Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה תגובות, אני שמח שהצלחתי לעורר דיון :)

בכל מקרה הנה תאור יותר מדיוק של העניין שאולי יענה פה לאנשים על כמה שאלות:

* נתחיל מהעובדה הפשוטה שאני נוטה לתת אמון באנשים, לצערי אני לומד בדרך הקשה.

אוקי עכשיו לעניין, לאחר שהשארתי את הביטוח אצל הרוכש והובטח לי שהוא ישלח ביום יומיים שלאחר המכירה, חיכיתי כמה ימים והתקשרתי לביטוח ישיר. הסברתי לשרות הלקוחות את המצב ושאמור היה להגיע אליהם תופס ביטוח חובה. ביטוח ישיר ענו בשלילה. כמה ימים לאחר מכן התקשרתי שוב לברר אם הגיע הביטוח וגם הפעם נענתי בשלילה, להפתעתי הבחורה הנחמדה ידעה במה מדובר, שאלתי הקיצד, ומסתבר שהם רושמים סיכום קטן של שיחות מהסוג הזה שנרשמות על ה"שם משתמש שלי" aka תעודה זהות.

בשלב הזה התחילו הניסיונות שלי לתפוס את הבחור שרכש ממני את הרכב, טקסטים וטלפונים נונ סטופ. שום דבר, אין תגובה. הניסיונות שלי לדבר עם הבחור ערכו כשבועיים ללא הצלחה.

התקשרתי שוב לביטוח ישיר ושאלתי מה עלי לעשות, הסבירו לי כמה וכמה מוקדנים שאני נמצא בבעיה מכיוון שהביטוח שנמצא על הרכב בעצם מבטח את כל נהגי הרכב, ורשום על הרכב עצמו. ז"א שאם אני מפסיק את התשלום על הביטוח וחס וחלילה קורה משהו לנהג שנוהג על הרכב, אני זה שאכנס פה לבעיה מאד רצינית.... אני יודע שזה נשמע אבסורד, אבל דברתי עם כמה וכמה מוקדינים כולל "תביאי לי את המנהל שלך" וקבלתי מכולם את אותה התשובה.

לשאלתי אם אני יכול פשוט להצהיר כי אבדה התעודה נענתי בשלילה מכיוון שהשיחות מוקלטות וכמו שציינתי קודם, ישנו גם סיכום של כל שיחה. מצב זה בעצם מוציא אותי שקרן מול בית משפט במקרא הצורך (אני לא שקרן ולא רוצה לעשות דברים בצורה לא חוקית).

שאלתי את המוקדנים(שאגב היו סופר נחמדים לאורך כל הדרך) מה האופציה שיש לי כרגע ונאמר לי שאני יכול להגיש תלונה במשטרה להגיש להם את התלונה, ומפה יש דרך החוצה (לשאלת הבחור מעלי למה משטרה).

אני ממש לא רוצה לערב משטרה בשטויות מהסוג הזה, אבל זו היתה נראת האופציה היחדה - ולשמחתי בסוף לא היה

בזה צורך חוץ מהשימוש במילה משטרה בהודעת טקסט.

פעם הבאה שאני מוכר את הרכב אני משאיר את התעודה אצלי, חבל שבני אדם הורסים אחד לשני את האמון הבסיסי שאמור להיות בינהם.

פורסם

אתה אדם טוב, רצית לסייע, אבל בסופו של דבר זה היה יכל לפעול לרעתך.

אני לא אומרת שכל האנשים בעולם הם תחמנים ובעלי מזימות כאלו ואחרות אבל לדעתי לא כדאי להבא לפעול בדרך הזו ולתת ביטוח מכיוון שאתה לא יודע בוודאות מי עומד מולך.

כשרכשתי את רכבי הראשון, רכשתי אותו ממנהל בית הספר שלי שהיה בחטיבה, מכיוון שלא ביטחתי את הרכב, המוכר (המנהל לשעבר), הציע את הביטוח שלו שישאר אצלי עד אשר אבטח את הרכב.

קיבלתי את ההצעה הנדיבה, נהגתי עם הרכב לחנית הבית, במיידית התקשרתי לחברת הביטוח וביטחתי את הרכב, הפוליסה של הביטוח הוחזרה אל המוכר בערב לאחר כ 3 שעות לערך.

שמחה לשמוע שהסתיים כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכל שעה שאפשר להעביר בה בעלות אפשר גם לבצע ביטוח.

רצוי שהקונה יבדוק אצל הסוכן שלו מראש ויסגור איתו על איזו חברה הוא מעוניין וכו',

ומייד אחרי העברת הבעלות הקונה פשוט שולף את הפלאפון, מתקשר לסוכן, ומבקש ממנו לבצע את הביטוח.

תוך 5 דקות תהיה לו פוליסה תקפה.

התעודה אמנם לא תהיה לו ביד, אבל זה לא באמת חשוב, העיקר שיש פוליסה בתוקף.

אם נורא דואגים אפשר גם שהסוכן יפקסס עותק של התעודה לסניף הדואר או WHATEVER. אבל זה לא ממש משנה.

החובה החוקית היא לנסוע עם התעודה המקורית איתך (למעט ציי רכב עם קצין רכב שחותם על העתקים בחותמת בצבע אדום), אבל הסיכון בנסיעה ללא התעודה (כשיש ביטוח, פשוט הניירת עדיין אצל הסוכן) הוא דו"ח של 100 שקל שאף שוטר לא ייתן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...