול משולב (כזה עומד עם כיריים) לדירה החדשה שלי (היגיע הזמן אחרי שאני גר בה כבר 5-6 חודשים) , וטכנאי הגז בא לחבר אותו.

הוזהרתי מראש שכנראה ינסו לתפור לי תיק על זה שברז הגז שלי לא במקום ולא תקין ועניינים ושאהיה רגיש לנושא.

הטכנאי הגיע ובישר לי רשמית שיש בעיה כי ברז הגז שלי גבוה מגובה הלהבה ונמצא מאחורי התנור ועל כן עלי להזיז אותו, הוא היה נחמד ואמר לי שאין צורך לשלם לו כדי שהוא יעשה את זה, ואני יכול לעשות את זה לבד, יש לי שם ספייר של צינור הנחושת שמוביל לברז הגז (בעיקר עקב הצורה שבו הוא מונח כרגע) ואני יכול לכופף אותו אל מקום נוח ותקין יותר מבחינת החוק.

בנוסף, יש לי 21 יום לסדר את זה כדי שלא ינותק לי הגז לחלוטין.

שוחחתי עם חבר שהוא בעל רישיון לעסוק בתחום ומסתבר שאכן לא עבדו עלי והכל נכון.

טכנאי הגז היציג את זה כאילו הכל פשוט מאוד,

סוגרים את ברז הגז הראשי לדירה שלי (אני יודע איך והיכן הוא ממוקם),

מעקמים בעדינות את צינור הנחושת למקומו (לדעת הטכנאי זה קל ולא תהיה בעיה),

מקבעים מחדש את הברז לארון שיש לי ליד ונגמר הסיפור.

אני חושש,

ראשית, למרות שיש לי "ידיים" לביצוע תיקונים ושיפוצים ועניינים, אני ממש חושש מפגיעה בצינור הנחושת וכתוצאה מכך מדליפה של גז, שנית, הבנתי שאם זהו חיבור ראשון שלי לחברת הגז, שירות הזזת הברז למקום בטוח יותר אמור להיות בחינם.

האם מישהוא מכם יכול לשפוך קצת אור על הנושא ולייעץ לי ?

(אגב: כרגע יש גז בבית והכל תקין, פשוט קיבלתי זמן לתקן את זה)

תודה לכולם וחג שמח.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בעיקרון זה תלוי בך, אם אתה מפחד לעשות כך אז תשלם לטכנאי והוא יסדר לך.

בעיקרון קשה לי להאמין שתעשה חור בצינור, במצב הכי גרוע הוא ישבר.

כל הרעיון של העברת הברז זה משום שאם הוא מאחורי הכריים, במקרה וחלילה ישנה שריפה אתה לא תוכל להעביר את היד שלך דרך הכריים והאש ולכן זה צריך להיות במקום נגיש.

קובי

פורסם

שילמתי על זה 150 ש"ח לטכנאי גז והכל יצא בסדר.

העלותלא נוראית ולא שווה שתתעסק עם זה לבד.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...