Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע קצת בקשר לאחזקה שלה

אני חייל משוחרר בן 22 שמרוויח בחודש 5K שקל

אני נוסע דיי הרבה יש לי כל יום נסיעה לעבודה בערך 45 קילומטר הלוך חזור

האם משתלם לי לקנות את הרכב הזה ?

פורסם

למה אתה מתעניין דווקא ברכב הזה? באותו תקציב תוכל לקנות רכב חדיש יותר, שיעשה לך פחות בעיות, התחזוקה שלו תהיה זולה יותר (גם מכיוון שהפוטנציאל לתקלות יהיה נמוך יותר אבל בעיקר בגלל שעלות תחזוקה של רכב יוקרה היא גבוהה יותר מטבע הדברים), הוא יצרוך פחות דלק, וגם יהיה קל יותר להסתדר איתו (חניה וכאלה). למה שתלך על רכב כ"כ גדול ויקר (ביחס לשנתון וביחס לקטגוריה?) אם הכוונה היא ליצור רושם, לא נראה לי שA4 בת יותר מ-15 שנה יוצרת על מישהו רושם. סורי.

לדעתי בחירה גרועה למישהו במצבך, בעיקר אם אתה לא צריך את הגודל (וגם אם אתה כן צריך את הגודל מסיבה מסוימת שלא פרטת, עדיין יש אופציות טובות יותר לדעתי).

פורסם

אני צעיר ומחפש אוטו עם פוזה (בהתאם למחיר) אני לא מתבייש להגיד את זה

התלבטתי בין האודי לפיג'ו 306 קבריולט שנת 96'

אתה חושב שזה יהיה גדול עליי מבחינת האחזקה?

פורסם

קנה פיג'ו 406! רכב פוזה ונוח מאוד ואמין! ולא מסובך מידי והוא עולה פחות מ20 אלף ש"ח (שנת 2000-2002) תמצא אחת עם ק"מ נמוך ורכב שמור ומטופל ועשית אחלה עיסקה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בהתלבטות כמו שלך היתי לפני שנה :)

מבחינת תיקונים לא שמתי לב לעלות גבוהה במיוחד, כמובן שכול עוד לא נכנסים לצ'מפיון.

השאלה האמיתית זה למה A4, אם אתה אוהב שהרכב יהיה כבד על הכביש אז זה בדיוק מה שאתה מחפש, אם אתה מחפש רכב יותר צעיר, זריז וספורטיבי אז אתה הולך לחטוף שוק מA4 זה פשוט לא זה.

אחרי שנה אם A4 אני יכול לומר בכיף שזה בדיוק מה שחיפשתי, כמה נקודות בשבילך.

צריכת דלק אם רגל קלה על הגז בערך 1-10, אם רגל כבדה אפשר גם לרדת ל1-6/7 (שלי אוטומט, אין מושג מה ההבדל מול ידנית).

בפניות זה לא רכב, זו ספינת מפרסים לכול דבר ויש להתיחס אליה בהתאם, לסוע איתו בסמטאות צרות במרכז העיר הופך לפרויקט, אלא אם כן אתה רגיל לזוית פניה של אוטובוס אגד :shock:

תשים לב שזה קנייה חד כיוונית, למכור את הרכב אחרכך לא תצליך, לרכב אין שוק בכלל.

פוזה אין יותר מידי.

בהצלחה :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...