Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנהגים הצעירים של היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה לא עניין של חיים ומוות?

מספיקה שניה אחת שתהפוך את כל ההתפרעות הזאת מסתם נהיגה מסוכנת לעוד כתבה עצובה בYNET.

בהוט הייתה תוכנית פעם "1000 דרכים למות", כנס תראה כמה פרקים ותבין מאיזה דברים דבילים אנשים נהרגו.

אני אישית מאמין שהכול מלמעלה אבל לא נכנס לזה כאן כי זה לא פורום דת ותרבות.

זו הדעה שלי בכול אופן, אם אתה מרגיש נכונות לדבר עם פקיד בזמן שפיאט אונו עם חלונות שחורים עוברת לידך על 140 אז תעשה את הנכון לדעתך, אין בזה שום דבר פסול, ואולי אני זה שטועה בדעתי.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהוט הייתה תוכנית פעם "1000 דרכים למות", כנס תראה כמה פרקים ותבין מאיזה דברים דבילים אנשים נהרגו.

אני אישית מאמין שהכול מלמעלה אבל לא נכנס לזה כאן כי זה לא פורום דת ותרבות.

זו הדעה שלי בכול אופן, אם אתה מרגיש נכונות לדבר עם פקיד בזמן שפיאט אונו עם חלונות שחורים עוברת לידך על 140 אז תעשה את הנכון לדעתך, אין בזה שום דבר פסול, ואולי אני זה שטועה בדעתי.

גם אני מאמין כמוך, אבל אף אחד לא צריך לנהוג כמו חולרע ולסכן את שאר הנהגים כי ״הכל מלמעלה״.

בנוגע למה אפשר לעשות לצערי מבחינתנו הנהגים אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלשמור מרחק ולהיות עירניים יותר מהרגיל.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

אם הפעולה של להפעיל צילום וידאו אצלך בטלפון הסלולרי לא מסובכת, הייתי מצלם אותם (כן אני מבין שזה מסכן - ברמה מזערית לעומת התאונה שהם יעשו אוטוטו) ומתקשר למשטרה (מקצין גם כמובן בתיאור הפרטים)...

פורסם
אם הפעולה של להפעיל צילום וידאו אצלך בטלפון הסלולרי לא מסובכת, הייתי מצלם אותם (כן אני מבין שזה מסכן - ברמה מזערית לעומת התאונה שהם יעשו אוטוטו) ומתקשר למשטרה (מקצין גם כמובן בתיאור הפרטים)...

זה דווקא כן יכול להועיל בהורדה של כמה כאלו מהכביש, תמיד אפשר להשתמש בתירוץ שהחבר שישב לידך צילם את הודיאו.

פורסם
אני לא מתעסק במקרים כאלו כל עוד לא נשקפת לי סכנה, שיעשו מירוצים, שידפקו לעצמם את החיים וימצאו את עצמם על כיסא גלגלים במקרה הטוב.

חברים שלי רוצים לעשות איתי רייסים עם המשפחטומטיות של ההורים שלהם, כאילו מה אתם מנסים להוכיח? כולן עגלות גם ככה ומיועדות להוביל אנשים מA לB, מתלהבים לי מזה שהם עושים דריפטים, צלחות וזריקות זנב, ועד שהם לא יגמרו בבית חולים במקרה הטוב הם לא ירגעו.

אני מהרגע הראשון שהוצאתי רישיון, וכן, גם אני נהג צעיר ואני יודע שיש אינספור סטיגמות עליי ועל השאר (ואני יכול להגיד שעל השאר - בצדק, עליי לא, אבל אני בין היחידים שאני מכיר שנוהגים ככה) ידעתי שאני מוציא רישיון כדי לנסוע עם הרכב, ולא משנה מה, לא עושים שטויות על הכביש, לא רייסים, לא דריפטים ולא שום דבר.

המטרה העיקרית של כל רכב, היא לא ביצועים, לא פוזה, לא יופי, לא איכות ולא שום דבר אלא להוביל אותך מA לB בבטחה. רוב הנהגים הצעירים לא מבינים שבשביל זה משמש הרכב.

אני גם נהג צעיר, אם רישיון שנה על הכביש, כל מילה שלך זהב!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
ומכשיר הפלאפון מיועד לקבלת והוצאת שיחות בלבד.

iphone-4-1.jpg

כן, מכשיר סלולרי מיועד להעביר שיחות יוצאות או נכנסות.

כמו שרכב מיועד להעברת נוסעיו ממקום A לB.

והיום קיימים ביוגטי ווירון וIPHONE 4. הנקודה שלך לא ברורה במיוחד, dorsht צייון שרכב מטרתו העברת אלו הנמצאים בו מA לB, כך גם הסלולרי באופן הבסיסי ביותר מעביר שיחות יוצאות/נכנסות. ואתה מחד צודק שקיימים הרבה קיצוניות והתפתחויות, מאידך אין ניגד של הרעיון שמאחורי הכלי. הרי גם פגאני זונדה יכולה להעביר נוסעים, אך פרמטרים שונים לה לעומת רכב אחר נניח מאזדה 3.

ועתה לנושא:

כמות הפעמים שאני שומע חריקות צמיגים מצמררות ביום היא יוצאת דופן, לפי דעתי. ברוב הפעמים מדובר ברכבים עממיים ואף חלקם בליסינג. אני לא אכחיש ישנה גם כמות לא מבוטלת בה אני נעקף על ידי רכבים עממיים או של בעלי ליסינג במהירויות שלא יביישו אף רכב ספורטיבי במהלך "לחיצה". האם הנהגים ברכבים אלו הם בעלי הכשרה לנהוג במהירויות הללו? האם שולטים ברכבם? אני לא יודע. מה שאני כן יודע זה שיש להתרחק, וכמה שיותר.

האם יש קשר בין הגיל להתפרעות? אינני יודע, אך כמה דוגמאות אביא:

-לאחר יום עבודה עמוס, חוזר הביתה. פותח את הדלת, חולץ נעליים ומארגן לעצמי משקה צונן. מתיישב בספה ומרים את השלט. שומע רעש מקדים של חריקת צמיגים,לא משהו ייחודי כבדרך כלל כפי שציינתי קודם לכן, ואחריו רעש של פיצוץ עז, ולאחר מכן רעידה איומה, לא מבין מה בדיוק קרה, גם אזעקה לא הייתה. יוצא אל המרפסת ורואה פולקסווגן ג'טה בצורתה החדשה הפוכה, ובתוך עץ. נוזל שחור על כל הקיר של הבניין ממול. מבולבל ולא ממש מבין את מה שקרה, עם פה פעור מחכה להתרחשות. והפלא ופלא יוצאים מתוך הרכב 3 בחורים צעירים ומתיישבים על הדשא. לאחר מספר דקות נוספות כל הרחוב במרפסות, וכל מי שהיה בחוץ התאגד סביב הרכב. מיותר לציין שתוך זמן קצר משטרה ושאר גורמים רשמיים היו בזירת ההתרחשות, למחרת הרכב כלא היה, השלולית השחורה כוסתה על ידי חול(החלק שהיה על הכביש) והגדר שעל שפת המדרכה תוקנה.

במזל גדול לא היה רכב בהצתלבות הכבישים, אחרת הדבר היה נגמר אחרת לגמרי.

ומה למדתי מזה? שנהיגה רגועה עדיפה, וגם קורס נהיגה מתקדמת זהו רעיון מבורך.

-לאחר קניות שבועיות נוסע אני ואבי בדרכנו הביתה, בערך על 60 קמ"ש בנתיב הימני. בצומת שליד הגמברינוס, ברחוב בני ברית אני רואה עצירת חירום של רכב אחד, דהיטסו סיריון, הוא פונה בחדות לנתיב השמאלי, כל הרכבים נעצרים, אני רואה שטח פנוי משמאל, משתלב. מאט. התנועה מתחילה לנוע. ומימין אני מביט ברכב המוריד את נוסעיו אשר נעצר בנתיב הימני עם כל החוצפנה שבעניין, התירוץ שהשוליים תפוסים על ידי רכבים חונים לא תופס, כי לא ככה עוצרים ובטח שלא מורידים נוסעים בכביש מרכזי. אני לא זוכר צעירים בסביבה אלא מבוגרים, ואני מאמין שאפשר לטעון שאכן קיימים באוכלוסיה המבוגרת אנשים שאינם יודעים לנהוג באופן הדרוש, גם עם מספר שנות נסיון.

קטונתי מלשפוט נהגים אחרים, ברוב המקרים, אשר להם נסיון, גם בפן הספורטיבי/תחרותי, גדול משלי. אך בחלק המקרים אני מאמין שגם אותם חברי פורום זה היו טוענים שקיים מספר לא מבוטל של נהגים ולאו דווקא צעירים אשר הופכים את הכביש למקום שבו ריכוז ותשומת לב הם תנאי הכרחי במקרה הטוב וסכנה במקרה הרע.

האם נהגים צעירים, דווקא הם אשר מסוכנים יותר על הכביש מאשר נהג בוגר במשפחתומטית בליסינג עצבני? אינני יודע, אך הדבר העיקרי שאני מנסה להעביר בכל הנכתב כאן הוא שאני מאמין שהימנעות מהיתקלות מנהגים אלו הוא הפתרון שנמצא, לפחות על פי הנסיון שלי, היה היעיל ביותר.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אם תיקח את אחוז הנהגים ואת אחוז ההתפרעיות בכביש ותחלק אותם לצעירים ומבוגרים תראה שהאחוז של הצעירים גבוהה פי כמה וכמה מאחוז המבוגרים.

זה מתחיל מזה שנהיגה זה דבר חדש להם והם מתלהבים.

ממשיך ללחץ חברתי שמשפיע מאוד בגיל הזה.

עובר לרמת חשיבה מרובה הורמונים שמסננת סכנות וסיבוכים בצורה משמעותית.

וגומר במעשים כאלו ואחרים.

גם אני כשהוצאתי רישיון חיפשתי להוציא אגרסיות, לשמחתי עשיתי נכון וקניתי ג'יפ סמוראי אז את ההתלהבות שלי הוצאתי בשטח, ובכביש דאגתי לנהוג רגוע כי הפסיקו לי הפעמיים שההורים שלי נאלצו לראות איך מגרדים את הבן הבכור שלהם מהכביש ואחרי ההחלמה הוא חוזר לאופנוע במחשבה שזה היה חד פעמי.

כול אחד לומד בדרך זו או אחרת, ויש כאלו שלא לומדים גם בגיל 40.

אין לנו מה לעשות חוץ מלהיות עירניים ולהישמר מנהגים מסוכנים, גם הבוגרים וגם הצעירים שבהם.

שבת שלום לכולם.

פורסם

בני גירדו אותך מהכביש אבל היית בסדר ומה רע באמת בפיאט אונו עם חלונות שחורים שעוקפת אותך כל עוד היא לא עושה שום דבר מנוגד לחוק?

פורסם
בני גירדו אותך מהכביש אבל היית בסדר ומה רע באמת בפיאט אונו עם חלונות שחורים שעוקפת אותך כל עוד היא לא עושה שום דבר מנוגד לחוק?

כן, בסופו של דבר הייתי בסדר.

יומיים אישפוז ויום אישפוז זה גם לא דבר נעים.

גם בתור ילד הייתי חכם בעניין הזה ודאגתי לנהוג עם מיגון מלא.

והפיאט אונו שלך זה כבר משהו אחר.:wink:

פורסם
בני גירדו אותך מהכביש אבל היית בסדר ומה רע באמת בפיאט אונו עם חלונות שחורים שעוקפת אותך כל עוד היא לא עושה שום דבר מנוגד לחוק?[/quote]

כל עוד היא לא עושה דבר בניגוד לחוק, כמובן - בתנאי שהחלונות המושחרים חוקיים, אחרת יש עבירה ראשונה כבר לפני ההתנעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החלונות הכהים רק מאחורה ולא אין שום דבר מנוגד לחוק לפני ההתנעה .

וזו הבטחה כי אם תראה את הרכב תבין שאין מכוניות בגיל הזה במצב הזה.

תקינה כחדשה.

• תוכן חדש...