Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיסקוברי 94 החלפת גג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי דיסקו על הפרק, רק שצריך להחליף גג

יש מישהו שיודע להגיד לי עלות , היכן,ומה בדיוק מחליפים?

כל הסף מסביב רקוב.

ובאופן כללי אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הזה,מחלות ומה אני צריך לבדוק במיוחד לקראת הרכישה.

תודה

ערן

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

מה זה חלודה בגג? בחלונות הספארי האחוריים? בכל הגג? יש סאן-רוף (אם יש, אז יש שניים).

לגבי הרכב - דיזל? בנזין?

לגבי מה שצפוי להתקלקל - כעיקרון, הכל יתקלקל ודי הרבה. לא בצחוק. אם זה בנזין אז קצת יותר לאט.

כנס לאתרים ג'יפולוג וג'יפטריפ - יש שם טונות של מידע על הדיסקברי לדורותיו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בנזין,כל הסף של הגג! נדרש להחליפו!

תקלות נפוצות?

פורסם

לגבי הגג איני יודע אך אני בספק אם יש צורך בחלפת כל הגג בגלל חלודה במרזבים. תתיעץ עם פחח מומחה.

בדרך כלל בעיות החלודה בדיסקו הן מסביב לחלונות הספארי שבצידי הגג - תיקון פשוט לא יקר ואינו מצריך החלפת הגג.

תקלות אופיניות לבנזין - חיישנים שונים שמתבלים עם הזמן ויחסית יקרים להחלפה (חיישן חמצן, מד זרימת אויר), תקלות קטנות ומעצבנות במערכות הנוחות/ חישמול (מנעולי דלתות שלא נפתחים עד הסוף, מתגי חלונות חשמל שלא מתפקדים לעיתים), חופשים במערכת ההינע (נקישה כשמכניסים להילוך אחורי), נזילה מרדיאטור החימום (יקר לתיקון כי מצריך פירוק ה"דש בורד" כולו). חשוב גם לבדוק מצב הגיר האוטומטי וכי טופל באופן סדיר - החלפת שמן גיר ומסננים כל טיפול תקופתי גדול.

בנוסף יש כמובן לבדוק מצב כללי של הרכב והיסטוריית טיפולים ולא לשכוח שמדובר על רכב ישן שעבד בדרך כלל קשה גם בשטח.

פורסם

שמע, אני חושב שכרגע אתה צריך לשכוח מכל מיני זוטות כמו אמינות או צריכת דלק ולחזור צעד לגג הרקוב ולהחליט אם בכלל יש כדאיות ללכת על זה.

אם באמת בעל מקצוע ראה את הרכב שקבע שצריך להחליף גג, אני לא רואה שום סיבה שבעולם לרכוש רכב כזה!

להגיד לך את האמת, גם אם היו מציעים לי כזה רכב בחינם, אני לא בטוח שהייתי נאות לקבל אותו.

זה לא "כולה" להחליף גג, מדובר באחד מהניתוחים הסבוכים ובעלי פוטנציאל הנזק הגדול ביותר שרכב יכול לעבור, זה לא מתקרב אפילו להחלפת מנוע או גיר.

בנוסף, אתה די מתחתן עם הרכב הזה כי החלפת הגג תצוץ בכל בדיקת רכב (שלא לדבר על כך שגילוי נאות מחייב אותך להכריז על התיקון הזה מראש) ואנשים יברחו מהאוטו הזה.

תעשה את החשבון שלך אבל באופן אישי, כאמור, אני לא רואה שום תמריץ שיגרום לי לרכוש כזה רכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשית ,תודה על התגובות

הרכב המיועד בסך הכל במצב מכני טוב,הקמ' נמוך 140000

אין חופשים במער' ההנעה והמנוע חזק ושקט,הכל עובד והרכב טופל כיאות.

אני מכיר את הרכב כעשר שנים( המוכר חבר שנים רבות)

אני מניח שאפשר לתקן את הגג,אך החלפה שלו לדעתי תפתור את החלודה הפושטת בו,אשמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך זה.

בברכה

ערן

פורסם

אם תעלה כאן תמונה של הגג, בכמה זויות שונות, אז אולי ניתן יהיה לייעץ לך טוב יותר.

מכיוון שמוכר הרכב הנו חברך, אז קל לך לקחת המכונית (לבד או איתו ביחד) ולבצע סקר אפשרויות, המלצות ומחירים אצל כמה פחחי רכב.

יש חשיבות רבה לתיקון איכותי (ויקר יותר) שימנע את הופעת החלודה מחדש ו/או התפשטותה כי הותירו חלקים חלודים ללא החלפתם ורק כיסו אותם בחומרים וצבע.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...