Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 טיפול תקופתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצוין! שוב תודה לכם, התייעצתי עם ידיד שלי, הוא יעשה לי את הטיפול, הוא אמר שגם לגבי המים לא ממלאים בבת אחת,

ושיש נקודות ניקוז אוויר מהמערכת, בקיצור סומכת עליו 8)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן אין שום בעייה בביצוע טיפולים שוטפים לבד, זה הכל שאלה של יכולת.

טיפולים פשוטים אני נוהג לעשות לבד, מקסימום בעזרת חבר. מלבד החסכון הכספי הניכר אני יודע שנתתי את הטוב ביותר לרכב, הן מבחינת איכות החלפים, העבודה והנוזלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טיפולים פשוטים אני נוהג לעשות לבד, מקסימום בעזרת חבר. מלבד החסכון הכספי הניכר אני יודע שנתתי את הטוב ביותר לרכב, הן מבחינת איכות החלפים, העבודה והנוזלים.

איתמר.

מצדיקה אותך לחלוטין איתמר, מעבר לחיסכון הכלכלי, עצם העובדה שאתה בטוח מה שמת ברכב, שווה הכל,

במקרה שלי מה שידיד ישים באוטו :wink: לא מתיימרת לפרק פילטרים וכד'...8)

פורסם

איתמר.

היי איתמר,

יש לי שאלה בהקשרי ההודעה שלך.

כשתרצה עוד שנה/שנתיים/חמש שנים למכור את רכבך, והקונה המיועד ישאל אותך באשר לטיפולים אותם עבר הרכב, תאמר לו שטיפלת ברכב בעצמך? האם אמירות מסוג זה לא "מבריחות" קונים פוטנציאליים?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
היי איתמר,

כשתרצה עוד שנה/שנתיים/חמש שנים למכור את רכבך, והקונה המיועד ישאל אותך באשר לטיפולים אותם עבר הרכב, תאמר לו שטיפלת ברכב בעצמך? האם אמירות מסוג זה לא "מבריחות" קונים פוטנציאליים?

מדובר בטיפולים קטנים, לא טיימינג וכאלו...מעבר לכך - גם מורשה יכול להיות מוסך ח_א!

אם תרצה אשתף אותך בה"פ בחוויות שלי באחד המורשים פיג'ו סיטרואן ברחובות,

נראה מה תחשוב על מורשה לאחר מכן...

פורסם
מדובר בטיפולים קטנים, לא טיימינג וכאלו...מעבר לכך - גם מורשה יכול להיות מוסך ח_א!

מצדיק אותך ב-100% ומנסיונות על בשרם של אנשים שטיפלתי להם ברכבים נוכחתי לדעת את הנורא מכל לגבי מורשים: הם פשוט העלימו להם חלקים שלמים מתחת למיכסה המנוע. נשמע הזוי אבל עצוב!

אין בעיה לטפל ברכב לבד כל עוד אתה יודע מה אתה עושה. חוסך המון כסף והרכב מקבל את מלוא תשומת הלב...

:)
פורסם
היי איתמר,

היי.

אני ממש לא דואג לגבי העתיד של הרכב שלי ויום המכירה :wink:

אני פדנט בכל הנוגע אליו, הכנתי ספר תיעוד טיפולים מהרגע שהרכב עלה על הכביש, כולל טופס הזמנת הרכב מהסוכנות ומספר האזיקונים שהמתקין השתמש בו בעת התקנת הקודן בבונדד (ותודה לבעליו הייקי הראשון של הרכב ששמר הכל).

מעבר לכך וכמו שאמרתי, אני משתמש אך ורק בחלקים מקוריים, שומר קבלות ומבצע את הכל בעצמי. יש לי חוש טכני מצויין ואני עובד לפי ספרות מקורית של היצרן ולא מעגל פינות בשום דבר.

יותר מזה, אני מקדים תדירויות טיפולים ומשתמש רק בנוזלים מהיקרים והאיכותיים ביותר בשוק. כל תדלוק של הרכב מתועד ויש לי כבר למעלה מ 20,000 ק"מ מעקב אחרי צריכת הדלק כולל טבלאות אקסל מפורטות.

הראשון שיבוא לראות את האוטו ויהיה רציני ירכוש אותו אפילו ללא בדיקה, באחריות :wink:

אז לא, אני לא מוטרד. ומי שחושב שבאיזשהו מקום על פני הפלנטה הרכב הזה היה יכול לקבל טיפול טוב או איכותי יותר שיבושם לו ושימשיך לחפש רכב שמור יותר. מסופקני שהוא יימצא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אשמח ללמוד מנסיונך עם מוסך מורשה בהודעה פרטית.

היי.

אני ממש לא דואג לגבי העתיד של הרכב שלי ויום המכירה :wink:

אני פדנט בכל הנוגע אליו, הכנתי ספר תיעוד טיפולים מהרגע שהרכב עלה על הכביש, כולל טופס הזמנת הרכב מהסוכנות ומספר האזיקונים שהמתקין השתמש בו בעת התקנת הקודן בבונדד (ותודה לבעליו הייקי הראשון של הרכב ששמר הכל).

מעבר לכך וכמו שאמרתי, אני משתמש אך ורק בחלקים מקוריים, שומר קבלות ומבצע את הכל בעצמי. יש לי חוש טכני מצויין ואני עובד לפי ספרות מקורית של היצרן ולא מעגל פינות בשום דבר.

יותר מזה, אני מקדים תדירויות טיפולים ומשתמש רק בנוזלים מהיקרים והאיכותיים ביותר בשוק. כל תדלוק של הרכב מתועד ויש לי כבר למעלה מ 20,000 ק"מ מעקב אחרי צריכת הדלק כולל טבלאות אקסל מפורטות.

הראשון שיבוא לראות את האוטו ויהיה רציני ירכוש אותו אפילו ללא בדיקה, באחריות :wink:

אז לא, אני לא מוטרד. ומי שחושב שבאיזשהו מקום על פני הפלנטה הרכב הזה היה יכול לקבל טיפול טוב או איכותי יותר שיבושם לו ושימשיך לחפש רכב שמור יותר. מסופקני שהוא יימצא.

איתמר.

תודה על התשובה המפורטת, גם אני כמוך משתדל לרכוש רק את המוצרים הכי איכותיים שיש בנמצא, פשוט לגבי הטיפולים הקטנים באופן עצמאי לא הייתי כ"כ בטוח שזה לטובתי בעתיד.. אבל אני שמח לגלות שזה משהו מקובל ואולי אני אתחיל לעשות זאת מתישהו גם כן..

אגב, חשבתי שאני המטורף היחיד ששומר קבלות אפילו על תדלוקים ועורך חישובים והצלבות.

יש לי על הסמארטפון תוכנה מעולה שעוזרת לי בנושא, אם יש לך מכשיר מבוסס אנדרואיד שלח לי פרטית ואתן לך טיפ קטן.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...