Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון , זה תלוי במידה שיש לך ברכב וכמה אתה מוכן להשקיע .

וזה ממממממממשששששש לא זבל סיני . הפך זה אחלה של צמיג , לי כרגע יש רביעיה ואני מאוד מבסוט .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

טויוטה החליפה יצרן צמיגים לאחר הרבה שנים שהייתה משתמשת בצמיגי פיראלי,

כעת הקורולות החדשות באות עם יוקוהומה.

פורסם

אני משתמש ב A DRIVE מזה 3 שלוש כי אלה הצמיגים בערך הכי טובים שיש למידה שלי (175\65r13)

הם לא נחשבים לצמיגים איכותיים מדי ולא נועדו לתקוף פניות חדות בפי 2 מהמהירות המותרת אבל בהחלט עושים את העבודה במה שקשור לאחיזה, בלימה, בלאי סביר, וגם בגשם אין בעיות מיוחדות.

המחיר שלהם סביר אז אם אתה לא רוצה להשקיע יותר כסף בצמיג באמת איכותי הם אחלה בחירה.

פורסם

מצויינים.

אני משתמש בהם בסובארו B4 שלי, ולמרות גילי הקשיש אני מבצע פניות הדוקות ללא חריקות או החלקה.

אם אתה מחדש תקפיד על הטריות. אני קניתי בצמיג ישיר פ"ת במחיר מצויין.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני נועל כרגע C DRIVE ולהגיד לך את האמת ? הרגשתי יותר בטוח על הDUNLOP SPORT שהיו לי לפני , הצמיגים האלה כאילו לא צפויים , אותה פניה אותה מהירות אותו מזג אוויר ולא יודע פעם אחת ככה ופעם אחת ככה, אני הרבה יותר נהנתי עם הדאנלופ וכנראה שאני לא ימשיך עם יוקוהומה

פורסם

נפרדתי עכשיו מרביעיית A DRIVE שהייתה מורכבת על ה206 שלי (הם היו בני 3 ונסעו 30,000 ק"מ על הרכב)

לא כל כך הייתי מרוצה מהצמיג, האחיזה שלו הייתה בסדר ולא יותר מזה.

הרכבתי רביעיית פירלי P6 ההבדל הוא שמיים וארץ, בעיקר עכשיו בימים הגשומים, אני מרגיש רכב שונה לגמרי ממה שהכרתי.

ממליץ בחום.

גיא

• תוכן חדש...