Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אותו הדבר? חשדתי בזה, אבל לא הייתי בטוח... מה שאומר, אגב, שידית שלי לא מספיקה - עד 50... טוב, נו... אבל כאמור, העשן פחת קצת - מה יכול להיות?

ובטח, אני לא מתכוון לנסוע עם נזילה כזאת, בגלל זה אני רוצה לחזק, לא? והאטם חדש לחלוטין... יש אפשרות, שלא הרכבתי משהו נכון, או שזה רק חיזוק?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעתי בלי קשר לחיזוק הראש אתה מצוי בבעיה.

לעיתים קרובות אם משפצים ראש מנוע במנוע "עייף" אזי בעקבות הגברת הקומפרסיה (שהרי השסתומים אוטמים טוב יותר) אכילת השמן מתגברת.

דרך אגב אני לא ממליץ לעשות גם רק רינגים - היות והגברת הקומפרסיה בעקבות הרינגים החדשים יכולה לגרום (במנוע עיף) לכך שיתחיל לדפוק מיסב טלטל או אפילו ראשי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אתמול חיזקתי את הברגים, אכן היו לא מספיק מחוזקים, אפילו עם הידית מומנט המצ'וקמקת שלי הם היו רק בסביביות ה-30 (!), ידית שלי רק עד 50, ככה שהגעתי עד הסוף, ומשכתי עוד (בספר כתוב: בין 60 ל-80), מקווה שזה יספיק. אבל הבאסה שבבורג האחרון נישחק לי הראש באמצע החיזוק (ראש "כוכב" פנימי), ככה שאותו לא חיזקתי עד הסוף... :? מקווה, שזה מספיק - אין לי כח לפרק את הראש שוב, כדי להוציא את הבורג הזה, וזה גם סיפור - צריך לרתך עליו משהו, או משהו כזה... עכשיו צריך 4 צמיגים חדשים - שלי סופר-גמורים (להזכיר - האוטו עמד בשמש יותר מ-5 שנים, וגם לפני זה הם כבר לא היו חדשים, בעדינות). אתמול/שלשום סידרתי פחות-או יותר את החשמל, עכשיו כל האורות עובדים שוב, נישארו עוד כמה דברים קטנים, ומקווה,שאוכל לגשת לטסט... הבעיה היא, שהאוטו חלודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד............. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: אני מקווה, שלא ייתפורר לי בדרך לטסט.... :mad::mad::mad::?::?::?:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש פורד קפרי שעומדת לפי דעתי די הרבה זמן באחד מאזורי התעשייה של יבנה אם זה יכול לעניין אותך או כל אחד אחר השאירו הודעה בפורום או בפרטית מאחר ואני חדש ולא ימצא את ההודעה בפורום ואני יוכל לגשת ולברר בקשר לרכב

פורסם

OK, המנוע מעשן פחות, כלומר, בטורי "סרק" לא רואים עשן, כשנותנים גז - יש עשן, לא מצליח להבין בדיוק, יותר שחור, או אפור (יש, מן הסתם "קצת" הבדל במשמעויות :? )... האוטו נוסע בסדר. נראה, מה יהיה...

• תוכן חדש...