Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה GTI החדשה שלי :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שגם לדעתי ב GTI צריך לנהוג רק בגיר ידני, יש לזכור שב GTI אין שום גיר אוטומטי, יש בה גיר רובוטי ולא סתם, גיר רובוטי אחושרמוטה שחוץ מהחסרון של החוסר בבחישת ההילוכים בצורה עצמאית עם ידית עושה הכל יותר טוב מגיר ידני.

ועדיין אני מסכים שמפרמטר של "חדוות הנהיגה", אין כמו הידית הזאת והדוושה הנוספת.

אה, תתחדש! :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פספסת, היה מפגש בשישי שעבר.... לא ברור מתי יהיה הבא. אני דוחף לעשות משהו בפסח אבל לא ברור אם ייצא לפועל.

177K לGTI זה פשוט מחיר מעולה, אני לא חושב שיש משהו יותר טוב לקנות בסכום הזה. איך הגעת לסכום כזה? (אם זה לא סוד)

תמשיכו להוציא אותן מהחברה ידניות עם 3 דלתות , אני אצטרך להחליף את האוטו בשלב מסויים... כבר 80K ק"מ ואני לא נוהג להחזיק אותן הרבה מעל 100K ... :)

מאכזב שתאורת לוח השעונים ב GTI החדשה עברה להיות לבנה במקום הכחול הקלאסי של VW שאני כ"כ אוהב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גיר האוטו' לא היה בא בחשבון!

רכב כזה רק ידני

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

הרכב עולה 187,990K רישוי 3,000

המחיר ששילמתי 176,800 אחרי הנחה שיש לי!

מי היה מאמין, סוף סוף יש תמורה לאגרה בפולקסווגן-צ'מפיון.

באמת מחיר מעולה!

תתחדש!

פורסם

מדהימה אחי

בדיוק כמו שלי !

כל הכבוד על הבחירה בגיר הידני, מסתבר שאני לא היחיד :)

תהנה ממנה ושמור עליך ועליה.

פורסם

תתחדש, רכב מדהים.

דבר אחד הציק לי בעין כשהסתכלתי על התמונות.

הרכב מגיע עם שפריצר לפנסי החזית, דבר המגיע בדרך כלל כשיש מערכת קסנון.

לעומת זאת, פנסי החזית שמורכבים על הרכב אינם תקניים בכדי להכיל בתוכם מערכת קסנון, זאת מפני שאין בפנס ״עדשה״, מעין כדור בדולח כזה, שמטרתו למקד את האור, ההפך מרפלקטור, מה שמצויי אצלך, שם האור מתפזר בצורה שונה ופחות ממוקדת, מה שמתאים לתאורה רגילה.

האם יש לך קסנון מקורי? תאורה רגילה?

הנה תמונה שבה כן יש פנסי חזית המתאימים לתאורת קסנון.

http://4.bp.blogspot.com/_jpDnh5eoILM/TTb4JgK_x0I/AAAAAAAAALQ/QrTxXVdkJdU/s1600/paris_2008_2009_vw_golf_gti_image004.jpg

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

תתחדש !!!

פשוט מדהימה!!!

ובקשר לשליין? דברים טובים מהם דווקא לא יצא לי לשים לב..אין לי ניסיון כל כך מוצלח איתם.

עדיף כבר לטפל בחוף שמן בצמפיון הגדול

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...