Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה מגיע לך פיצוי ? קרה לך משהוא ?

האם הפורום השכן הוא האורים והתומים, תבדוק אם באמת קיימים הוראות ואזהרות כנ"ל, במידה וכן תפנה לאחראי בטיחות וגהות אצלכם שיפעלו ליידע את שאר הצוות ושידאגו למיגון מתאים.

אני במשך 4 שנים של שירות חובה+קבע עבדתי עם ספיריט לבן ועם גריז 516 (ייתכן ש ה-517), כאשר הגעתי למילואים שמתי לב ששני החומרים האלה לא נמצאים בסככת שמנים/דלקים לשאלתי נאמר לי ששני חומרים אלה מסרטנים ולכן אסור לעבוד איתם.

לרגע לא חלפה במוחי המחשבה לתבוע מישהו גם בגלל שבזמן שאני עבדתי עם חומרים אלה הם לא היו יודעים כחומרים קרצינוגנים וגם בגלל שלא ניזוקתי (וגם בגלל שאני קצת פטריוט).

אז תשמח שבריאותך לא נפגע ומעכשיו תקפיד לעבוד מוגן, דרך אגב עם אוזניות מגן אתה טורח לעבוד?

פורסם

מר חייל היקר.

היי אני אומר לך מעכשיו שאין הרבה סיכויים שתקבל איזשהו פיצוי או תוספת בשכר.

אני בתפקידי מש"ק רמות פעילות ויושב על תקן רת"ח רמו"פ בזרוע היבשה. מגיעות אלי שלל בקשות דביליות או רציניות

מכל מני יחידות של הזרוע. ואני שולל במקום 99% אחוז מהם, הצבא הוא גוף שאוהב את הכסף שלו ויש תנאים מאד מאד ספציפיים להעלאת "רמת הסיכון" שלך כתצואה מסביבת עבודה מסכנת. שלא תבין לא נכון אני מגיש כל בקשה למעט מספר בקשות הזויות כמו "היי אני נהג של אלוף ואני ישן קצת ולפעמים אני ישן בבסיסים אחרים אז מגיע לי א+ עם תוספת צניחה ומדריך לוחם", הבקשות מגיעות לראש תא פעילות באכ"א ושם הם נשללות (רובם מבלי שעיינו בהם יותר מחצי דקה)

כן הייתי מנסה להעלות את המועדות בנושא ולנסות לשנות את תנאי העבודה (עבודה עם ציוד מגן בלבד וכו').

יהיה לך קשה כי אין לך הוכחות לקשר ישיר ושזה באמת פוגע כל כך ... אם היית אומר לי שאתה מתקן נגמשים בנחל הקישון וגדל לך זנב אז הייתה תגובה אחרת.

פורסם
על מה מגיע לך פיצוי ? קרה לך משהוא ?

האם הפורום השכן הוא האורים והתומים, תבדוק אם באמת קיימים הוראות ואזהרות כנ"ל, במידה וכן תפנה לאחראי בטיחות וגהות אצלכם שיפעלו ליידע את שאר הצוות ושידאגו למיגון מתאים.

אני במשך 4 שנים של שירות חובה+קבע עבדתי עם ספיריט לבן ועם גריז 516 (ייתכן ש ה-517), כאשר הגעתי למילואים שמתי לב ששני החומרים האלה לא נמצאים בסככת שמנים/דלקים לשאלתי נאמר לי ששני חומרים אלה מסרטנים ולכן אסור לעבוד איתם.

לרגע לא חלפה במוחי המחשבה לתבוע מישהו גם בגלל שבזמן שאני עבדתי עם חומרים אלה הם לא היו יודעים כחומרים קרצינוגנים וגם בגלל שלא ניזוקתי (וגם בגלל שאני קצת פטריוט).

אז תשמח שבריאותך לא נפגע ומעכשיו תקפיד לעבוד מוגן, דרך אגב עם אוזניות מגן אתה טורח לעבוד?

שלום לך ידידי,

אני בסה"כ ביקשתי מאמר/כתה שמסביר את הסיכון עם החומרים.

עכשיו לשאלה שלך עם קרה לי משהו..

אותם החיילים הג'ובניקים שיושבים במשרד אבל שייכים לחטיבה לוחמת, קרה להם משהו?

וכרגע אתה לא יכול לדעת עם קרה לי משהו, זה יכול להופיע מחר וזה יכול להופע עוד כמה שנים.

כל יום שאני נמצא במגע יד עם השמנים אני בסיכון וזאת עובדה.

המקרה שלך שונה מהמקרה שלי וכמוך יש הרבה ששותקים.

אוזניות מגן אני חובש כשאני נוהג על הנגמש ואני נמצא ליד המנוע. גם בשטיפה אני חובש משקפי מגן.

פורסם
אני חושב שמגיע לי פיצוי על שנתיים שפגעתי בבריאות שלי בגלל הצבא.

אף אחד בצבא לא הזהיר אותי או נתן לי כפפות לעבודה.

אם כך, לי מגיע הון עתק מצה"ל..

גם אותי לא הזהירו, ושירתתי שנתיים כמכונאי רכב ב ', התלכלכתי בהרבה גריז ושמן משומש, ועד היום כלום לא קרה לי.

חשוב לשטוף ידיים היטב לאחר העבודה, וזה נכון תמיד בכל עבודה עם חומרים כימיים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נכון.

אני חושב שמגיע תוספת רמת סיכון לכל העוסקים במקצוע על כל השנים שעבדו ללא מיגון מתאים ופגעו בבריאות שלהם.

אפשר להקטין את הסיכון ובכך לחסוך את התוספת שכר באמצעות כפפות מתאימות לעבודה, אבל נכון לעכשיו הצבא לא מספק כלל כפפות לעובדים במקצוע.

שטיפת הידיים עם סבון לא מספיקה.

אינ ממאחל לך חיים ארוכים ושתיהיה בריא, אבל אי אפשר לדעת מתי זה יבוא ועם בכלל.

מגע עור עם שמן מכונות משומש מגביר את הסיכוי לחלות בסרטן העור.

פורסם

אם אינני טועה אתה גם חייב לעבור בדיקות כול שנה או חצי שנה אצל רופא תעסוקתי .

דרוש את זה גם כן .

כפפות ? זה א' ב' !!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...