Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד Clio B - SPORT

Aino
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יניב, מתוקה שלי, לך שתה כוס ערק, תוריד את הפאניקה. :oops:

חודש - שלושה חודשים - חצי שנה - שנה - שבע שנים.

לא בגלל זה אני מוכר את הרכב, ידעתי טוב מאוד לאן אני נכנס במעמד הקנייה.

נסיונות לעקיצות כאלה ואחרות על דפי הפורום, גם נסיונות לגרום לי להראות כחאפר כזה או אחר, לא משנות את מצבו הנוכחי של הרכב.

נ.ב, אני מבין מתגובתך האחרונה שלקחת מעט ללב את הישיבה אתמול. חיבוק?

פורסם

כנראה שחודש הספיק לך להבין לאן נכנסת, לא? :twisted:

אולי מישהו יתקשר אליו ויראה מה המידע "הרגיש" שבעקבותיו הרכב למכירה...

תשמע, אני לא חושב שצריך עד כדי כך להכנס לבחור לחיים. אם הוא היה רוצה הוא היה משתף.

בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה במכירה וברכישה הבאה (אני מקווה שלהבא תשתדל לשמוע לעצת חברי הפורום, נכון שיש פה לפעמים סתם זייני שכל אבל לרוב העצות פה שוות זהב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני גם ראיתי את הרכב ביד2 אך לא רציתי לפגוע בבחור עם שאלות של למה ומדוע.

אם השרשור כבר הוקפץ, לא הבנתי מה הבעלים הקודמים (או הקודמים קודמים) עשו או לא עשו? כל הדיבור הזה בקודים די בילבל אותי.

משכנתא זה קל

פורסם
תודה לך על התגובה. אני חושב שלקנות ספורטיבית צרפתייה בת עשור זה מסוג הקניות שעושים עם הלב ולא עם הראש.. נקווה לטוב :wink: אגב, לא הבנתי למה רשמו תאורת דרך לא מקורית (קסנון) אם הרכב מגיע ככה, אפילו יש אישור מהיבואן

ניראה לי שלמדת שלקנות עם הלב עולה הרבה כסף.

פורסם

איבדתם את הכיוון, הבחור קנה לימון, היה ברור שההוצאות יהיו מעל ומעבר (אבל הוא לא מוכר בגלל זה), מה זה קשור לרכישה של קליאו ספורט?

יש אקזמפלרים שבעת המכירה לא יצטרכו השקעה של שקל אחד.

גם גולף GTI מוזנחת תעשה אותו חור בכיס.

אגב, אני בטוח במליון אחוז שהגיר היה תקין, יש לי מספיק ניסיון עם הדגם כדי לאבחן זאת, מה בעצם קרה לו?

בהצלחה במכירה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אני חשבתי על זה, למשל הילוך ראשון בקליאו נכנס ב10 קמ"ש ומטה.

לנסות להכניס להילוך ראשון בכל מהירות שהיא מעבר תגרום לחריקת שיניים ונזק בלתי הפיך (אחרי כמה ניסיונות).

ההילוך החמישי נמצא סוף העולם ימינה (ולמעלה) נהג חדש בעולם הגיר הידני עלול לעבור להילוך שלישי מרביעי, בסל"ד הנכון זה יכול לגרוס את התיבה.

אבל אלו ספקולציות, אני לא ממהר לשפוט את AINO ומשלים עם העובדה שכנראה אף פעם לא נדע את האמת המלאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני חושב שזה שילוב של מוסכניק חאפר ורודף בצע וילד שלא יודע לנהוג...

יניב, שחרר. אני מבין שממש משעמם לך, אבל אתה נסחף, ולא תורם בשום דבר לדיון.

אבל אלו ספקולציות, אני לא ממהר לשפוט את AINO ומשלים עם העובדה שכנראה אף פעם לא נדע את האמת המלאה.

הגיר התבקע בצורה מוזרה, עמדתי בצומת, הכנסתי לראשון התחלתי נסיעה ובקול ביקוע מוזר, לא היה לי יותר הילוכים.

לאחר שפורק, הסתבר שכבר בוצע בעבר שיפוץ לגיר הקיים, וזה לא החזיק.

לא נורא, הגיר החדש מעולה :twisted:

ניראה לי שלמדת שלקנות עם הלב עולה הרבה כסף.

כל רכב שתקנה יעלה כסף, יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות.

התיקונים של זה עלו לי קצת יותר, לא סוף העולם.. התמורה שאני מקבל מהלימונדה, לכסף שהשקעתי שווה את זה.

פורסם

הבהרה -

אני ו-AINO מכירים כבר מזמן והוא גם שוחח איתי בעת רכישת הרכב ואני מכיר את הרכב הזה מאז שהוא אצלו ויודע עליו הכל.

הרכב לא "לימון". הרכב עבר יישור קו רציני ומעמיק אחרי הקנייה וממש כל ריג'קט שנמצא תוקן.התקלה היחידה מאז הייתה עם הגיר - שאת זה אי אפשר לחזות מראש. אין מה לעשות והוא הוחלף. הרכב במצב מכני מושלם היום.

כל ההערות שלי למי שלא הבין היו סתם על מנת להציק לו קצת.

הסיבה שהוא מוכר היא באמת סיבה אישית ולא קשורה לרכב ולדעתי הוא יכול לחשוף אותה כאן, אבל אם הוא לא רוצה אני בטוח לא יעשה את זה במקומו - כי לכל אחד הזכות לפרטיות שלו.

שבוע טוב לכל החברים.

• תוכן חדש...