Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Elate 6 אכזבה (עזרה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום.

יש בידי סט קומפוננט אלייט 6 של מורל , מוגבר עם מגבר של BOSS C 600 ללא גישור.

ואני ממש לא יודע למה אבל , הבאס מהמיד כמעט ולא קיים (רק מהסאב) (פוקל 13 אינטצ')

הטוויטר נשמע טוב בווליום נמוך אך אחרי ווליום 22 מתוך 60 , הם מתחילים לצרום ולהשמיעה מאין חריקות.

ובאופן ככלי ברגע שאני מתחיל לעלות את הווליום (לא גבוה) נשמע דיי חזק בתוך הרכב (ווליום 24 בארך מתוך 60)

שאלתי הרבה אנשים וכולם אומרים שהרמקולים מצוינים וזה לא הגיוני.

השאלה שלי היא למה זה יכל להיות ? מגבר לא חזק מספיק או טוב מספיק ? חיבור לא טוב מספיק ? כיוון לא טוב ?

(כמו כן הרמקולים מחוברים בפורד פוקוס בדלתות במקור החור הוא ל 5 על 7 , הם מחוברים על 3 ברגים ללא בנייה)

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

2017 Type R

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואיי וואיי

:-P

הנה זה בא... :-D

בוא נתחיל ברמז קטן - אין לך מושג כמה צריך להשקיע בכדי להתקין את האילייט נכון וגם לגרום לו לעבוד כמו שצריך - והרמז הוא - חיפוש...

עריכה - בא לי לתת לך עוד רמז

בוא נאמר שקנית פרארי אבל שמת לה מנוע של סוסיתא :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה זה בדיחה.?

אילייט על BOSS C600 ואתה לא יודע למה אתה לא מרוצה.

בוא אני אסכם לך את זה :

אילייט זה סט של 200RMS שאוהב הגברה בריאה וגם איטום דלתות איכותי או תיבות.

בלי זה אתה ככול הניראה תמשיך להיות לא מרוצה.

פורסם

דיו דיו :-P

"עגלה עם סוסה, בשדה ראו בה... " :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי , אז הבעיה העיקרית היא המגבר ?

מה אפשר לעשות ?

המלצות ?

במידה ואין בררה אלה להחליף מגבר , איזה מגבר הם צריכים כדי לעבוד כמו שצריך ?

גישור לא יעזור להם ?

הצעות , עזרה , המלצות יתקבלו בברכה :)

2017 Type R

פורסם

כדי להכניס אותך לפרופורציה, אתה צריך השתלמות של חצי שנה בפורום וידים טובות או כיס עמוק ומתקין נורמאלי, לא הבחור שמכר לך את הצרוף המוזר הזה של אלמנטים :?

פורסם

על חוסר הניסיון הבנתי כבר , אני מנסה אבל לא כל כך הולך לי.

האמת היא שלא קניתי אותם בייחד , הם היו מחוברים ברכב עם מגבר ישן של רוקפורד וזה היה ממש זוועה.

ברוב טיפשותי הלכתי לאוטודיפו ושם התקינו לי את המגבר הזה ובהתחלה הוא נשמע לא רע , אבל אחרי יומיים הנתי שזה פשוט עלוב.

2017 Type R

פורסם

מה שאתה צריך זה מגבר טוב וחזק והתקנה מאוד מאוד מושקעת.

לגבי ההגברה - רצוי לספק לאילייט כל הספק שנע בין 90 RMS צפונה שיוצאים ממגבר שלא מעוות את האות שעוברת דרכו ובשביל לרכוש כזה מגביר צריך להיות מוכן להשקיע לא מעט כסף.

אפשר למצוא מגברים בסביבות ה1600 עד 2000 שקלים שיעשו על האילייט עבודה נהדרת סה"כ וזה עדיין נחשב יחסית זול.

אבל ההתקנה בשביל להוציא מאילייט תוצאה טובה היא הבעיה כאן.

בוא נרד לרגע מבניית תיבות - עזוב, לא רלוונטי כרגע.

אתה תצטרך לעשות עבודת "איטום" (בידוד) לדלתות שלך בעזרת חומרים כמו סקנד סקין, דיינאמאט אקסטרים וכו' וכו' ויהיה רצוי לעשות לפחות שתי שכבות על כל דופן של כל דלת וגם על הדיפון עצמו.

להתקין את המידבאס של האילייט על טבעת מאסיבית מעץ שמהוגנת ישירות לפח של הדלת.

זה המינימום - כמובן עובי חיווט תקין לרמוקלים ולחשמל.

ובסופו של דבר הכל הכל הכל - מסתכם בכוונים טובים של המערכת אבל כמו שהשרשיר נפתח אני יודע מה תהיה התוצאה הראשונית כאן - חירבת בית דורעאן :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

הבנתי , אז איזה מגבר הייתה ממליץ ? והעם אפשר להסיג אותו באוטודיפו (גדי לבדוק אפשרות להחזיר את שלי ולהוסיף...)

ולגבי החלק של ההתקנה , אני מבין שזה חלק לא פחות חשוב , אבל דיי בעייתי , אפשר לוותר עליו ? או שבלי זה אני לא יקבל תוצעה מספקת ?

חשבתי גם לגבי אפשרות של מכירת הסט הזה ו קניית משהוא פשוט יותר , אבל אני ממש לא יודע העם זה חכם.

השאלה היא העם הסט הספציפי הזה דורש כל כך הרבה השקעה , או שזה פחות או יותר כל סט קומפוננט ?

2017 Type R

פורסם

אה... לא

:-P

אוטודיפו? בוא פשוט נאמר - לא...

אין קיצורי דרך.

זה או ללכת על זה כמו שצריך או באמת כמו שהעצת למכור את הסט וללכת על משהו פשוט יותר - מוראל דוטק אוביישן למשל...

Pioneer TS-X150

פורסם

מה שלא ממש מובן לי זה איך סט שעולה כ 1000 שח ינגן טוב יותר מסט שעולה כ 3000 שח.

ולא ענית בנושא המגבר.

על מה את יכל להמליץ , מה כדי ? מה לא ? וכו....

2017 Type R

פורסם

דן ואדי היקרים!

יש לבן אדם אחלה סט קומפוננט שיקנה איזה סלסטרה חזק מהסדרת הfa או סאן דאון חזק ונורמלי,

והכי חשוב תעשה איטום רציני זה ישפר לך הרבה סאונד, מתוך ניסיון,

האוטופיה עכשיו נשמעים עולם ומלואו, (אדי עדין לא שמעת?!?:cry: - מפגש הבא!)

אל תמכור את הסט הזה, אחלה סט ומצויין צריך הרבה כיוונים ועבודה על האקולייזר שלך,

בכל מקרה מגבר חזק יפתור לך הרבה, אצלי המגבר פתר הרבה מאוד!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

האילייט הוא סט פנטסטי

אבל הוא סט שדורש הגברה מאוד חזקה ומאוד נקיה (איכותית בשבילך) וזה הולה לא מעט כסף עד הון תועפות (תלוי בשגעונות שלך).

בשביל להוציא מהאילייט את היכולת שלו לעבוד צריך לרסן אותו כמו שמרסנים סוס פחות או יותר - אתה צריך בעקרון להתקין אותו בתיבות אטומות בנפח של 7 עד 12 ליטר (זה אומר לבנות את הדיפון של הדלת מפיבר גלאס מאפס וזה עולה אלפי שקלים)

אבל אפשר גם לבודד את הדלת היטב וזה אומר שאתה צריך לעשות שכבה עד שלוש שכבות על כל דופן ועל כל דיפון של כל דלת (דופן פנימית דופן חיצונית והדיפון) כל נגלה כזו של חומר זה בערך 900 שקלים כלומר רק על הבידוד אתה יכול להגיע בקירוב ל3 אלף שקל...

אחרי זה נתחיל בחיווט (שאת זה אתה בכל מקרה צריך לעשות) שיעלה לא מעט גם כן (כמה מאות שקלים לפני ההתקנה)

לגבי איזה מגברים?

המינימום שבמינימום הייתי אומר לך ללכת על קיקר ZX או KX אני מדבר על ה650.4

אני מניח שאתה מגביר את הסט פסיבית + סאב אז בוא נאמר רק מגבר 4 ערוצים אחד

סאן דאון 100.4

סלסטרה FA 4 ערוצים

איזה מגבר יד שניה ישן וטוב של רוקפורד סדרת פאנצ' 800A או שאולי זה 600A לא זוכר בוודאות את הדגם.

מגברים ברמה הזו...

בקיצור אנחנו מדברים כאן על השקעה של מינימום 2.5K להתקנה ובידוד + מינימום 1600-1800 להגברה אם זה מגבר חדש

בקיצור פחות מ4K אתה לא זז בשביל להרים אילייט ועוד בצורה פסיבית.

הצעה יותר נחמדה תהיה להביא דוטק אוביישן, להרים אותו על JBL1004 נחמד או כל אחד מהמגברים שציינתי מעלה, לוודא שמתקינים לך את המידבאס על טבעת עץ מהודקת היטב לפח הדלת ורצוי גם לבודד את הדלת בשכבה אחת (רק יועיל)

יצא לך הרבה יותר זול והרבה יותר משתלם וההבדל בסאונד לא יהיה אסטרונומי עד כדי כך שאתה באופן אישי בכלל תדע לדעת מה ההבדל...

Pioneer TS-X150

פורסם

הונדה אני לא אמרתי שיש לו סט לא טוב,פשוט כמו שכבר אמרו אתה לוקח פרארי עם מנוע של יונדאי I10:? צריך לדעת מה לקנות ואם אתה רוצה ללכת סחור סחור אל תתלונן למה לא שומעים טוב,בשביל הסט הזה צריך הרבה עבודה ואני לא בטוח שאתה תרצה להשקיע כ"כ הרבה כסף על זה כדי להגיד "וואו איזה סט" אתה יכול לקנות סטים יותר זולים ולהנות מהם גם ואם תמכור את האילייט ישאר לך גם כסף בצד לאיטום.

Chundrik ד"א איזה HU יש לך?

Scan Speak

• תוכן חדש...