Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד Clio B - SPORT

Aino
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום,

אבקש את דעתכם על רכב שבדקתי היום:

נתונים יבשים: שנת 2002, יד 6, 137 אלף קילומטר.

לטובה: ויזואלית במצב טוב, מוכר מתחייב למנוע-גיר-שלדה, יש קבלות על כל הטיפולים, ורוב התדלוקים, צמיגי טויו T1R, ברקסים של ברמבו, מחיר נוח.

לרעה: יד גבוהה להחריד, פילטר פתוח גדול ובולט, צבע מעט מתקלף (סביר לרכב של תשע שנים), מנורה שנדלקה ונכבתה תוך כדי הנסיעה [ריבוע שנראה כמו מד זרם?],

בעיות חשמליות שזיהיתי: כשבדקתי את המזגן - קור עבד - חום עבד - ואז הוא נתקע על חום, וסירב לחזור לקור - הסתבר שזה היה פיוז(?)

הקסנון באחת המנורות גם לא עבד - הסתבר שגם זה היה פיוז.

מנסיוני - פיוזים נשרפים כשיש קצר כלשהו במערכת - תקנו אותי אם אני טועה.

אשמח לתגובות ועצות.

בתודה, אלי.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשוב שתציין האם מדובר בדור ראשון או שני כי בשנת 2002 נמכרו 2 הדורות.

אני אומר שבעניין תקלות מכאניות וחשמליות זה בסה"כ פונקציה של כסף לעומת "שאסי" שכל הכסף שבעולם לא יחזיר את החוזק המבני של הפח/שדלה למה שהיא הייתה לפני.

תריץ חיפוש בפורום על בעלי מקצוע מומלצים לקליאו (שאפט, משה מגינתון וכו') ותבקש מהם שיעריכו בשבילך את עלות התיקון, תבדוק מה מצב האוטו מבחינת תאונות ולאחר מכן נוכל לייעץ לך בצורה יותר רצינית האם הרכב הזה בר קניה.

רק אל תשכח שאתה קונה רכב ספורט שכבר 10 שנים על הכביש אז אל תצפה לאמינות מוחלטת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לך על התגובה, מדובר בקליאו ספורט דור שני.

אגב, הבעיה במזגן חזרה גם היום, הועבר מקור לחום - ולא חזר לקרר..

צירפתי דוח בדיקה שבצעתי:

attachment.php?attachmentid=234047&stc=1&d=1300274490

דעתכם?

55.jpg

פורסם

הבדיקה נראית ממוצעת לחלוטין, אני לא רואה איזושהי נורה אדומה שצריכה להידלק לך. יש בלאי לאוטו וזה משהו מצופה משנתון 02,שים לב לבדוק עם בעל הרכב מתי הוחלפה רצועת תזמון ותבקש לראות קבלה.מעבר לזה בדיקה נוספת של חשמלאי רכב לא תזיק. במידה ובעל הרכב מוכן להתגמש מעט על מנת שתוכל לבצע ישור קו, מה טוב, שיהיה בהצלחה.

פורסם

תודה לך על התגובה. אני חושב שלקנות ספורטיבית צרפתייה בת עשור זה מסוג הקניות שעושים עם הלב ולא עם הראש.. נקווה לטוב :wink: אגב, לא הבנתי למה רשמו תאורת דרך לא מקורית (קסנון) אם הרכב מגיע ככה, אפילו יש אישור מהיבואן

פורסם

הגיע הזמן לרגולציה סביב מכוני הבדיקה לרבות שימוש בניסוחים מוגדרים.

זו דוגמא קלאסית לדו"ח בדיקה ששווה לתחת, מלחיץ קשות הקונה, מבאס קשות את המוכר כאילו יש בידיו גופה ומכסתח את המכון ב- 100% כדי שיקבל הכסף בשביל נייר......סליחה בשביל סמרטוט.

אני שנים לא לוקח מכוניות לבדיקה, לא מאמין בתעשיית הבדיקות ולו בשקל שחוק.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

עמית, על פי מה שאתה אומר, יש לרכב פגיעה בשאסי.

אז למה זה רשום "כמשמעות נמוכה"?

האם זה משפיע על בטיחות הרכב או רק על המחירון שלו?

*** לכששאלתי במכון אם מדובר בשלדה, הבוחן אמר שלא***

פורסם

מעבר לפגיעה בקורה A (שהיא ממש לא שולית) כמו שעמית כבר ציין, כדאי לקחת בחשבון שתיקון הקסנון בקליאו יקר (וישנם חלקים שבוודאות אין אפילו בארץ) וגם תיקון מערכת המיזוג לא זול. הבקרת אקלים נוטה לעשות בעיות (למרות שעל המפוח ישנם בכלל סמלי VW אאודי :?).

אם בכל מקרה הרכב מעניין אותך, תיקון המיזוג בהסתמך על הבעיה שציינת בו - מדובר על heater matrix. לפרטים נוספים על הבעיה, פורום קליאו UK הוא הכתובת. ניתן לתקן לבד במידה ויש לך חוש טכני בסיסי (אבל החלק עצמו דורש החלפה ומחירו מעל 1000 ש"ח אם שום דבר לא השתנה מ-2008).

Veni Vidi Vici

פורסם

קורות ABC אינן נחשבות כ"שלדה" בבד' הרכב, רק קורות אורך נחשבות ככאלו. לכן הבוחן לא ציין בפניך זאת כך.

מאד יתכן ואין כל פגיעה בקורה A מאחר וזה צוין כמשמעות נמוכה והבוחן בחר להכניסו ככסת"ח נוסף.

יש לקחת את הרכב לפחח ע"מ לוודא לאשורו של מצב את הפגיעה. לחילופין יש לבקש היסטורית תאונות מהביטוח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...