Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם חושבים על פורד אדג'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יצא לי לראות קצת את הרכב ''כביש שטח'' הזה פה ושם, ולפי ידיעות אחרונות הוא גם נחטף היטב מהסוכנויות..

רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם כדאי לשיים עליו עין ואולי גם לרכוש בעתיד הקרוב :wink:

ford-edge-sport-1.jpg

2011-Ford-Edge1.jpg

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

אני מעדיף לשמוע את הדעה שלך גם אם היא לא כזו טובה, לפני שאני ארכוש את הרכב.

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

עיצוב מאד נאה, אני אהבתי.

אבל אני לא נוגע ברכבי קרוס למיניהם, עם יוצא דופן אחד, ה-X6. גרררר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הפנים ששמת זה לא פורד אדג, לא החדש בכל אופן.

בכל מקרה לשאלתך, זה דיי משאית, אין לו שום יכולת שטח, והנסיעה היא אמריקאית קלאסית במובן הרע (הגה עמום ובלי בלמים)

במחירי הדלק הנוכחים והעתידיים, אני לא צופה לו הצלחה מרובה.

2012-ford-edge-interior2.jpg

STI 2004

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי סתם רכב מיותר, במחיר שלו יש הרבה אופציות מעניינות שימושיות ומהנות הרבה יותר.:?

מיועד בעיקר לאנשים שרוצים להפגין נוכחות. למה שלא שילבשו טייץ וורוד במקום? מושך יותר מבטים ...:-P

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבחינת עיצוב נראה מדהים. מבחינת נהיגה אין לי מושג. אני בטוח ש-99% מהמגיבים לא נהגו ברכב וסתם קוטלים אותו כי זה לא מסתדר עם תפיסת עולמם לגבי מכונית.

פורסם

רמת אבזור גבוהה ! היה תענוג לשבת עם חברים באוטו, להרים את הסאן רוף המטורף ולראות כדורגל ברכב . מבחינת נסיעה אין לי יותר מידי מה להגיד מפני שאני לא בעל אחד.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לכל ה"מומחים" שהכירותם עם האדג' מסתכמת בלעמוד על ידו ברמזור :

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1766673

"האדג' היה כלי-רכב משפחתי טוב בדגם הקודם והוא מוכתר בסיום מבחן זה למצוין מסוגו; הוא נוח יותר, מעודן, ממוקד בפרטים הקטנים, מעוצב היטב, שימושי ונגיש, והטכנולוגיות שבו הן השפיץ של הקצה בטווח העלות שלו ואף מעבר לכך."

".....מסתמן איפוא שהאדג' שב אלינו במעמד שנתפר למהותו - הדיל הכי טוב בסביבה."

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

כן לא שמתי לב, לגבי זה שהרכב גדול אני נוהג על דודג' ניטרו ואני יכול להגיד שיש לרכבים גדולים את ההנאה שלהם , אתה מרגיש גבוה וגדול ובאמת אנשים ''מפחדים'' להתקרב אל הרכב שלך במצבים כאלה ואחרים ונותנים לך זכות קדימה בהשתלבויות, וזה כיף,

גם אני קראתי הרבה מבחנים שעשו לו והוא נראה רכב ''השנה'' של פורד ושל הרכבים האמריקאים בכלל, חוטפים אותו כמו לחמניות בארץ ובעולם, הרמת אבזור שלו היא יחסית הכי גבוה לעומת המחיר שלו, והוא בנוי על מרכב של מאזדה 6 בגלל שלפורד יש (או לפחות שיצרו את הרכב הראשון, היו) אחוזים מסויימים בחברת מאזדה ולכן הם לקחו את השלדה שלה, ומי שנהג במאזדה 6 יודע שהיא יחסית נוחה, אני ממש לא מחפש שטח, אם רוצים שטח לכו ברגל או תקנו באגי או אופנוע שטח, חבל על האוטו..!

ונורא מעצבן שאומרים שזה אוטו רק לפוזה, תשמעו, כל אוטו שקונים היום מעל 200 אלף שקל הוא סך הכל אוטו לפוזה, כולנו יכולנו להסתדר עם מאזדה 5/3 או כל מכונית משפחתית כזו או אחרת, אבל פוזה שווה יפה! ואנשים אוהבים לנהוג ברכבים יפים, והם גם משלמים על זה ולמי שאין כסף לאוטו יקר קונה אוטו זול ומשפץ אותו בכדי שיראה יקר גם זו פוזה? כן! זה לא משהו רע!

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם
לכל ה"מומחים" שהכירותם עם האדג' מסתכמת בלעמוד על ידו ברמזור :

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1766673

"האדג' היה כלי-רכב משפחתי טוב בדגם הקודם והוא מוכתר בסיום מבחן זה למצוין מסוגו; הוא נוח יותר, מעודן, ממוקד בפרטים הקטנים, מעוצב היטב, שימושי ונגיש, והטכנולוגיות שבו הן השפיץ של הקצה בטווח העלות שלו ואף מעבר לכך."

".....מסתמן איפוא שהאדג' שב אלינו במעמד שנתפר למהותו - הדיל הכי טוב בסביבה."

מתוך הכתבה (המפרגנת בצורה של מדור פרסומי, אגב)

צריך להודות: פורד אדג' הקודם לא היה בשיאו על הכביש - המנוע היה בסדר, התיבה פחות, כנ"ל ההגה והבלימה.

בדיוק מה שציינתי מקודם.

הבלימה השתפרה ברמה חלקית (דיסק מאוורר מלפנים ומלא מאחור)

התחמקות עדינה

על שטח לא סלול מובן שלא צריך לוותר מעצם היותו רכב-פנאי

ברור...

8.6 ק"מ לליטר (9 מחוץ לעיר)

אולי הכתב יכול ללמד אותי איך עושים ממוצע כזה ואיפה הנתון המפתיע של הצריכה העירונית?

שעה שבעבר מנועים בסדר גודל כזה רוקנו לנו את הכיסים בשעתיים נסיעה.

אחלה מדידה של תצרוכת דלק, לפי זמן, גם דבר חדש.

יש עוד הרבה הערות על הכתבה,אבל אני חושב שזה מספיק.

לסיכום אין עוררין שהמחיר אטרקטיבי,אבל רכב מהנה לנהיגה או איכותי או חסכוני הוא לא.

מקסימום רכב(מערכת מולטימדייה ניידת?) פוזה גדול,מאובזר,ואמריקאי.

STI 2004

פורסם

זה נחמד, נחמד, אבל מאוד קשה לי להסכים אם מה שאמרת, ''אבל רכב מהנה לנהיגה או איכותי או חסכוני הוא לא'',

כי יחסית לגודל של המנוע שלו הוא חסכני, יחסית, מהנה לנהיגה, אנחנו יודעים שעד שאתה לא נוהג ברכב אתה לא יודע, והשאלה איך אתה מגדיר איכות? מה זה איכותי בשבילך? פרארי? פורש? זו הכוונה?

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן לא שמתי לב, לגבי זה שהרכב גדול אני נוהג על דודג' ניטרו ואני יכול להגיד שיש לרכבים גדולים את ההנאה שלהם , אתה מרגיש גבוה וגדול ובאמת אנשים ''מפחדים'' להתקרב אל הרכב שלך במצבים כאלה ואחרים ונותנים לך זכות קדימה בהשתלבויות, וזה כיף,

גם אני קראתי הרבה מבחנים שעשו לו והוא נראה רכב ''השנה'' של פורד ושל הרכבים האמריקאים בכלל, חוטפים אותו כמו לחמניות בארץ ובעולם, הרמת אבזור שלו היא יחסית הכי גבוה לעומת המחיר שלו, והוא בנוי על מרכב של מאזדה 6 בגלל שלפורד יש (או לפחות שיצרו את הרכב הראשון, היו) אחוזים מסויימים בחברת מאזדה ולכן הם לקחו את השלדה שלה, ומי שנהג במאזדה 6 יודע שהיא יחסית נוחה, אני ממש לא מחפש שטח, אם רוצים שטח לכו ברגל או תקנו באגי או אופנוע שטח, חבל על האוטו..!

ונורא מעצבן שאומרים שזה אוטו רק לפוזה, תשמעו, כל אוטו שקונים היום מעל 200 אלף שקל הוא סך הכל אוטו לפוזה, כולנו יכולנו להסתדר עם מאזדה 5/3 או כל מכונית משפחתית כזו או אחרת, אבל פוזה שווה יפה! ואנשים אוהבים לנהוג ברכבים יפים, והם גם משלמים על זה ולמי שאין כסף לאוטו יקר קונה אוטו זול ומשפץ אותו בכדי שיראה יקר גם זו פוזה? כן! זה לא משהו רע!

מי שרוצה לשלם על פוזה, זכותו. שיקנה רכב גבוה ומנופח עמוס במולטימדיה וגאג'טים ויהנה. מה רע? כמו שאמרת, המון רכבים היום נתפסים כרכבי "פוזה".

אני לא הייתי קונה רכב מהסוג הזה כמו שכבר אמרתי. לא מדבר אלי. אני לא אוהב את תחושת הגובה והגודל המוגזם של הרכב. הספיקו לי כבר הרקמי"ם בצבא:-). אני לא צריך בקרת אקלים דיגיטלית ומערכת שמע עם 600 פונקציות בשביל לשמוע כמה דיסקים. הדבר היחיד שבאמת שימושי לדעתי שם זה הGPS והגג שמש.

אבל זה רק אני והדעה שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...