Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הקלאץ' בקורולה 2003 תקין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו רכב שני לבית (סיאט אביזה SC 2011).

אחרי נהיגה באיביזה במשך שבועיים שלא נהגתי בהם בטויוטה נדהמתי

כמה הקלאץ' של הטויטה קשה ואין לו מהלך כלומר שאם באיביזה הקלאץ' רך ויש יחסית מהלך

לטויטה אין. מהלך אני מתכוון שבאיזה יש מרחק יותר גדול שצריך ללחוץ מאשר בטויוטה שמספיק ללחוץ 2 ס"מ

ככה זה מרגיש לפחות וזה כבר צמוד.

האם מדובר פשוט כי ככה זה עם הקורולה וצריך להתמודד עם זה או ישנה סיבה ללכת למוסך

לבדוק ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
קנינו רכב שני לבית (סיאט אביזה SC 2011).

אחרי נהיגה באיביזה במשך שבועיים שלא נהגתי בהם בטויוטה נדהמתי

כמה הקלאץ' של הטויטה קשה ואין לו מהלך כלומר שאם באיביזה הקלאץ' רך ויש יחסית מהלך

לטויטה אין. מהלך אני מתכוון שבאיזה יש מרחק יותר גדול שצריך ללחוץ מאשר בטויוטה שמספיק ללחוץ 2 ס"מ

ככה זה מרגיש לפחות וזה כבר צמוד.

האם מדובר פשוט כי ככה זה עם הקורולה וצריך להתמודד עם זה או ישנה סיבה ללכת למוסך

לבדוק ?

שלום

לא ברור מה אתה בדיוק מרגיש בלחיצה על דושת המצמד, בדיקת תקינות המצמד במוסך פשוטה מאד, קצרה ולא עולה כסף. הכנס למוסך שאתה סומך עליו ובקש שיבדקו.

פורסם

בכל רכב הקלאצ' מרגיש שונה, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ביצרנים שונים. כמו שאמנון אמר קל מאוד לבדוק תקינות קלאצ' ואפילו לא צריך מוסך בשביל זה. מה גם שאם הנהג הקבוע של הרכב לא מרגיש משהו מוזר אז כנראה שאין סיבה לדאגה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכוונה שלי שקודם כל הקלאץ' של הקורולה קשה מאוד יחסית לאיביזה וגם מרגיש כאילו לא לחצתי בכלל יחסית לאיביזה.

אני אקפוץ בהזדמנות למוסך כמה עולה בדיקה כזאת אגב ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...