Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 טיפול תקופתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שטיפולים בפיג'ו עושים כל 30,000 ק"מ או שנתיים.

יש ברשותי פיג'ו 206 שנת 2001 גיר רגיל. מטופלת במוסך מורשה את רוב הטיפולים הרציניים.

לרכב נכון להיום יש 140,000 קמ"מ וטיפול אחרון בוצע ב 128,000 לפני כשנה במוסך מורשה.

השאלה שלי היא האם זה בסדר להמתין עוד שנה עד לטיפול או שבגלל גילו הלא צעיר של הרכב כדאי להקדים את הטיפול?

הקודם היה יישור קו- כל הפילטרים והשמנים קצועת טיימינג וכל מה שצריך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ציינת איזה דגם יש לך. אם הדגם שלך מצוייד במנוע ה-1.4 ליטר, אז טיפול צריך להעשות לפי הקודם מבין 15K ק"מ או שנה.

אני לא בטוח לגבי מנוע ה-1.6, אך גם עבורו תקופת הזמן בין טיפולים אמורה להיות שנה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המנוע הוא 1400.

מהיכן המידע הזה? יש ספר טיפולים מסודר שבו זה כתוב?

במוסך ממש התעקשו שאין צורך לעשות את הטיפול לפני 30,000 ק"מ או שנתיים.

גם בלוח השעונים, עם סיבוב חצי סוויצ' יש את השעון שמתחיל מ30,000 יורד לאפס ומראה את הק"מ שנותר עד לטיפול.

פורסם

לאשתי יש סיטרואן סאקסו 1.4 (אותו מנוע).

בספר הרכב מצויין טיפול פעם ב-15K או שנה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

השאלה שלי היא האם זה בסדר להמתין עוד שנה עד לטיפול או שבגלל גילו הלא צעיר של הרכב כדאי להקדים את הטיפול?

הקודם היה יישור קו- כל הפילטרים והשמנים קצועת טיימינג וכל מה שצריך.

מומלץ בחום שלא לדחות את הטיפול בשנה ולהחליף כבר עכשיו את השמן והפילטר שמן.

מדובר בעבודה מאוד פשוטה שאורכת מספר דקות, השמן והפילטר לרכב הזה זולים להחריד, ואין שום סיבה להתלבט בנושאי חימצון השמן ויעילות הדטרגנטים שבו לאחר שנתיים של שימוש כשאפשר לסגור את הסיפור בפחות מ-200 ש"ח.

לגבי השעון - תפתח את ספר הרכב שלך, תראה שיש אפשרות לשנות את מרווח ההתראות שהוא נותן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצערי איןלי את הספר רכב כי הארב לא יד ראשונה ולמרות שבעבר חיפשתי לא מצאתי.

אם ידוע לך מהיכן ניתן להוריד גירסה אלקטרונית שלו זה יכול לעזור מאוד.

מלבד השמן והפילטר שמן, יש צורך להחליף גם פילטר אויר,דלק או משהו נוסף? או שעם אלו ניתן לחכות לטיפול הבא?

פורסם
לגבי השעון - תפתח את ספר הרכב שלך, תראה שיש אפשרות לשנות את מרווח ההתראות שהוא נותן.

לא חושב שיש אפשרות כזו, האם אתה בטוח ב 100% וביצעת את זה בעצמך?

פורסם
לא חושב שיש אפשרות כזו, האם אתה בטוח ב 100% וביצעת את זה בעצמך?

לא ביצעתי בעצמי, אבל אני זוכר שנתקלתי באזכור לנושא הזה כשדפדפתי בספר הרכב וחיפשתי את העמוד שמסביר כיצד לאפס את מונה הטיפולים.

אני אנסה לזכור את הנושא כשאהיה ליד ספר הרכב, בתחילת השבוע הבא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן להוציא את הרכב מפרקינג בעזרת מברג שטוח פשוט,לרוב הבעיה היא באזעקה שמנתקת את הסולנואיד.

לגבי מרווח טיפולים ניתן לשנות את המרווח בעזרת סורק אבחון LEXIA3

אורן

פורסם

שתי האג' שלי - גם אם הספר אומר 30K ק"מ בין טיפולים, עקב גילו של הרכב כדאי להחמיר ולטפל כל 15K ק"מ.

אני נוהג כך לגבי ה-C5 שלי מודל 2003.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שתי האג' שלי - גם אם הספר אומר 30K ק"מ בין טיפולים, עקב גילו של הרכב כדאי להחמיר ולטפל כל 15K ק"מ.

האוטו עם 140 אלף קילומטר.

שאלה - אם האוטו היה עושה את ה 140 אלף קילומטר נניח תוך 3-4 שנים, גם היית אומר שהוא צריך לצמצם את מרווח הטיפולים מ 30 אלף ל 15 ?

כלומר מרווח של 30 אלף קילומטר טוב רק ל 100 ק"ם האשונים, אחר כך זה כל 15, לאחר 200 אלף כל 10 וכו' ?

אנה הסבירו לי למה אתם חושבים כך.

צביקה פיק - תודה על הסריקה.

• תוכן חדש...