Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פתרון לחיבור מגבר נוסף :

כיום יש לי סלסטרה 4 ערוצים ,שמתוכנן להגביר אקטיבית את הסט הקדמי באמצעות הקרוס המובנה של המגבר עצמו , כך ששני זוגות ה rca מגיעים אליו.  

אין אפשרות לשרשר שם מגבר נוסף ,

איזה פתרון אני יכול למצוא פרט לשימוש במפצלי Y כדי להוסיף מגבר נוסף שיגביר לי את הסט האחורי?

הפתרון של הגברת הסט האחורי באמצעות ה hu פסול מראש.

בתודה 

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עם אין לך עוד יציאת RCA במכשיר עצמו אין כל כך כך הרבה ברירות.

מה הבעיה לחבר מפצל?

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

יש שתי זוגות RCA , שיוצאים מה HU (יש עוד זוג RCA לסאב ב HU ) , לסלסטרה , אני מתכוון להגביר אקטיבית את הסט הקדמי באמצעות כל 4 הערוצים

R לטוויטרים F למיד-וופרים. (כיום המצב שהסלסטרה מגבירה סט קדמי + אחורי בצורה פאסיבית )

אני צריך סט שלישי לטובת מגבר נוסף להגברת הסט האחורי.

האם לא תהיה לי ברירה אלא לחתוך באמצעות קרוס אקטיבי ולא עם המגבר ? ואם כן איזה אחד יהיה טוב לשם כך ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר

אתה רוצה שהסט האחורי ינגן את כל הספקטרום? האם זה כל כך חשוב?

יש משהו שמאוד מבלבל אותי -

אתה אומר שהREAR ביציאות מגבר הולך למידבאסים והFRONT הולך לטוויטרים

אבל אם אתה חותך את הסט על הקרוסים של המגבר עצמו... למה אתה בכלל לא משתמש ביציאה אחת לכל הסט הקדמי ומפצל אותה לתוך המגבר???

הרי אם הקרוס של המגבר עושה לך חיתוך בנד פאס למידבאסים והיי פאס לטוויטרים - אתה רק צריך להוציא למגבר הזה מהHU אות חתוכה בHPF בשביל המידבאסים - בוא נאמר משהו בין 60 הרץ ל80 הרץ...

אתה משתמש ביציאה אחת מהHU שיש לה HPF למידבאסים למגבר 4 ערוצים - במגבר 4 ערוצים אתה מבצע בעצם את החיתוך כלפי האלמנטים.

זה משאיר לך יציאה אחת למגברים חופשיה שאתה יכול לתת לה חיתוך HPF למידבאסים של הסט האחורי - הסט האחורי כבר יחתך על הקרוס הפסיבי...

----------------------- אבל ------------------------

אם לא כל כך חשוב לך שהסט האחורי ינגן את כל הספקטרום - גם ככה רצוי בכלל להעיף לו את הטוויטרים בכדי שהוא לא ינגוס לך בסט הקדמי וישאב אותו לאחור (טוויטרים הם מאוד כיווניים) אני בכלל הייתי חותך אקטיבית בHU

מוציא את היציאה מהHU למידבאסים ומפצל אותה... ככה הסט האחורי ינגן רק את תחום התדר שהמידבאסים אמורים לנגן ואז אתה יכול להחליט אם להשאיר את הטוויטרים מחוברים על הקרוס הפסיבי (הם בכל זאת ינגנו משהו ואולי זה ישמע דווקא טוב) או להעיף אותם לגמרי ולתת לסט האחורי לנגן רק עם המידבאסים בשביל להשלים קצת נפח מאחורה.

- שווה בדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראשית הקרוס נמצא במגבר עצמו, יש אפשרות להשתמש רק בזוג RCA אחד ,אבל אז אני צריך לפצל אותו באמצעות מפצלי Y , דבר שרציתי להמנע ממנו גם ככה.

אין לי אפשרות לחתוך אקטיבית ב HU כלומר יש לי HPF אבל זה נועד למניעת חפיפת תדרים עם הסאב שיש לו יציאת RCA יעודית.

המצב האידיאלי אם הייתי יכול להגביר אקטיבית גם את הסט האחורי , הוא לא כל כך נוגס בסט הקדמי ודווקא יש פיזור נחמד , אבל זה לא כזה אקוטי, אני צריך למעשה להגביר טיפה את המיד-וופרים ביחס לטוויטרים וגם להעלות את נקודת החיתוך, משהו לכוון ה 3.5K ואפילו יותר.

פורסם

תפצל בעזרת מפצלי Y - אל תחשוש, לא תרגיש שום הבדל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...