Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באוקטובר 2008 רכשתי סקודה פאביה חדשה (אני יד ראשונה), הרכב עבר את ה- 25K ק"מ. רציתי להעלות סוגייה שמפריעה לי מאוד שגורמת לי עגמת נפש רבה. כשרכשתי את הרכב העלתי לכאן שרשור ייעוץ, אני מודה שקראתי גם שרשורים של בעלי פאביות אחרות וגם כתבה באתר Ynet שנוגעת לפאביה של מישהו שמתקלקלת כל הזמן או משהו כזה...

הבעיה היא שהרכב הזה לא רוצה להתקלקל, אתם יודעים מה זה לחיות שנתיים וחצי בלי תקלות?! איזה שיעמום! נמאס להיכנס בבוקר לרכב והוא מניע מיד גם בטמפ' של מעלה אחת, נמאס ללחוץ על הכפתור של החלון והחלון אכן עובד :shock:, נמאס לבדוק כל חודש שמן ומים ולגלות שהמפלס נשאר אותו הדבר מחודש שעבר, נמאס להגיע לטיפול תקופתי ולשמוע את המוסכניק אומר: "החלפתי שמן ומסנן אבל מעבר לכך הכל תקין למרות שבדקתי חצי שעה את הרכב, המפתחות בפנים".

יום אחד לפני כשנה הצג בלוח שעונים התכבה וראיתי אור בעיניים, פתאום ה"תקלה" הסתדרה מעצמה, למה זה מגיע לי?! :lol: הבטחתם לי בפורום תקלות, הבטחתם לי אקשן, הבטחתם טיולים במוסכים... אפילו עשיתי ביטוח גרירה!

בקיצור אני מעוניין לתבוע את היצרן על אמינות יתר, מה שגורם לשיעמום. זה מתנהל בתביעות קטנות? האם יש לכם עצות נוספות כמו האם כדאי לקחת עו"ד?

תודה לעונים...

תמונה 009.jpg

פורסם

מאוגוסט 2010 ועד רגע זה, גמעה לה ה-TSI כמעט 11K - בינתיים יופי טופי.

השדרוג משמעותי ומורגש בכל התחומים (אפילו נוחות הנסיעה שופרה קלות, גם ההיגוי קיבל עוד משקל). ממתינים לאוגוסט 2011 ואז נראה מה עושים הלאה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מניח שבלם יד שהתקלף ולוח שעונים שהפסיק לעבוד לא נחשבים לתקלות בעייניך. טוב, אחרי שהתרגלת לסטנדרטים של האונו 94, אני לא יכול להאשים אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עוד שרשור הלל פתטי...

יש לך רכב שאתה היד הראשונה שלו, הוא שנתיים וחצי על הכביש ועבר 25K.

כל המכלול הזה שסיפרת לנו באמת מתכון אחד ענק לתקלות מפגוש לפגוש, איך הם הצליחו שם בסקודה לייצר רכב כל כך אמין?! כנראה שלעולם לא נדע.

פורסם

תשמע אתה מוזר....

לנו יש גם פאביה בבית, אפילו 2 (אחת 2005, אחת 2009) החדשה היא דיזל ידנית עשתה אם אני לא טועה משהו כמו 80 אלף קילומטר כבר ותאמין לי שלא הייתה תקלה אחת, היה איזו שטות עם המזגן וסידרו את זה בשניה, ואתה לא רואה אותי פותח שרשור הלל ושבח.

ה2005 היא אוטומטית 1400 ועשתה כבר 145 אלף קילומטר וגם זה ללא שום בעיות מיוחדות.

וד"א - אבוי לרכב שאני ייקנה ב100 אלף שקל ומעלה (הדיזל יקרה יותר) ויעשה לי תקלות אחרי 25 אלף קילומטר, אתה לא אמור לשבח רכב שעשה 25 אלף ק"מ כי הוא עשה את זה ללא בעיות מיוחדות, זה מה שהוא אמור לעשות ושילמת עליו במיטב כספך, כשתגיע 150 אלף ק"מ ומעלה (אני מניח עוד איזה 8 שנים) תוכל להגיד על רכב שהוא אמין.

פורסם

ואני תוהה, לאחר שהיה לנו fetish של איביזות, ועכשיו כל נערי הפורום מתחרמנים על הפאביה, מי תהיה היורשת?

כנראה שנצטרך לחכות לאוגוסט 2011 ולגלות.

פורסם

אין לך ממש קייס לתביעה מהסיבה הפשוטה שעל כל פאביה תקינה יש לפחות שלוש מקולקלות.

פרטים נוספים אתה יכול למצוא בכפתור החיפוש כאן בפורום.

פורסם

רק אני שמתי לב לעניין הצבע שהתקלף וחשף מתחתיו צבע מגעיל בגוון אפור\כחול\שקר כלשהו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקיצור אני מעוניין לתבוע את היצרן על אמינות יתר, מה שגורם לשיעמום. זה מתנהל בתביעות קטנות? האם יש לכם עצות נוספות כמו האם כדאי לקחת עו"ד?

תודה לעונים...

אולי תפנה לבני ברק כי הוא כבר עזר לכמה בעלי פביות בנושאי אמינות

פורסם

אייל W, יש לו אוט' רגילה.

ואדים, נפל לך המצחיק. לך תישן על אפך אי שם בספרד והנח לנו בשקט.

אריק, בוא לא נתחיל לדבר על איביזות בעיתיות...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ואני תוהה, לאחר שהיה לנו fetish של איביזות, ועכשיו כל נערי הפורום מתחרמנים על הפאביה, מי תהיה היורשת?

כנראה שנצטרך לחכות לאוגוסט 2011 ולגלות.

אני מהמר שהפורום יהפוך ל"מגניבים שמבינים במכוניות" וינהג על גולף GTI בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...