Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנהגים הצעירים של היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרכי חזרה, מחיפה לכיוון ת"א נתקלתי בחבורה של צעירים בני 18 לדעתי.

הצעירים נסעו עם מכוניות (פאסאט,לנדרובר ספורט,ג'יפ איסוזו, אוקטביה וב.מ.וו 535)

בצורה מאוד פרועה, התחילו לעקוף מכוניות וכדומה תוך כדי סיכון מוחלט,

מה שניתן לומר קיימו מרוץ רחוב. התוצאה ? סיכנו חייהם של אנשים אחרים.

האוקטביה (סטוק :shock: ) להפתעתי זיינה אותם ( הנהג שלה משוגע ) אבל מאוד רתחתי על כך

שסיכנו את חייהם ולא בחרו לקיים את המרוץ במקום מוגן ללא ציבור (מסלולים).

צפרתי להם, ואף הערתי לאחד מהנהגים ( נאלצתי לנסוע 150 בשביל לפתוח חלון ולהעיר לו ).

קרה לכם פעם ? שנכנסתם לכביש וראיתם מול עינכם מרוץ ? מה עשיתם ?

אני כבר חסר אונים עם כל הצעירים שיש על הכביש.

דור ( הא כן, אני חדש בפורום :? )

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רואה, סתם סיכנת את עצמך בשביל איזה טמבל. לנסוע ב 150 ולצעוק מהחלון, זה לא דבר מאוד בטיחותי, בלשון המעטה.

כמו שהוא לא שם על כל אותם הנהגים שהוא מפתיע וחותך אותם, ככה הוא גם לא שם עליך. אתה לא תצליח לגשר לו את הפער בחינוך שצבר במשך 18 שנות חייו מסביבתו ומחנכיו.

לדעתי במקרה כזה רצוי להתרחק ולהשמר.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

נשמע שהדבר הכי מסוכן ומיותר בסיפור שלך זה לנסוע לידם 150 ולהעיר להם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

צר לי לומר לך, אבל אתה לא יותר טוב מהם בזה שאתה נוסע אחריהם במהירות גבוהה מהמותר רק כדי להעיר להם. אם שוטר היה תופס אותך, הטיעון הזה לא ממש היה מעניין אותו.

להבא, אם אתה נתקל במקרה כזה, אתה יכול:

1. להתרחק מהפוחזים ולקוות שהם לא יפגעו באיש.
  2. לגלות אזרחות טובה ולדווח למשטרה, רצוי בצירוף מס' רישוי. אני די בספק אם המשטרה תעשה עם זה משהו, אבל אתה את שלך עשית.

ואנא, נסה למצוא מילים קצת יותר הולמות לתיאור המעשה שאותה סקודה עשתה לכל השאר.

אגב, נראה שלא רק צעירים מעורבים בדברים האלה. מה זה אומר עליהם? מה זה אומר עלינו? מה זה אומר על המדינה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קרה לכם פעם ? שנכנסתם לכביש וראיתם מול עינכם מרוץ ? מה עשיתם ?

ישר מצתרף אליו ולא יורד מפול גז עד שהם נעלמים לי במראה!

ועכשיו ברצינות רגע, אין מה לעשות תן להם להוציא את היצרים שלהם, חלקם יגמרו על עץ וחלקם במשטרה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני לא מתעסק במקרים כאלו כל עוד לא נשקפת לי סכנה, שיעשו מירוצים, שידפקו לעצמם את החיים וימצאו את עצמם על כיסא גלגלים במקרה הטוב.

חברים שלי רוצים לעשות איתי רייסים עם המשפחטומטיות של ההורים שלהם, כאילו מה אתם מנסים להוכיח? כולן עגלות גם ככה ומיועדות להוביל אנשים מA לB, מתלהבים לי מזה שהם עושים דריפטים, צלחות וזריקות זנב, ועד שהם לא יגמרו בבית חולים במקרה הטוב הם לא ירגעו.

אני מהרגע הראשון שהוצאתי רישיון, וכן, גם אני נהג צעיר ואני יודע שיש אינספור סטיגמות עליי ועל השאר (ואני יכול להגיד שעל השאר - בצדק, עליי לא, אבל אני בין היחידים שאני מכיר שנוהגים ככה) ידעתי שאני מוציא רישיון כדי לנסוע עם הרכב, ולא משנה מה, לא עושים שטויות על הכביש, לא רייסים, לא דריפטים ולא שום דבר.

המטרה העיקרית של כל רכב, היא לא ביצועים, לא פוזה, לא יופי, לא איכות ולא שום דבר אלא להוביל אותך מA לB בבטחה. רוב הנהגים הצעירים לא מבינים שבשביל זה משמש הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

להתרחק מהם ! או לזוז הצידה או להאיט כדי שיעברו ויתרחקו. אתה תגיע לאן שאתה רוצה. אני לא בטוח שגם הם.

בינינו - קשה לי להאמין שבמהירות 150 פתחת חלון, שוחחת איתו למרות רעש ועוצמת הרוח, שמרת כיוון - ונפרדתם לשלום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
המטרה העיקרית של כל רכב, היא לא ביצועים, לא פוזה, לא יופי, לא איכות ולא שום דבר אלא להוביל אותך מA לB בבטחה. .

ממש אבל ממש לא!

יש רכבים שנבנים במיוחד לביצועים, במיוחד ל"פוזה" הזאת שאתה מדבר אלה ובטח ובטח ליופי ואיכות

אתה מדבר על סטנדרטים שונים אתה גם לא יכול להשוות בין משפחתיות לרכבי סופר ספורט מיני וכדומה.

בדבר אחד אני מסכים איתך וזה בנוגע למשחקי כביש של נהגים חדשים ואתה יודע מה לא רק חדשים רוב היום שלי עובר בנהיגה עקב עבודתי ויצא לי לראות אנשים משתוללים בכל טווח הגילאים בהרבה סוגי רכב בלי סטטיסטיקה ברורה אם זה רכב ספורט או סתם סופר מיני.

פורסם
ממש אבל ממש לא!

יש רכבים שנבנים במיוחד לביצועים, במיוחד ל"פוזה" הזאת שאתה מדבר אלה ובטח ובטח ליופי ואיכות

אתה מדבר על סטנדרטים שונים אתה גם לא יכול להשוות בין משפחתיות לרכבי סופר ספורט מיני וכדומה.

בדבר אחד אני מסכים איתך וזה בנוגע למשחקי כביש של נהגים חדשים ואתה יודע מה לא רק חדשים רוב היום שלי עובר בנהיגה עקב עבודתי ויצא לי לראות אנשים משתוללים בכל טווח הגילאים בהרבה סוגי רכב בלי סטטיסטיקה ברורה אם זה רכב ספורט או סתם סופר מיני.

תשמע, הייעוד המקורי של רכב הוא להוביל מA לB, זה שבמשך השנים התפתחו סוגים שונים של רכבים, שנותנים ביצועים טובים או פוזה, זה סיפור אחד, אבל הייעוד המקורי של כל רכב הוא להוביל מA לB, בין אם מדובר בלנסוע במשהו שמזכיר עגלת סופר מרקט (שברולט אבאו) או בין אם מדובר בלנסוע במשהו שעושה בצפר למטוס קל (פורשה 911 טורבו), בסופו של דבר שניהם עושים אותו דבר - מובילים אותך מA לB, איך, באיזו מהירות, באיזו צורה? זה סיפור אחר.

אני לא חושב שנהג חדש שיש לו ניסיון (שאי אפשר לקרוא לזה ניסיון) של 3 חודשים, יכול לצאת לכביש ולעשות מה שבא לו, שילמד לנהוג קודם כל. אני עם "ותק" של שנה, ואני לא עושה דברים כאלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

המטרה העיקרית של כל רכב, היא לא ביצועים, לא פוזה, לא יופי, לא איכות ולא שום דבר אלא להוביל אותך מA לB בבטחה.

ומכשיר הפלאפון מיועד לקבלת והוצאת שיחות בלבד.

iphone-4-1.jpg

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
ומכשיר הפלאפון מיועד לקבלת והוצאת שיחות בלבד.

iphone-4-1.jpg

ואיך הצעצוע הזה קשור אליי?

לא נוגע בו בתג המחיר ההזוי שלו.

טלפון בעיקרון זה השימוש העיקרי שלו, אחר כך כל השאר (אינטרנט, SMSים, מצלמה [עלק] וכדומה)

פורסם

קשור ובענק,

זאת אנאלוגיה לדבריך (ומאוד מוצלחת :wink:)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
תשמע, הייעוד המקורי של רכב הוא להוביל מA לB, זה שבמשך השנים התפתחו סוגים שונים של רכבים, שנותנים ביצועים טובים או פוזה, זה סיפור אחד, אבל הייעוד המקורי של כל רכב הוא להוביל מA לB, בין אם מדובר בלנסוע במשהו שמזכיר עגלת סופר מרקט (שברולט אבאו) או בין אם מדובר בלנסוע במשהו שעושה בצפר למטוס קל (פורשה 911 טורבו), בסופו של דבר שניהם עושים אותו דבר - מובילים אותך מA לB, איך, באיזו מהירות, באיזו צורה? זה סיפור אחר.

אני לא חושב שנהג חדש שיש לו ניסיון (שאי אפשר לקרוא לזה ניסיון) של 3 חודשים, יכול לצאת לכביש ולעשות מה שבא לו, שילמד לנהוג קודם כל. אני עם "ותק" של שנה, ואני לא עושה דברים כאלו.

מילים כדורבנות. ברור לי שגם הבנים שלי וחבריהם הם בעלי הסגנון שלך, הם מבינים שהתפרעות ברכב לא תעלה את קרנם בעיני אף אחד. אני מאמין שכאשר הנסיון שלך יהיה לא 3 חודשים ולא שנה אלא 5-10 שנים תבין עוד יותר טוב את משמעות הנהיגה המתחשבת ואת חוסר המשמעות של תצוגות מהירות כאלה או אורות.

לגבי ה-iPhone - טוב, גם הסלולר מהווה כלי להצגת בעליו - יש על כך מחקרים מלפני כ-10 שנים, בהם נמצא כי גברים היושבים בפאב נוטים להוצא את המכשירים הסלולריים שלהם ולשחק בהם כאשר נכנסות בנות. לפחות אינו מסכן חיים (טוב, כאשר לא משתמשים בו תוך נהיגה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...