Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בקניית רכב. את רוב הנסיעות ברכב אני אעשה לבד. נסועה שנתית תהיה בסביבות 10000-15000 ק"מ.

אני רוצה שהרכב יהיה בטיחותי, חכסוני, אמין וכמובן חשוב שיהיה נוח.

אחרי חודש של בירורים, מחקרים והרבה חיפוש באינטרנט (כולל בפורום זה), הגעתי למסקנה (הדי ברורה) שמספיק לי רכב קטן - מיני או סופר מיני. בגלל שחשובה לי הבטיחות, אני חושב שהרכב צריך להיות עד גיל 3, מעבר לזה הרכבים כבר לא היו כ"כ בטיחותיים.

חשבתי על סוזוקי סוויפט, ששמעתי וקראתי דברים טובים עליה. הסתכלתי קצת על רכבים במגרשי ליסינג, ורובם ככולם הפחידו אותי עם הקילומטראג' הגבוה.

חשבתי על אלטו חדשה, אבל היא הרגישה לי מאוד קלסטרופובית (אני בחור די גדול), וקיבלה רק 3 כוכבי בטיחות.

הלכתי לראות את היונדאי i10 לאחר הורדת המחיר, אבל הכיסאות שלה עשו לי כאב גב רק מ-3 דקות שישבתי עליהם באולם תצוגה.

לאחרונה ראיתי פה בפורום מדברים על השברולט ספארק החדשה - האמת מבין כל המכוניות שראיתי, היא מאוד מצאה חן בעיני. עשיתי נסיעת מבחן והתרשמתי לטובה. גם קיבלתי הצעה יפה (קודנית+מרימי חלונות+דיבורית בלוטות'+חיישני רוורס ללא תוספת מחיר). מה ש"מפחיד" אותי פה זה האמינות של שברולט.

מה שהייתי רוצה לשמוע זה מה אומרים על הספארק (מכירים מישהו שכבר קיבל אותה), מה אומרים על האמינות של שברולט מהשנים האחרונות, האם הטיפולים והחלפים יותר יקרים בשברולט (לעומת יפניות) וכמובן, האם יש מועמדות שפיספסתי?

תודה (ומצטער על הסיפור הארוך)!

רון.

פורסם

אני קיבלתי היום את הספארק שלי אחרי שכבר ביטלתי הזמנה ביונדאי. מן הסתם על אמינות אני לא יכול לספר יותר מדי... אבל הההתרשמות הכללית הטובה מהרכב ומהאבזור שעולה בכמה רמות על ה-i10 בהחלט נמשכת. שים לב שמדובר ברכב שיוצר למעשה ע"י דייהו כך שהמוניטין של שברולט לא כל כך רלבנטי (לא שלדייהו יש מוניטין בשמיים, אבל אומרים שהם השתפרו מאז הרכישה ע"י שברולט). בנוסף הרכב משווק בעולם כבר משנה שעברה וזוכה לביקורות טובות.

אין ספק שליונדאי יש אמינות מוכחת שאין בספארק, אבל אני לא רוצה להרגיש ברכב חדש שהתקמצנו עליי כמו שהרגשתי ב-i10 של השנה אחרי מתיחת הפנים. בכל מקרה מבחינת נתונים אובייקטיבים אין לדעתי לספארק מתחרות אמיתיות היום בישראל בקטגוריית המיני.

פורסם

היי

לגבי האלטו, אומנם הרכב זול אבל חסרים בו דברים בסיסיים ובמקומות בהם צריך להתאמץ (למשל חיפה) המנוע מחסל דלק.

יונדאי- נוחות זה לא שם המשחק שלהם..

סוזוקי סוויפט יש שתיים אצלינו במשפחה, מאוד מרוצים מהם. אם התקציב שלך 70K תצטרך לגרד עוד קצת ואולי תמצא שנת 2009

פורסם

היי רון,

ראשית, אתה צודק כשאתה מתמקד ברכב קטן, חסכוני, נוח בחניות, ואם אין לך נוסעים נוספים באופן קבוע – אכן, חבל על הכסף.

מכל האופציות שציינת – יונדאי i10 וסוזוקי אלטו קטנות מאד, סוזוקי סוויפט גדולה יותר ומאובזרת יותר, אך נחשבת ליקרה יותר בהשוואה למתחרות. ממליץ לך לבדוק גם את דייהטסו סיריון, מאזדה 2 ויונדאי i20 אם תמצא כאלה - הן בערך בגודל של סוזוקי סוויפט ואמורות להיות זולות יותר. שברולט ספארק – חדשה לגמרי, קשה להאמין שתמצא כאלה למכירה, וטרם התקבלו על הרכב הזה חוות דעת של לקוחות. מבחינת האמינות של שברולט, מניסיון, עם שברולט קרוז, גם אם התגלו תקלות/בעיות, היבואן עמד מאחוריהן ותיקן אותן במלואן, ולא נרשמו תלונות חריפות מצד הלקוחות על התנערות של היבואן.

בהצלחה

גיל מאוויס :-D

פורסם

תודה על התגובות.

נראה לי שאני נוטה יותר ויותר לכיוון הספארק (כמובן בתור רכב חדש...).

אני יודע ששברולט זה למעשה דייהו לשעבר. אני גם שמעתי שהמכוניות הראשונות שהגיעו בזמנו משם כשברולט לא היו משהו, אבל השאלה היא האם הם באמת השתפרו?

שאלה נוספת, שאני יודע שהיא בעייתית - יש דרך להעריך, פלוס מינוס לפי המוניטין של שברולט-דייהו, כמה ירידת מחיר תהיה?

ול-Apollo 11 - תתחדש!

• תוכן חדש...