Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מזדה 121 - צריך את עצתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות לאשתי רכב קטן, חסכוני ואמין.

היום ראיתי מזדה 121, נראתה טוב, למרות שאני לא מבין גדול.

הרכב מודל 97 ועולה 10,000

האם שווה לי לקחת אותו לבדיקה במכון? או שמספיק לי שמכונאי שאני סומך עליו יבדוק אותו?

תודה מראש לכולם

פורסם

לפני כחודשיים גם אני נזקקתי לרכב קטן חסכוני וחמוד לאשתי. או יותר נכון, כרכב שני למשפחה.

קניתי במחיר 9500 דייהטסו סיריון מנוע 1000 ידנית. (מחירון 13000).

השקעתי 3000 שקל, על יישור קו (טיפול גדול, טיימינג, תושבות מנוע ובלמים מאחור)ואנחנו מאד מבסוטים! מכונית קטנה אבל מאד מרווחת, ומאד מאד חסכונית, וצפויה להיות מאד אמינה (זו הדייהטסו הרביעית ברצף במשפחתנו).

יש בשוק הרבה יותר סיריונים מאשר בימבות.

דבר נוסף, למאזדה 121 מרכב בתצורת סדאן כלומר, תא מטען נפרד, וזה ממש לא שימושי.

שורה תחתונה: ממליץ הרבה יותר על סיריון מאשר על 121. ואגב, יצא לי לנהוג כשבוע רצוף ימים שלמים בבימבה, כך שאני מכיר את המכונית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שימו לב גם שבגלל מדיניות תמוהה של היצרן/יבואן או מי שלא יהיה, למזדה 121 אוטומטית לא היה הגה כח (ומדובר ברכב שזקוק לה"כ, בעיקר בחניות) ולידני היה ה"כ...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שימו לב גם שבגלל מדיניות תמוהה של היצרן/יבואן או מי שלא יהיה, למזדה 121 אוטומטית לא היה הגה כח (ומדובר ברכב שזקוק לה"כ, בעיקר בחניות) ולידני היה ה"כ...

ב 1997 יובאו רק ידניות, כמעט כולן היו רכבי השכרה ביד ראשונה.

פורסם

לדעתי בדיקה במכון מוסמך ב 90% מהמקרים הכסתח הרגיל שהם כותבים יאפשר לך להוריד עוד איזה אלפיה מהמחיר כך שאת הבדיקה זה כבר יכסה...

• תוכן חדש...