Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הביטוח חובה , האם יש אפשרות לתשלומים ?

אם אני לא טועה..אתה יכול לעשות תשלומים בבנק...(תוסיף עמלה).

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
כל בנק ?

ממממממ....נראה לי הבנק שלך....נראה לי...

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
כל בנק ?

ממממממ....נראה לי הבנק שלך....נראה לי...

:mm_yeah:

לך לבנק שלך, תן להם את התעודה והם יחלקו לתשלומים (בתוספת עמלה)

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

תבדוק עם הסוכן שלך

במכוניות אפשר לחלק לתשלומים עם כרטיס אשראי

מכיוון שאופנועים זה דרך הפול ולא דרך חברה אחת אני לא יודע איך זה הולך

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

ביטוח ישיר נותנים את החובה ב-12 תשלומים בכרטיס אשראי. כמובן שזה מגיע עם ריבית, אז שאל קודם את הבנק כדי לראות מה עדיף.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
ביטוח ישיר נותנים את החובה ב-12 תשלומים בכרטיס אשראי. כמובן שזה מגיע עם ריבית, אז שאל קודם את הבנק כדי לראות מה עדיף.

ביטוח הישיר..לא מחלק לאופנועים את התשלומים (ככה לפחות רשום באותיות הקטנות)

ושוב פעם..אין לבנק בעיה לחלק את זה...הכל תמורת עמלה.

פורסם
ביטוח ישיר יכול - בקרדיט...

אז מה שאתה טוען זה שבפרסומת שלהם הם מטעים?!..יכול להיות..וואלה לא יודע..

אזרח..כתוב מכתב

דיר ביטוח ישיר שלום.

איף יו דונט וונט לראות את יהורם תוקע את מיכל און דה טייבול אין דה טלביזיה

פליז מייק שיהיהו תשלומים בפוליסה.

תנק יו

יזראל.

עכשיו..סטנד טו דה התיקווה!

פורסם

שוב הלכה ארוחת הצהריים.

דיר מיסטר פרזידנט שלום.

איף יו דונט וונט טו להינעל וויז יור עפעפיים נעולים אגיינסט אה טלוויזיה וויז יהורם גאון מראיין את משה קצב (דה אוזר פרזידנט) אין אה לופ, פליז סטופ וויז דה איומים.

פורסם
שוב הלכה ארוחת הצהריים.

דיר מיסטר פרזידנט שלום.

איף יו דונט וונט טו להינעל וויז יור עפעפיים נעולים אגיינסט אה טלוויזיה וויז יהורם גאון מראיין את משה קצב (דה אוזר פרזידנט) אין אה לופ, פליז סטופ וויז דה איומים.

:lol::lol::lol:

אנד דונט פורגט....סטנד טו דה התיקווה.

פורסם

כל סוכן ביטוח היום מאפשר לך לשלם את החובה בארבעה תשלומים ללא ריבית באם אתה עושה אצלו גם ביטוח נוסף (גימל או מקיף).

חוץ מזה שאתה יכול לפרוס עד ל12 תשלומים בקרדיט, גם כן אצל הסוכן.

לפחות ככה זה פועל אצל אודי דגן.

פורסם

בביטוח ישיר ניתן לשלם את ביטוח החובה ב 4 תשלומים ללא ריבית או בעיסקת קרדיט של כרטיס האשראי ביותר.

בבנק הפועלים ניתן לשלם ב12 תשלומים בעזרת כרטיס אשראי בריבית נמוכה הרבה יותר מאשר ריבית הקרדיט.

• תוכן חדש...