Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז למי שלא ראה - דפקתי אחלה התקנה אצל יוסי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=369541

ואני מאד מרוצה מהתוצאות.

אבל יש לי כמה בעיות, ורציתי לדעת אם יש פה מישהו עם ניסיון בטיפול בבעיות הנ"ל.

אז ככה, דבר ראשון, סאב שמרעיד את הבאגאז':

אני שומע כמעט כל סגנון אפשרי, מקלאסי לגא'ז, ומדאב סטפ למטאל. ישנם סגנונות שבהם אזור הבאס הוא המוטיב המוסיקלי המוביל, והיחס בין התדרים הוא מאד לא שווה. בהרבה מהמקרים האלו, המיקס של הקטע מוסיף דומיננטיות לאזור הזה והתוצאה היא עקומת תדרים מאד לא לינארית. בפועל זה גורם לבאגאז' שלי לרעוד "בצורה מאד לא מוסיקלית..." כמובן שאני לא יכול לסבול את העניין ומייד מוריד את הווליום של הסאב (מבאס ת'כיף אמרתי?)

למישהו יש ניסיון עם אטימה של הבאגאז'? האים אטימה מאסיבית יכולה לתת לי את השקט המוסיקלי (והנפשי) שאני מחפש?

דבר שני:

תא הנהג באיביזה לצערי הוא לא המקום הכי שקט במערכת השמש, רעש גלגלים ורעש רוח נכנסים לרכב. יש מה לעשות בנידון? בעבר הציעו לי (לסובארו הישנה שלי), וגם יוסי העלה את ההצעה, להכניס חומר איטום באיזור של הגלגלים, איזושהי ביטנה או משהו כזה. מישהו ניסה את זה? התוצאה שווה את ההשקעה?

מה לגבי רעשי רוח? יש מה לעשות?

אני יודע שלא רכשתי BMW, אבל בכל זאת הייתי רוצה למצות את כל האפשרות שיש לי כרגע.

פורסם

תריץ חיפוש על האיטום בכל הרכב.

ותחפש את הפרויוקט שלי אלי. שמו הוא סאונדמאן.

אתה תראה מה זה איטום רציני.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
תריץ חיפוש על האיטום בכל הרכב.

ותחפש את הפרויוקט שלי אלי. שמו הוא סאונדמאן.

אתה תראה מה זה איטום רציני.

הפכתי את הפורום ולא מצאתי :( (אם אתה זוכר את הכותרת אני מודה לך מראש:wink:)

מצאתי טרד של איתמר על טיפול אקוסטי כולל בדיינאמאט שלא כלכך הסתיים חיובי (לפחות לא בצד של רעשי מנוע)

אצלי אין רעש מנוע, אבל כן יש רעש גלגלים ורעש רוח.

פורסם
תלוי כמה אתה נסחף עם זה.

בידוד דלתות וקיר אש לא צריך להיות כזאת בעיה.

בידוד בדלתות כבר יש לי, אני מחפש בידוד רעשים מבחוץ (רוח וגלגלים). מזה קיר אש?

פורסם

נגד רעשי רוח אין מה לעשות, את המבנה של הרכב לא תצליח לשנות.

דווקא נגד רעשי כביש יש מה לעשות והוא באמת לדחוס ספוג בבטנת הגלגלים.

ברכב הקודם שלי לקחתי זוג שקיות זבל, דחפתי לתוכן אקרילן \ אקרילק \ צמר סלעים (או כל מילה אחרת שמשמשת לתיאור הדבר הלבן הזה שממלאים איתו כריות) ודחסתי אותן בבתי הגלגלים, בין הכנף לביטנה. הדבר הזה הפחית בצורה ניכרת את רעשי הכביש שנכנסו לתא הנוסעים.

גם ברכב הנוכחי אני זומם לעשות את זה, הפעם בצורה יותר מקצועית ועם יותר חומר ושקיות עבות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובה.

איך אני מגיע לאותו אזור? זה משהו שאני יכול לעשות לבד או שאני צריך מתקין בשבילו?

אני חושב שבפוסט שלך ראיתי שהגישה מקדימה לאותו אזור היא בעצם מאזור הגלגל עצמו, כלומר, עליילשים את הרכב על ג'ק, לפרק את הגלגל, לפרק את הפלסטיק ולדחוס שם את החומר? מצטער מראש על הקדיחה, אני פשוט לא כלכך "מבין במכוניות" ואם אכן זה הסיפור אני אעדיף לעשות את זה ביחד עם מישהו "שמבין".

תודה.

פורסם

כן, זה בדיוק מה שצריך לעשות. מאוד מומלץ לשים גיבוי לג'ק למקרה שיקרוס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

תודה. וגם על הטיפ, לצערי יצא לי לראות את הaftermath של תאונה של ג'ק שקרס.

פורסם

אפשר לשחרר רק חלק מהביטנה ולדחוס שטויות מאחוריה, בגלגלים הקידמיים. מאחורה לא יודע אם זה אפשרי. בכל מקרה איפה רוכשים צמר סלעים?

פורסם

מאוד מאוד לא מומלץ לדחוס "שטויות". ה"שטויות" האלה יספחו לחות ויגרמו לחלודה. בידוד באמצעות שקית ניילון עבה הוא חובה.

אקרילן ניתן למצוא אצל כל רפד במחיר מגוחך. שקית גדולה עלתה לי עשרה שקלים.

איתמר.

• תוכן חדש...