Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד Clio B - SPORT

Aino
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער, מצטער על 2 דברים:

1. שלא ראיתי את הת'רד הזה קצת יותר מוקדם.

2. על מה שאני הולך לכתוב, אחרי לא מעט התלבטות.

אם אני לא טעה, הקליאו המדוברת הייתה שייכת בעבר לבחור בשם אביב, חבר בקארזפורום ולשעבר חבר במועדון רנו, הוא החזיק את הרכב מספר שנים וטיפל בו במסירות.

לפני כשנה + הוא מכר את הרכב למכר המתגורר לא רחוק ממנו בב"ש.

אותו בחור עשה את אשר עשה (או ליתר דיוק לא עשה) עם הרכב ולפני כמה חודשים החליט למכור.

בהתחלה הרכב פורסם למכירה פה וביד 2 תמורת 57K ש"ח, עם הזמן המחיר ירד ל45K ש"ח ואז החלטתי שאולי כדי לבדוק את הנושא ולהשתדרג מהMK1 שלי לMK2 עם ק"מ נמוך יותר.

בחנתי את הרכב ואלו הן המסקנות שהסקתי:

ג'נטים עקומים מאוד (ג'נט "קאפ" ולא רגיל כמו של כל MK2, נכון?), בזמן בלימה ההגה רועד כמו דילדו על סוללות.

צבע דהוי ומתקלף.

פילטר אוויר שהיה חצי מחובר לצינור היניקה בסרט הדבקה, מה שאומר שרק חצי מהחול הנהדר של ב"ש עבר סינון, השאר הגיע ישירות למנוע.

בזמן נסיעה גם לי נדלקה הנורה המדוברת וכשנסיתי להאיץ חזק הרכב פשוט נכבה.

הרכב הרגיש חלש משמעותית מכל קליאו שאני מכיר אך התנהג באופן ממוצע.

בצד הטוב, הגיר שלו במצב מצויין.

אחרי הנסיעה המוכר היה מוכן לתת לי את הרכב ב43K ש"ח, כמובן שסרבתי.

עד כמה שידוע לי הרכב לבסוף נקנה על ידי בחור שנקרא לו א' מראשון לציון.

כמה ימים אחרי שקנה את הקליאו הוא כבר פרסם אותה למכירה ביד 2 ב55K-60K ש"ח עקב "נסיעה לחו"ל", אני מתאר לעצמי שאם אני יכולתי לקחת את הרכב ב43 אלף הוא בטח קיבל מחיר דומה ורצה לעשות רווח (לגיטימי).

הרכב היה מפורסם כמה חודשים ולאחרונה נעלם, כנראה כשהגיע לידיים שלך.

אגב, צבע מתקלף לרכב בן 9 זה לא לגיטימי כלל ואין לרכב בלמים של ברמבו, אלו הם כיסויים לקליפרים של ברמבו שאפשר לקנות באיביי ולשים על כל רכב.

אני מאוד מקווה שאני טועה וזה באמת הקליאו לשעבר של רוי ולא של אביב, בכל אופן אני מאמין שגם אם הרסתי לך קצת את היום לפחות אתה תהיי מודע להרפתקה שנכנסת אליה.

כשאני רכשתי את הקליאו שלי, לפני שלוש וחצי שנים, חיפשתי עליה מידע בנרות והגעתי לכל הבעלים הקודמים. :)

אני בטוח שהמצב של הקליאו המדוברת ניתן לשחזור לתהילתו המקורית, הכל עניין של כסף.

אשמח לעזור ולייעץ בכל נושא.

הא כן, אם א' מראשון במקרה נתקל בבעיה עם מה שכתבתי הוא מוזמן לפנות אלי ואני אפנה אותו לטרמפולינה הקרובה לביתו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבת שלום.

אקסודוס, אתה מדייק לחלוטין, אכן מדובר בקליאו של א' מראשון לציון.

קניתי את הרכב הנ"ל לאחר בדיקה מעמיקה מאוד של הרכב, הייתי מודע לליקויים, והמחיר גם היה בהתאם.

הרעידות במהירות גבוהה נגרמו עקב ציריה ימנית שבורה - הוחלפה בחדשה.

הרעידות נחלשו משמעותית, והפכו לזניחות - מניח שאחרי איזון גלגלים (ו\או יישור הג'נטים) יעלמו לחלוטין.

בוצעה בדיקה למנוע - והוא עומד בהספק המוצהר - ע"פ מכון הבדיקה ("המעבדה" בחולון). הגיר כמו שאמרת, אכן תקין לחלוטין.

הצבע לצערי דהה במספר מקומות, אבל אפשר לחיות עם זה.

לאחר הקניה זרקתי את מה שהתברר כבלוף הברמבו (בנוסף, הדיסקים היו גמורים - הרפידות היו עשויות מחומר כלשהו שפשוט שחק אותן לחלוטין, הכל נזרק לפח, והותקנו במקומם סט ברקסים אטלקיים איכותיים
:twisted:
).

לא חסכתי כלל ביישור הקו שביצעתי והחלפתי את רוב הבלאי שהיה ברכב - מהבחינה המכאנית (הצבע יחכה).

בנוסף, אני רוצה לציין, שהרכב עבר סריקת תקלות מלאה, בדיקתן, איפוס - נסיעה (חזקה) - וסריקה מלאה נוספת -
לא נמצאו תקלות
.

בכל אופן, אני מודה לך מאוד על המידע, ואשמח לייעוץ עזרה וטיפים. אני מניח שרק ימים יגידו אם נכנסתי להרפתקאה גדולה (מדי?).

כרגע אני כשבועיים עם הרכב, ונהנה מכל רגע
8)

פורסם

אני שמח לשמוע.

אם הגיר תקין, השלדה נקיה והמנוע עומד בהספק, כל השאר שטויות.

אני מקווה שאתה מטפל בשאפט או אצל משה.

דבר נוסף, אם תצטרך חיישנים לסוגיהם תזמין מחו"ל, זול ונוח.

בקרוב אתה ושאר בעלי הקליאו תקבלו הודעה ונארגן לנו טיול לשבת. :)

נ.ב

הצלחת להעלים את הנורה הזאת שנדלקה לה או לפחות להבין מה זה?

פורסם

בוקר טוב!

אומנם גם אני התעקשתי בהתחלה ללכת לשאפט (המוסך שהרכב טופל בו בשנה האחרונה) או למשה מגנתון, על מנת שהרכב יקבל את הטיפול הטוב ביותר, אך הקשבתי לעצת חכם (אבי), שלקח אותי ואת הבייבי שלי למוסך מורשה אחר. המקום גילה ידע יוצא דופן ברכב, והמחירים הוגנים בהחלט. כל החלקים שהוחלפו ביישור הקו הוחלפו למקוריים בלבד.

במקום קיים מחשב ייעודי לרנו (שמתחבר למצת), בוצעה סריקה, התברר מה גרם להדלקות ההנורה, והעניין תוקן. הנורה לא נדלקה בשנית.

נכון להיום - שבת בבוקר, ברוך השם, הרכב נוסע ללא נורות דולקות (אבל לך תדע מה יהיה עם הצרפתיה הזאת :wink:)

פורסם
בוקר טוב!

אומנם גם אני התעקשתי בהתחלה ללכת לשאפט (המוסך שהרכב טופל בו בשנה האחרונה) או למשה מגנתון, על מנת שהרכב יקבל את הטיפול הטוב ביותר, אך הקשבתי לעצת חכם (אבי), שלקח אותי ואת הבייבי שלי למוסך מורשה אחר. המקום גילה ידע יוצא דופן ברכב, והמחירים הוגנים בהחלט. כל החלקים שהוחלפו ביישור הקו הוחלפו למקוריים בלבד.

במקום קיים מחשב ייעודי לרנו (שמתחבר למצת), בוצעה סריקה, התברר מה גרם להדלקות ההנורה, והעניין תוקן. הנורה לא נדלקה בשנית.

נכון להיום - שבת בבוקר, ברוך השם, הרכב נוסע ללא נורות דולקות (אבל לך תדע מה יהיה עם הצרפתיה הזאת :wink:)

המחשב לא מתחבר למצת, ישנו חיבור קוי מתחת למאפרה.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני מצטער, מצטער על 2 דברים:

1. שלא ראיתי את הת'רד הזה קצת יותר מוקדם.

2. על מה שאני הולך לכתוב, אחרי לא מעט התלבטות.

אם אני לא טעה, הקליאו המדוברת הייתה שייכת בעבר לבחור בשם אביב, חבר בקארזפורום ולשעבר חבר במועדון רנו, הוא החזיק את הרכב מספר שנים וטיפל בו במסירות.

לפני כשנה + הוא מכר את הרכב למכר המתגורר לא רחוק ממנו בב"ש.

אותו בחור עשה את אשר עשה (או ליתר דיוק לא עשה) עם הרכב ולפני כמה חודשים החליט למכור.

בהתחלה הרכב פורסם למכירה פה וביד 2 תמורת 57K ש"ח, עם הזמן המחיר ירד ל45K ש"ח ואז החלטתי שאולי כדי לבדוק את הנושא ולהשתדרג מהMK1 שלי לMK2 עם ק"מ נמוך יותר.

בחנתי את הרכב ואלו הן המסקנות שהסקתי:

ג'נטים עקומים מאוד (ג'נט "קאפ" ולא רגיל כמו של כל MK2, נכון?), בזמן בלימה ההגה רועד כמו דילדו על סוללות.

צבע דהוי ומתקלף.

פילטר אוויר שהיה חצי מחובר לצינור היניקה בסרט הדבקה, מה שאומר שרק חצי מהחול הנהדר של ב"ש עבר סינון, השאר הגיע ישירות למנוע.

בזמן נסיעה גם לי נדלקה הנורה המדוברת וכשנסיתי להאיץ חזק הרכב פשוט נכבה.

הרכב הרגיש חלש משמעותית מכל קליאו שאני מכיר אך התנהג באופן ממוצע.

בצד הטוב, הגיר שלו במצב מצויין.

אחרי הנסיעה המוכר היה מוכן לתת לי את הרכב ב43K ש"ח, כמובן שסרבתי.

עד כמה שידוע לי הרכב לבסוף נקנה על ידי בחור שנקרא לו א' מראשון לציון.

כמה ימים אחרי שקנה את הקליאו הוא כבר פרסם אותה למכירה ביד 2 ב55K-60K ש"ח עקב "נסיעה לחו"ל", אני מתאר לעצמי שאם אני יכולתי לקחת את הרכב ב43 אלף הוא בטח קיבל מחיר דומה ורצה לעשות רווח (לגיטימי).

הרכב היה מפורסם כמה חודשים ולאחרונה נעלם, כנראה כשהגיע לידיים שלך.

אגב, צבע מתקלף לרכב בן 9 זה לא לגיטימי כלל ואין לרכב בלמים של ברמבו, אלו הם כיסויים לקליפרים של ברמבו שאפשר לקנות באיביי ולשים על כל רכב.

אני מאוד מקווה שאני טועה וזה באמת הקליאו לשעבר של רוי ולא של אביב, בכל אופן אני מאמין שגם אם הרסתי לך קצת את היום לפחות אתה תהיי מודע להרפתקה שנכנסת אליה.

כשאני רכשתי את הקליאו שלי, לפני שלוש וחצי שנים, חיפשתי עליה מידע בנרות והגעתי לכל הבעלים הקודמים. :)

אני בטוח שהמצב של הקליאו המדוברת ניתן לשחזור לתהילתו המקורית, הכל עניין של כסף.

אשמח לעזור ולייעץ בכל נושא.

הא כן, אם א' מראשון במקרה נתקל בבעיה עם מה שכתבתי הוא מוזמן לפנות אלי ואני אפנה אותו לטרמפולינה הקרובה לביתו.

והנה הסאגה ממשיכה, הרכב כרגע מפורסם שוב ביד2, אנא בחר את אחת מהאופציות הבאות:

א) באמת יש פאק ברכב שבגללו הרכב החליף/יחליף 3 ידיים תוך שנה.

ב) מישהו גנב את התמונה שלך ביד2.

ג) צירוף מקרים מדהים ששלושת הבעלים האחרונים קנו ותוך כמה חודשים פתאום צריכים למכור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ייתכן כי הבעלים החדש גילה שההוצאה על הלימון היא מעל ומעבר?

נשמח לקבל עדכון ממקור ראשון.

פורסם

ערב טוב חברים יקרים!

הלימון בסדר גמור, תודה ששאלתם.

למען האמת, אני לא חושב שבשנים האחרונות היא הייתה במצב טוב יותר, כמו שכמה מחברי הפורום בטח יודעים..

כן, היו יותר בעיות ממה שציפיתי לכשקניתי את הבובה, וגם צצו מספר בעיות שלא ציפיתי (כמו גיר, למשל..),

שום דבר שמשכורת נוספת, פרט לסכום שהשארתי ליישור הקו, לא כיסתה.

הרכב נהדר, (טפו טפו טפו...) בלי תקלות, והחיוך לא יורד לי מהפרצוף בכל נסיעה מחדש :twisted:

ועד לכשיימכר, אני לא רואה כל סיבה לשאפסיק להנות ממנו.

אפטר אול סייאד אנד דאן - אני בלב שלם יכול לומר, שלמכירת הרכב אין שום קשר למצבו המכני (המעולה).

במכירה אני צפוי להפסד של כמה אלפי שקלים (עקב יישור הקו המקיף מאוד שבצעתי - מגובה בקבלות), אבל אני לוקח את זה בחשבון.

אני כאן לשאלות נוספות :wink:

המשך ערב טוב,

אלי.

פורסם

סיבות המכירה הן שלי, אישיות ופרטיות (לא סוחר, ולא מנסה לעשות "עוקץ" או רווח או כל דבר שטני אחר :evil:).

באמת ובתמים שהמכירה היא בלב כבד מאוד (בטח אחרי השקעה ויישור קו כמו שבצעתי).

חברי הפורום הסקרניים יכולים להיות סמוכים ובטוחים שהקונה יקבל את המידע הרגיש.

בברכה,

אלי.

פורסם

אני לא רוצה להשמע שחצן אבל "אמרנו לך".

הרכב הזה פשוט לא מתאים לכל אחד.

אני מקווה שכמו שקנית מהסיבות הלא נכונות אתה גם לא מוכר מהסיבות הלא נכונות, כי אם אתה חושב שתמכור את הקליאו ותלך על ספורטיבית אחרת בתקציב שתעשה לך פחות בעיות אז אתה לא בכיוון (זה טבעם של רכבים ספורטיביים שנמצאים על הכביש כעשור).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בוקר טוב אלעד.

בלי להיות יותר מדי ספציפי, עלויות האחזקה לא היו אלה שגרמו לתליית השלט.

לקחתי מראש בחשבון את עניין התחזוקה היקרה יותר של צרפתיה ספורטיבית.

התמורה שאני מקבל ממנה שווה כל אגורה. :twisted:

המשך יום טוב,

אלי.

פורסם
אני כאן לשאלות נוספות :wink:

אני שמח, כי לי יש כמה (טוב, בעצם בהתחשב במה שאני קורא כאן בת'רד אז סביר להניח שאתה כאן כי כנראה שהאוטו לא יכול לקחת אותך לשום מקום :lol:

אז שאלה 1:

הגיר כמו שאמרת, אכן תקין לחלוטין.

אני רוצה לציין, שהרכב עבר סריקת תקלות מלאה, בדיקתן, איפוס - נסיעה (חזקה) - וסריקה מלאה נוספת - לא נמצאו תקלות.

..

כן, היו יותר בעיות ממה שציפיתי לכשקניתי את הבובה, וגם צצו מספר בעיות שלא ציפיתי (כמו גיר, למשל..),

נכון שחבל שלא לקחת את הרכב לבדיקה אצל מוסך שראה פעם קליאו ספורט בחיים שלו?

אני ממש מקווה שאתה לא מתקן באיזה מוסך מדרכה כמו המוסכים האלו שיש לי באיזור התעשיה הישן בעיר מגוריי. יש שמה איזה מוסך שלא אנקוב בשמו שלא משנה איזה רכב אתה מביא אליו פתאום הוא "מומחה" לרכב הזה.

תביא טויוטה - מומחה לטויוטה. תביא רנו - מומחה לרנו.

יש לו גם קטע כזה שהוא מחבר איזה סורק אוניברסלי שהוא קנה לדעתי בדיל אקסטרים או משהו ומוכר לאנשים שזה סורק מקורי ב-40 אלף אירו או משהו כזה.

הלימון בסדר גמור, תודה ששאלתם....

אני מניח שרק ימים יגידו אם נכנסתי להרפתקאה גדולה (מדי?).....

כרגע אני כשבועיים עם הרכב, ונהנה מכל רגע 8)

כנראה שחודש הספיק לך להבין לאן נכנסת, לא? :twisted:

אולי מישהו יתקשר אליו ויראה מה המידע "הרגיש" שבעקבותיו הרכב למכירה...

• תוכן חדש...