Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנהגים הצעירים של היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילים כדורבנות. ברור לי שגם הבנים שלי וחבריהם הם בעלי הסגנון שלך, הם מבינים שהתפרעות ברכב לא תעלה את קרנם בעיני אף אחד. אני מאמין שכאשר הנסיון שלך יהיה לא 3 חודשים ולא שנה אלא 5-10 שנים תבין עוד יותר טוב את משמעות הנהיגה המתחשבת ואת חוסר המשמעות של תצוגות מהירות כאלה או אורות.

לגבי ה-iPhone - טוב, גם הסלולר מהווה כלי להצגת בעליו - יש על כך מחקרים מלפני כ-10 שנים, בהם נמצא כי גברים היושבים בפאב נוטים להוצא את המכשירים הסלולריים שלהם ולשחק בהם כאשר נכנסות בנות. לפחות אינו מסכן חיים (טוב, כאשר לא משתמשים בו תוך נהיגה).

אני מבין אותה כבר מעכשיו, אתה מוזמן לראות את הרכב שלי, רכב רגיל לכל דבר, לא מזכיר אפילו רכב של צעירים, אין בו שום דבר שיכול להעלות אפילו שמדובר ברכב של צעירים, לא ספויילר, לא לדים, לא מגנזיום (למרות שבעקרון אני לא פוסל ספויילר או מגנזיום, אבל חבל על הכסף, אם זה בא עם הרכב אז ניחא) ולא שטויות, יענו - AS IS, הדבר היחיד שהחלפתי זה הHU של הרכב, אבל זה באמת לא קשור. מערכת? אולי בעתיד, ולא בשביל להתלהב עם חברים אלא בשביל לשמוע את המוזיקה בכיף ובאיכות כמו שאני אוהב.

וכן, אני יודע שאפשר להגיד שביחס להוריי או לאנשים מהפורום הזה, הניסיון שלי על הכביש שואף לאפס, אבל השתמשתי בזה בתור דוגמה, שאני כאילו יותר ותיק מהאנשים שדיברתי עליהם ולא מעז לעשות שטויות, והם חסרי וותק וחסריי ניסיון לחלוטין ועושים שטויות.

אני משתדל להתחשב בסובבים שלי, אבל כשהסובבים שלי לא מתחשבים בי ומשחקים איתי משחקים על הכביש, כי רואים את השלט של "נהג חדש" מאחורה, זה מרגיז, וזה קורה מן הסתם...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא טענתי שאינך מבין, אני רק טוען שההבנה שלך תלך ותעמיק, וזה תהליך תקין.

לגבי ה-HU - תהנה ממוזיקה טובה, רק אל תתן לה להפריע לך בנהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא טענתי שאינך מבין, אני רק טוען שההבנה שלך תלך ותעמיק, וזה תהליך תקין.

לגבי ה-HU - תהנה ממוזיקה טובה, רק אל תתן לה להפריע לך בנהיגה.

רק מוזיקה טובה :)

אם מפריעה בנהיגה אז משתיקים או מנמיכים, כשאני צריך רמת ריכוז גבוהה (כמו כניסה למקום חניה צר ולא אטרקטיבי במיוחד, אבל לפעמים אין ברירה) שצריך להכנס במדויק כדי לא לדפוק או לשפשף מישהו, אז מנמיך או משתיק כדי להתרכז נטו בכביש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אין מה לעשות גם אני נתקלתי על כביש 1 בחבורה של מופרעים שדוהרים כל הדרך לתל אביב (סליחה לא דוהרים טסים)

הנסיעה שלהם הייתה מסוכנת ומסכנת שהכי הורג אותי זה שאם אני אסע 15 קמ"ש מעל המותר שוטר יתפוס אותי

אבל חבורה של 3-4 מכוניות שמשתוללות ואף אחד לא תופס לא תבין את זה

פורסם
בדרכי אני כבר חסר אונים עם כל הצעירים שיש על הכביש.

דור ( הא כן, אני חדש בפורום :? )

היי דור ברוך בואך לפורום.

מה עושים במצבים כאלו?

משתדלים לשמורמרחק, אל תנסה להאיץ ולנהוג אחריהם, יסכן אותך לחינם.

אם יש לך מספר של לוחית זיהוי ודיבורית ברכב תחייג 100, תמסור את מירב הפרטים, ואולי הבבונים האלו יתפסו בהמשך הדרך ויעכבו אותם לבדיקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש עוד אנשים בסביבתם.

וההנאה הזו יכולה להסתיים באבל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אישית במקרה כזה מברר מי המוביל, כנראה האוקטביה בסיפור הזה, מוריד הילוך, מדביק דוושה (גם אם צריך להזיז את השטיח בשביל עוד 10 ס"מ שהדוושה יכולה להצמד בהם ומנסה לעקוף את המוביל, טוב נו.. אני לא.

אין מה לעשות, אני נוהג על רכב שמאוד מושך את העין, והרבה ילדים רואים אותי נוסע ועוקפים אותי ומסמנים לי "להתחרות בהם" כשאני משייט על 100 באיילון דרום, הדרך הכי טובה לטפל בכאלו היא להתעלם מהם, ואם הם עושים את זה בינהם אז לחכות שיעברו.

לדעתי אין טעם לדווח למשטרה מכיוון שלא יעשו דבר או חצי דבר עם המידע שתיתן להם וסתם בזבזת את זמנך וזמן הפקיד, והרי שהלשנה ע"פי הדת היא איסור כשלעצמו, אז אם זה לא עניין של חיים או מוות (או פגיע באדם או רכושו), פשוט לוותר.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

מה שציינת עכשיו אני זוכה לראות באופן יום יומי אצל הנהגים המבוגרים יותר עם הרכב ליסינג מהעבודה.

אם אני אתחיל לספור כמה פעמים ראיתי טויוטה קורולה עם טורבו של "המדבקה בצד" עושה 160 ובנגיעות ארומתיות של עקיפה מימין ואי שימוש במקל המיוחד שנמצא מצידו הימני של ההגה, אז אזדקק לידי כל חברי הפורום ובני משפחותיהם.

הצעירים בכל מקום מופרעים ואידיוטים. ככה הם היו גם בדור של ג'יימס דין, וככה הם גם יהיו בדור של ג'סטין ביבר. מה שיותר מטריד זה שעם הגיל כנראה כבר לא בא השכל.

פורסם
מה שציינת עכשיו אני זוכה לראות באופן יום יומי אצל הנהגים המבוגרים יותר עם הרכב ליסינג מהעבודה.

אם אני אתחיל לספור כמה פעמים ראיתי טויוטה קורולה עם טורבו של "המדבקה בצד" עושה 160 ובנגיעות ארומתיות של עקיפה מימין ואי שימוש במקל המיוחד שנמצא מצידו הימני של ההגה, אז אזדקק לידי כל חברי הפורום ובני משפחותיהם.

הצעירים בכל מקום מופרעים ואידיוטים. ככה הם היו גם בדור של ג'יימס דין, וככה הם גם יהיו בדור של ג'סטין ביבר. מה שיותר מטריד זה שעם הגיל כנראה כבר לא בא השכל.

אני לא מבין למה אתה רוצה שהם יפעילו ווישרים? אם לא יורד גשם לדוגמא אין צורך, (האיתות בצד שמאל:wink:)

הכול בהומור כמובן.:lol:

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

בני אני ממש מזדהה איתך,

גם אני נוהג ברכב שקצת מושך את העין,הרכב נותן גז אני לא אשקר אבל עדיין זה לא איזה רכב עם 400 כ"ס אבל בהחלט נותן.

מדהים אותי לראות(כל יום מחדש) איך נוסע איזה ילד מפגר במשפחתומטית של ההורים ומנסה להתגרות בך בשביל שתלחץ איתו,איזה חבורה של ליצנים,בעיני משפיל בכלל ללחוץ עם רכב מסוג כזה.

בנוגע למקרה שמדבר עליו פותח השרשור,לא היית צריך להיצמד אליהם,סתם סיכנת את עצמך.

אבל אפשר להבין בכל אופן.

פורסם

צריך לחלק את הנודשא לשתי נקודות ,נהגים צעירים שמתפרעים וסתם נהגים שמתפרעים.

נהגים שמתפרעים על הכביש, צעירים או לא זה נהגים מסוכנים שצריך להוריד מהכביש ,כמה מהם מורדים בסופו של דבר? אני לא יודע אבל עושה רושם שלא הרבה (אם) בכלל.

בקשר לנהגים צעירים, אני אם וכאשר אני נוסע מהר אני לא מסתכל על אף אחד ,אני כן רואה את כל הרכבים סביבי אבל אני לא מתחרה עם אף רכב שמושך או לא אני בשלי ,לעתים אני עובר ליד מישהו עם רכב מושך והוא בטוח שאני כן מסתכל עליו אז הוא מתחיל לעשות איתי תחרויות ,זה מכעיס.

נניח (רק נניח) ואני עכשיו מתוקף תפקידי הצבאי רודף אחרי מחבלים או בדואים שגנבו אמל"ח וכו...

ונניח שאני דולק אחריו על 180 קמ"ש בכביש 6 ,בחלקו עם 3 הנתיבים ,2 בלילה כביש ריק, כשאני שולט ברכב לחלוטין ,זה להתפרע? לא בהכרח.

לעומת זאת אני יוצא עם איזה בחורה חמודה ,ואני רוצה להרשים אותה ז אני לוחץ ,אומר לה אל תדאגי עשיתי מלא קורסים של נהיגה מתקדמת ומבצעית חבל לך על הזמן ,אם יש משהו אחד שאני יודע זה לנהוג מאמי, זה כן להתפרע גם אם אני שולט ברכב ב100%.

לדעתי להתפרעות מבחינת מהירות יש 2 תופעות מרכזיות,הראשונה זה נסיעה במהירות שאינה תואמת את תנאי הדרך/רכב/נהגים שמסביבך(!).

שנית זה נסיעה מהירה ללא צורך בכך, יש אנשים שכל כךל התרגלו שהם בכלל לא מכירים נסיעה בפחות מ120 קמ"ש זה לא משנה אם הם ממהרים או לא ,אני באופן אישי לא נוסע מהר ,אלא אם אני יודע שהאיחור יעלה לי ביוקר ,אם לא אז אין לי שום בעיה לצאת קצת מוקדם יותר או לאחר ב5 דקות ולא יקרה כלום.

ועובדה שאני תמיד מגיע בזמן ,רגוע ובמצב רוח טוב ,כרגע זה עובד לי אז אני אמשיך ככה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אין מה לעשות גם אני נתקלתי על כביש 1 בחבורה של מופרעים שדוהרים כל הדרך לתל אביב (סליחה לא דוהרים טסים)

הנסיעה שלהם הייתה מסוכנת ומסכנת שהכי הורג אותי זה שאם אני אסע 15 קמ"ש מעל המותר שוטר יתפוס אותי

אבל חבורה של 3-4 מכוניות שמשתוללות ואף אחד לא תופס לא תבין את זה

מהירות היא לא גורם עיקרי לתאונות,

יש נושאים טיפה יותר עניינים שהמשטרה צריכה לטפל בהם בתחום התנועה, לפניי מהירות, עם כל הכבוד. הכסף הגדול נמצא בשכונות, שמישהו ייכנס לאחת השכונות היותר עמוסות בבוקר או בשעות שהילדים חוזרים מבית הספר, אני מתערב שהשוטר שיושב שם 10 דקות, יוצא עם 10 אלף ש"ח של דו"חות לפחות.

פורסם
והרי שהלשנה ע"פי הדת היא איסור כשלעצמו, אז אם זה לא עניין של חיים או מוות (או פגיע באדם או רכושו), פשוט לוותר.

וזה לא עניין של חיים ומוות?

מספיקה שניה אחת שתהפוך את כל ההתפרעות הזאת מסתם נהיגה מסוכנת לעוד כתבה עצובה בYNET.

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...