Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאנוס אתה עדיין עם הסאב אאורה שלך? לא חושב לשדרג משהו..הרבה זמן שלא עשית שידרוגון:-D

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'נו,ה-24 יכול לספוג פחות הספק מה-22 אבל בגלל שטח הממברנה הגדול שלו יכול לדחוף יותר אוויר מה-22.

מה שגם בטח נתוני ה-Xmax שונים.

בשיפוצים...

פורסם
לאנוס אתה עדיין עם הסאב אאורה שלך? לא חושב לשדרג משהו..הרבה זמן שלא עשית שידרוגון:-D

ג'ינו.

אין ממש לאן להשתדרג עם מה שיש בארץ ...

ואני תמיד אומר ש SPL זה לאנשים מוזרים ... אין לי הסבר לזה . אני פשוט ישר חושב על ערסים . רמקול שמטרתו היחידה היא לא לנגן מוזיקה כמו שצריך ... לא מבין , אבל גם לא שופט .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני חלק מאנשי הSPL,ואנחנו יכולים להגיד,מה הטעם לכוון ולכוון ובחים לא להיות מרוצה על דקויות על כמה הטוויטר חתוך,בSPL אתה יכול לקבל תוצאה שאתה אוהב בלי הרבה כאבי ראש:-D:-P

נ.ב שא תחשוב שבחרתי בSPL מנוכות כזאת או אחרת אני פשוט אוהב את זה בכל שיר אני מחפש את הבאס מתי הוא יבוא השיר בכלל לא מעיין,מחלה קשה..:p

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...