Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד Clio B - SPORT

Aino
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינה מבנית של הרכב הן נחשבות כשלדה, אך בבד' רכב הבוחנים מייחסים למלה שלדה רק את קורות האורך של הרכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הגיע הזמן לרגולציה סביב מכוני הבדיקה לרבות שימוש בניסוחים מוגדרים.

זו דוגמא קלאסית לדו"ח בדיקה ששווה לתחת, מלחיץ קשות הקונה, מבאס קשות את המוכר כאילו יש בידיו גופה ומכסתח את המכון ב- 100% כדי שיקבל הכסף בשביל נייר......סליחה בשביל סמרטוט.

אני שנים לא לוקח מכוניות לבדיקה, לא מאמין בתעשיית הבדיקות ולו בשקל שחוק.

מסכים איתך ב100 אחוז, כשאני קונה רכב אני לוקח אותו למוסך שמומחה בתחומו שיבדוק מכאנית ולפחח מומחה שיבדוק פח ושילדה ,בודק גם שעבוד והסטוריית טיפולים בחברה וזה הכל.

בכל מקרה, מכוני בדיקה לא יודעים להסתכל על רכבים ספורטיביים, בטוח לא רכבי טורבו או משהו ששונה מהממוצע.

הבדיקה מלאה ניסוחים מדוייקים שחוזרים עליהם בכל מכון בדיקה. (כסתח"ים)

מה שמפריע לי זה התיקון ב"עמוד" שכפי שנאמר כאן, יש לזה ערך מסחרי והייתי מבקש דו"ח שמאי כדי להבין איזה סוג של תיקון בוצע כדי לדעת האם זה משפיע על דברים אחרים.

שנית,עניין המזגן, זה יכול להיות עסק מ-א-ו-ד יקר במיוחד אם הלך מדחס.

שלישית , יש לא מעט בעיות חשמל, הקסנון, הנורה בלוח שעונים ואולי בעקיפין קשור למזגן. הייתי משלם למישהו שמכיר טוב את הרכבים , שיעשה עבודה של ניקוי הרכב מהתקנות מקומיות, קומבינות חשמל ,דיבוריות, מערכת וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השערה שלי היא שתיקון עמוד הוא בעצם תיקון צירי דלת שנפגעה.

המנורה שנדלקת יכולה להיות קשורה גם לפנס הקסנון. אבל, אישית, בלי חיבור לסורק המקורי (כי הוא אמין ונותן אינדיקציה טובה מאוד לגבי התקלה) ואיבחון מדויק, לא הייתי נוגע גם אם כל עניין השלדה שולי בסוף. הרבה פעמים מדובר בחיבורים רופפים (מניסיון אישי) אבל זו גם יכולה להיות תקלה שתדרוש אלפי שקלים לתיקון.

Veni Vidi Vici

פורסם

חברים, אני באמת מודה לכולכם 8) עצותכם יקרות מפז.

היום במשך ארבע וחצי שעות בדקתי את הרכב במוסך שאני סומך עליו, מא' עד ת'.

בוצעה סריקה מקיפה, נבדק ה-כ-ל.

קיבלתי הצעת מחיר לתיקונים...

ו.. עשיתי העברת בעלות :twisted:

מקווה שצפויה לי תקופה מהנה :-D

שוב, תודה רבה לכולכם!

פורסם

נראת כמו הקליאו של רוי לשעבר. כואב לראות שהרכב הדרדר למצב מכאני גרוע כזה.

מקווה שתחזיר אותה לימי הזוהר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה מה שקורה לרכב הזה כשמתייחסים אליו כאל רכב רגיל (טיפול פעם בשנה וכו). הרכב הזה עומד תחת עומס לא פשוט כשהמכלולים שלו הם תוצרת רנו שלא ממש נבנו לטווח ארוך. זה רכב שצורך תשומת לב תמידית ובדיקה מקיפה פעם בחודש-חודשיים. (בלי לדבר על שמנים וכו).

שמור עליה, מכל השרשורים שנפתחו כאן לאחרונה, עושה רושם שכמעט לא נשארו כאלו במצב סביר.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

אני בדיעה שהבורדו הכי יפה (וגם סקר ב-CSN תמך בדעה שלי) אבל אני משוחד.

ליאור, תרשה לי לתקן את התשובה שלך, כן הגיעו מספר מועט מאוד של קליאו בצבע הזה (יש לי תמונה מאוד לא איכותית בנייד הישן) אבל רק על הקליאו הרגילה (5 דלתות) ולא על הספורט.

פורסם

WIKING אני אתך בעניין הטעם... זה קצת מזכיר אריחי קרמיקה של בית שימוש ברכבת תחתית...

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

גם אני הופתעתי, בגלל זה שלפתי את הטלפון הותיק שלי לצלם (רק חבל שאז הייתה לו מצלמת VGA בעלת רזולוציה מטורפת של 0.3 מגה פיקסל) וזה משהו שאני לא עושה כל יום.

• תוכן חדש...