Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Elate 6 אכזבה (עזרה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה HU שיש לי הוא : Panasonic CQC7103U

וככל הנירא הדבר שמתאים לי יותר הוא למכור אותו ולהביא סט זול יותר , כי אני מבין שמבחינת תקציב אני לא יכל להרשות לעצמי ואני גם לא בטוח שאני רוצה להשקיע סכום כזה גדול.

אז בהנחה שאני הולך על סט זול יותר , מה לקחת ? צריך גם מגבר חדש ? ה BOSS C600 לא שווה כלום ?

תודה רבה לכולם על העזרה.

2017 Type R

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדוטק אוביאשן הוא הסט היחידי ?

להחליף מגבר זה חובה ? הבוס לא יעשה את העבודה ?

ובכמה אפשר למכור את הסט שלי ? 2 WAY 6.5 אינטצ' ?

תודה.

2017 Type R

פורסם

לא, הדוטק אוביישן הוא פשוט סט זול יותר של מוראל.

חשבתי שקנית אילייט כי אתה אוהב מוראל אז הצעתי לך סט אחר שלהם...

יש כל כך הרבה סטים שאפשר להציע לך - מספר בלתי מוגבל כמעט אבל זה כבר טעם וריח וכאן אתה צריך להחליט.

המגבר שלך הוא מגבר מאוד מאוד פשוט והוא לא ברמה סבירה בשביל מישהו שיודע איך מערכת סאונד צריכה להשמע.

יש לך מגבר כמו JBL CS60.4 שעולה משהו כמו 650 שקלים אבל הוא יתן לך תוצאה הרבה יותר טובה מהBOSS הזה, אם זאת גם הוא, ממש לא נועד בכדי להגביר סט כמו אילייט.

אם אתה רוצה להגביר אילייט באמת כדאי לעלות כיתה במגברים - אין מה לעשות, אני מדבר מנסיון.

הייתי ממליץ לך להגיע למפגש קרוב ולשמוע מערכות של חברי פורום - תשמור על הכסף שלך לבינתיים.

מדהים איך לישראלים צעירים אין יכולת לחכות יותר מערב אחד (כלומר כבר ביום למחורת חייבים לעשות שינוי) - מה בוער? תקנה נגן MP3 וזוג אונזיות טובות ותגמור עניין עד שתוכל לשדרג את המערכת בצורה מבוקרת ושפויה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדבר הראשון שצריך לעשות, וזה רלוונטי לכל קומפוננט שתרכוש:

לייצר מתאם בין המקום המקורי של 5X7 ל 6.5 עבור המיד.

בלי השלב הזה כל דבר אחר לא רלוונטי.

שנית, תחפש פלאחים של אלומניום כדי לסגור את הפתחים שיש בדלת.

אם אתה יכול לבד, אחלה.

אם לא, תמתין עם זה עד שיהיה לך קצת כסף עבור בידוד אקוסטי.

שלישית, תבדוק איך הסט נשמע בגישור של המגבר.

אם נשמע יותר טוב (וזאת אחרי שלב ראשון שרשמתי) תעשה חיפוש על מונו שיוכל להגביר את הסאב שלך.

שלושת הדברים הללו הם הבסיסיים שאתה יכול לעשות כרגע עם הציוד שלך, וכנראה גם הזולים יותר כרגע.

מתחדשת*

פורסם

כזכור לי הסט הזה יקר מאוד, אבל אחרי חיפוש קצר באינטרנט הגעתי לתוצאה הזו: http://www.autodesign.co.il/%D7%A1%D7%98-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-3-%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%9C-Morel-elate-6-3/p-18.htm#moreDetails

האם זה הגיוני שהסט הנ"ל, נמכר בתצורת שלוש חלקים ב1200 ש"ח?

משהו פה לא מתסדר לי.

פורסם

:shock:1200 ש"ח לסט אילייט ? ניפון המפיצים לא מוכרים את זה למשווקים במחיר הזה ! מעניין אם מדובר בסוג של ברווז ואכן מישהו הצליח לרכוש במחיר הזה את הסט.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
כדי להכניס אותך לפרופורציה, אתה צריך השתלמות של חצי שנה בפורום וידים טובות או כיס עמוק ומתקין נורמאלי, לא הבחור שמכר לך את הצרוף המוזר הזה של אלמנטים :?

מסכים איתך ללא ספק.

זה מזכיר לי את השירשור על הMT22:lol:

זה לא רק באלייט זה בכול סט מכובד-HERTZ ,FOCAL,SINFONI ועוד,כדי שרמקולים טובים ישמעו טוב צריך להשקיע בכול המערכת לכן זה גם נקרא מ-ע-ר-כ-ת אם אחד הרכיבים לא תואם את הרמה אז תהיה פגיע באיכות המקסימלית שתוציא מהסט.

לסט הזה יש רק משפחת מגברים אחת שמתאימה לו והיא נקראת גנסיס שכמובן אתה יכול למצוא פה יד שנייה במחירים מצחיקים בפורום.

אדי.

פורסם

איזה בולשיט

EDDY נו באמת.

רק ג'נסיס?

מה עם DLS... מה עם ARC מה עם CDT מה עם ZED מה עם אודיסון LRX, VRX ועוד ועוד ועוד ועוד שילובים סופר מוצלחים עם סדרת האילייט ורמקולים של מוראל באופן כללי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות.

אז בעיקרון אני מבין שככל הנראה עם האלייט אני לא ימשיך כיוון שזה פשוט חבל לא לנצל אותם ואני לא יכל לעשות זאת כרגע משני סיבות עיקריות , אני ככל הנראה בשנה הקרובה יחליף את הרכב לכן אני לא יודע העם בכלל שווה להשקיע בבידוד וכו...

הסיבה השנייה היא כמובן כלכלית זאת השקעה עצומה בייחוד שאני עדיין בצבא והתקציב לא גבוה.

שני השאלות שעדיין נשארו פתוחות הם :

1 - העם אני באמת חייב לעשות בנייה בדלתות כדי להתאים את ה 6.5 ? (או שאפשר להשאיר ככה ? או לערגן משו...)

2 - בהנחה שאני מוכר את הסט הזה , מה כדי לרכוש ומה ייתן את התוצאה הטובה ביותר בלי יותר מידי השקעה נוספת ?

ואני מזכיר יש לי BOSS C600 העם הוא חייב לעוף או ש אפשר לעבוד איתו ?

כרגע יש לי תקציב של עוד כ 1000 ש"ח , במקרה הכי קיצוני עוד 1500 (זה לא כולל את הסכום מהמכירה של האלייט)

ובכמה לפי דעתכם אפשר למכור את האלייט ?

תודה מראש.

2017 Type R

פורסם

לדעתי זה טעות במחיר.

אבל על טעויות משלמים :-D

מי שמזמין דרך האתר ולא מקבל מוצר במחיר הזה יכול להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות ויש כאן סיכוי טוב לזכות בתביעה

מתקיימים כל התנאים:

1. הצעה רשמית

2. פרטי פרית

3. יכולת לשלם

נשאר רק לאסוף חומר ולהתעד את העניין :twisted:

פורסם

הבחנתי שאתה מנסה למכור ציוד ישן שיש לך

בפורום יש שניה,למכור את האילייט זו לדעתי טעות מרה.

מבין החלקים שיש לך במערכת דווקא הקומפוננט והסאב הם טובים מאוד.

אותם לא הייתי חושב למכור בכלל.

הרדיודיסק והמגבר שלך לא ברמה ,והכי חשוב ההתקנה שלך ברמה נמוכה עוד יותר.

הייתי מוכר את המונובלוק שלך שהוא בסיסי מידיי,את ה-BOSS C600

בכסף הייתי מבצע התקנה טובה יותר פלטת MDF בעובי 2 סמ עם התאמה לרמקול 6.5 אינצ

איטום דלתות גם אם בסיסי שכבה אחת עם 4 יריעות.

ורוכש את המונובלוק +2 ערוצים הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=366510

שני המגברים האלו יוציאו את המירב מהציוד שלך.

בהמשך,אם יכנס לך עוד כסף חשוב על לשדרג את הרדיודיסק שלך

לאחד איכותי יותר.

פורסם

אודיו קינג , תודה על העצה.

האמת שזה נשמע כדבר הכי טוב לעשות , אך הבעיה היא שהרכב ככל הנראה יעמוד למכירה בשנה הקרובה , אז אין לי חשק להשקיע בכל מה שקשור לרכב עצמו.

בנוסף החיוט שיש ברכב כרגע הוא רק למגבר אחד , ה BOSS כרגע מגביר את ה קומפוננט בשני ערוצים , והשניים הנותרים בגישור לסאב.

ככה שזה עוד עבודה וכסף לחיוט והתקנה.

ולגבי הבניה זה לא משנה איזה סט זה ספציפית בכל מקרה צריך בנייה ל 6.5 ?

וכבר הוצאתי גם ככה סכום דיי נכבד על הרכיבים + ההתקנות , ומבחינת תקציב הייתי מעדיף להוסיף את המינימום כדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר בהשקעה הקטנה ביותר.

תודה רבה על העזרה חברה.

2017 Type R

פורסם

תתחיל מטבעת מתאמת בין ה 5X7 ל 6.5

זה עניין של כמה עשרות שקלים אצל כל מתקין/נגר.

בלי זה כל מגבר/HU/חיווט לא ישנה כלום.

מתחדשת*

• תוכן חדש...