Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גונבים רכבים, עוקרים מערכות סטריאו יחד עם הדשבורד(קרה לי ברכב הקודם), גונבים גלגלי מגנזיום ועכשיו גם דלק. והמשטרה? עסוקה בניסיונות סחיטת נהגים שנסעו בכביש 1 (עם 2 נתיבים בכל צד וגדר הפרדה) 25 קמש מעל המותר.

פורסם

עוד לא ירחק היום שנראה "קומבינה" של רכב (נדמה לי שהרעיון "מומש" ע"י גבי עמרני ב"קומפוט נעליים") בכבישי ארצנו :twisted:

פורסם

מזל שיש לי סיטרואן (הוא לא צריך קיט הנמכה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה הזמן לעבור לגז :)

את זה בנתיים לא גונבים וגם כשינסו לגנוב אין ממש איך.

בוא תבוא לאוקראינה ותראה איך גונבים גז!

פורסם

בתור מישהו שמחנה בחניון הומה-רכבים רוב הזמן אני פחות מודאג, אבל יש איזשהי דרך סבירה +/- למגן את הרכב מתעלול כזה?

(החדרתיים האלה מפתיעים כל פעם מחדש :p)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בקלי קלות.

פרק את הכנפון פלסטיק אשר מגן על הצינורות האלו (בהנחה ובאמת קרעו אותם במיקום שאליו אני מכוון) ושכפל אחד כזה ממתכת, לא יהיה ניתן לקרוע את זה ורוב הסיכויים שהגנב יוותר על הרעיון להתחיל לפרק את זה (הרבה עבודה ומצריך גם פירוק גלגל.

אם צינורות הדלק מתחת לרכבך חשופים (בין פיית התדלוק למיכל), צור להם גם כן איזשהו מגן ברזל, כזה אשר יעטוף אותם ויעכב חיתוך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני יכול לספר לכם על כ 30 רכבים קדוחי מיכל שהגיעו אליי בחצי שנה האחרונה,

ישנה כנופיה של גנבי דלק עובדים בשיטה קבועה, לפני כחצי שנה הגיע הרכב הראשון שבזמן בדיקת מרכב תחתון קרץ לי לעין בורג איסכורית במיכל הדלק , הם שוכבים מתחת לרכב עם מברגה ומקדח, מחוררים את המיכל הפלסטיק מרוקנים את הדלק ולאחר מכן עם בוקסה למברגה 10 מ"מ סוגרים את החור בבורג איסכורית מלופף טפלון של צינורות, קרוב ל30 רכבים שהוחלף להם מיכל דלק בגלל הערורים הללו ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני יכול לספר לכם על כ 30 רכבים קדוחי מיכל שהגיעו אליי בחצי שנה האחרונה,

ישנה כנופיה של גנבי דלק עובדים בשיטה קבועה, לפני כחצי שנה הגיע הרכב הראשון שבזמן בדיקת מרכב תחתון קרץ לי לעין בורג איסכורית במיכל הדלק , הם שוכבים מתחת לרכב עם מברגה ומקדח, מחוררים את המיכל הפלסטיק מרוקנים את הדלק ולאחר מכן עם בוקסה למברגה 10 מ"מ סוגרים את החור בבורג איסכורית מלופף טפלון של צינורות, קרוב ל30 רכבים שהוחלף להם מיכל דלק בגלל הערורים הללו ,

לבורג איסכורת יש ראש 8

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
קראתי על זה, חלק גדול מהחיתוכים קרו באזור חדרה (המספר מתחיל להיות דו-ספרתי), מכרים שלי התלוננו כבר בפעם השנייה, ולצערי זה מכת מדינה בהתהוות.לפחות אני יכול לומר עכשיו שיש קצת אקשן בעיר שלי :roll:

צריך לשפוך על הגנב דלק במידה ותופסים אותו, את השאר אשאיר לדימיונכם הפרוע :twisted:

איזור חדרה זה מכה!

יש את הבדואים מסביב (איזור אליכין) יש את הכפרים הערביים, הם גם קרובים לאיזור המשולש,

אני אומר במקרה ונתפס אחד כזה, לא מוציאים אותו חי!

אולי באמת הגיע הזמן לקנות פיטבול ליד הרכב,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תופעה מאוד מוכרת פה בחדרה... אין אפילו מה לפנות למשטרה.

פה הם בעיקר תוקפים רכבים שנמצאים בחניה פרטית.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...