Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה GTI החדשה שלי :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....

ביום חמישי קיבלתי את ה - GTI החדשה שלי בצבע לבן 3 דלתות ידנית!!!

אני ממש אוהב את הרכב הזה!!!

אני רוצה להעלות תמונות אני לא יודע איך מעלים אותם לפה :-( מישהו יכול לעזור?

רכשתי את הרכב בסוכנות שליין בקרית ביאליק אני רוצה לשבח את החברה שם בסוכנות השירות שם ואיך שהם מקבלים את הלקוחות עם סבלנות ודואגים להכל וממש אכפתיים, אני שמח שרכשתי מהם את הרכב וממליץ לרכוש מהסוכנות הזו אני ממש שמח ומרוצה!

הייתי רוצה שיארגנו איזה מפגשים וטיולים בשבתות זה יהיה מגניב וכיף!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ההורים שלי קנו כזאת בדיוק לפני שנה

אוטו באמת מדהים ! ואין מה להוסיף :-D

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

תודה אייל :-)

הרכב שלך מדהים ראיתי תמונות שפרסמת ממש אהבתי!!!

אני מבסוט על הגיר הידני מאוד וטוב שלא לקחתי את האוטו' :-)

אני מחיפה אולי נארגן איזה מפגש מה דעתך? שיגיעו עוד בעלי GTI ונצא לאיזה טיול יחד כמה רכבים מאותה ה"משפחה" 

יהיה ממש מגניב שנארגן איזה מפגש או טיול באיזו שבת

פורסם
מה השרשור שווה ללא תמונות :) ?

אני רואה שאתה מת למפגש בעלי מכוניות כמו שלך.

בוא לוואגית אתה לא היחידי

WWW.VAGIT.CO.IL

בפעם הקודמת באמת הייתי המרק VI היחיד...

היום הייתי עם הילד (בן 3.5) בצ'מפיון לבדיקת שמן/מים אחרי 1000 ק"מ. נכנסנו לאולם והילד בחר להתיישב - כמובן ב- GTI ולא בשירוקו או בג'יפ/ון. הוא גם החליט שכשהנוכחית תהיה "ישנה", הרכב הבא צריך להיות PASSAT. נו שויין, זה לפחות זול יותר ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...