Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FORD EXPLORER SPORT TRAC בישראל

avizaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייב F650, בארץ את העבודה יעשה מספיק טוב כל סילברדו, F350, יוקון, האמר H2 ודומיהם.

רק עם עלייה מתמדת של מחירי הדלק כיום, להתנייד עם דבר כזה מידי יום זה יקר למדי. אבל מי שטעם, כניראה כבר התמכר וקשה לרדת מזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגלל זה רשמתי שספק אם אדם פרטי יכול להחזיק כזה דבר. רק בעל עסק שההוצאות כולל הוצאות הדלק מוכרות לו במס יכול להחזיק ולתפעל כזו מפלצת.

ההתמכרות של האמריקאים לנפט היא אחת הסיבות שלמרות שהם מעצמת על כל מדינות ערב שמוכרות לאמריקה נפט בעצם מחזיקות אותה בביצים חזק חזק. אבל זה כבר עניין לגמרי אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בבקשה ממך אל תתחיל. התחלת ביפה, חבל, חבל, אני בא בכבוד. חבל (פרוספר).

אכן, אמת לאמיתה. מדובר על טנדרים(משאיות) הגדולות שגוררות סירות, קרוואנים וכיוצא בזה. העניין שכל העסק מחובר לאחורי הטנדר (לארגז) ותופס חלק נכבד מהמקום שלו. אני לא כל כך בטוח לגבי היתרונות והחסרונות כי לא ממש התעמקתי בזה. כנראה שיש קשר ישיר למשקל שגוררים.

לי יש ארגז רגיל, ובתוכו מורכב חמור כמו של סמיטריילר, אני גורר איתו toy hauler באורך של 42 פיט (עם רכב בגראז' ואיזה 200 גלון של נוזלים) ללא קושי ובמהירות גבוהה מהמותר. מנוע הדורמקס פשוט חיה רעה.

זה נראה בדיוק ככה, אפילו השבי באותו הצבע :

SpringCreekMX005.jpg

haters will hate

פורסם

טוב הרכב שיש לו זה F150 מיובא מגרמניה (ככל הנראה מגרמניה)

ולא ה EXPLORER SPORT TRAC

הרכב הוא F150 4 דלתות בצבע שחור ולא כמו בתמונה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כולכם משחקי בקקה!

150, 650, הכל קשקושים.

הנה מישהוא, ישראלי, שחי בישראל ו 2 אלה תאמינו או לא, רכבי הפרייבט שלו!

אני חוזר, לא מדובר ברכבי עבודה כלל וכלל!!!

attachment.php?attachmentid=236210&stc=1&d=1301781964

פרייבטים.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפרופו משאיות ורכבי מותרות ומיותרות בשוק האזרחי

מדוע מעולם לא יצא לי לפגוש באינטרנט משאית שעברה הגבהה עם צמיגי שטח ושאר הדברים המיותרים האלו שמעידים על כלי קטן:?:

פורסם
כולכם משחקי בקקה!

150, 650, הכל קשקושים.

הנה מישהוא, ישראלי, שחי בישראל ו 2 אלה תאמינו או לא, רכבי הפרייבט שלו!

אני חוזר, לא מדובר ברכבי עבודה כלל וכלל!!!

attachment.php?attachmentid=236210&stc=1&d=1301781964

אתה בטוח שזה מהארץ?

למשאית הראשונה אין כלל לוחית רישוי, אחרי 2 משאיות נמצאת מונדיאו סטיישן שנראה שיש לה לוחית צהובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במו ידי (הרועדות) צילמתי את התמונה.

המשאיות מוכרות היטב בקהילת חובבי המשאיות וכמו כן הבעלים שלהן, אותו אני מכיר על בסיס אישי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...