Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להוריד במחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פורד פיאסטה 2002 במצב טוב עם 118K ק"מ.

האישה רוצה על הרכב 20K בעוד שמחירון הרכב 19.5K, הרכב נראה שמור במצב טוב אני מחר הולך לראות אותו.

האם נראה לכם שמצב כזה יהיה אפשרי להוריד אותה לכיוון ה15?

פורסם

אם היא לחוצה למכור אז כן. אם היא לא לחוצה למכור אז לא.

אני אישית לא הייתי מוכר לך רכב שמור ב-25% הנחה.

אם הרכב גם מטופל במורשה הייתי מבקש 20% מעל המחירון...לא רוצה אל תקנה :-D

פורסם

היא לא תרד ל15 גבר אתה חי בסרט.. תנסה 19. היא כנראה יודעת מה יש לה ביד.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

שאלתך נגעה לליבי והחלטתי לסייע עד כמה שאוכל. והרי תשובתי המנומקת כדלהלן:

ראשית בוא נטפל בהופעה שלך:

תבוא עם בגדים קרועים, נעליים בלויות ותספר כמה קשה לך בחיים ואיך ביבי דופק את השכבות המוחלשות (או כל נסיון למניפולציה שאתה סבור שיוכל לנגן על נימי נפשו ולשכנע אותו שאתה חי בבית מקרטון ושהרכב נועד לשנע את שכנתך/סבתך החולה לטיפולים בבית חולים. מה לעשות: סבתא חולה על פיאסטות והיא בגיל מתקדם מדי לשכנע אותה אחרת...).

לחילופין (או בנוסף...), אתה יכול להשחיר את הרכב. כלומר, אמור לו עד כמה הג'נטים אינם עגולים, עד כמה הרכב מרעיש/ מתפרק/ מעשן/ מסוכן/ מפליץ/ בעל שוק חלש מאוד /מכוער (אל תגיד לו בטעות שהוא מכוער אלא שהרכב מכוער. לו דווקא תנסה להחניף על כמה הוא גבר מדהים/מסוקס/טוב לב וכו')/ וכו'.

אם עיתותיך בידיך, אתה יכול לסור לשוק הקרוב למקום מגוריך ולראות בלייב איך עושים את התהליך המתואר לעיל על עסקה של רכישת חבילת פיטרוזיליה (משלמים שקל וחצי לבסטיונר במקום 2 השקלים אותם דרש בהתחלה). אתה יודע - גם בתיאטרון, השחקן המוכשר ביותר לא לוהק לשחק את המלט תפקיד ראשון...

(אם אתה מהמורעלים, אתה בטח יודע שבצבא קוראים לזה: "לתרגל על יבש")

לחילופין (או בנוסף) אתה יכול להתפלל. אינך חייב "לעוף" על מוסף של יום כיפור. אחרי הכל-אינך רוכש מרצדס חדשה. גם כמה מזמורי תהלים יעשו את העבודה...

ועל מה להתפלל אתה בטח שואל?

תתפלל שהוא יקנה את המניפולציה שלך, שהוא יותר טיפש ממך (אולי בעצם לא כדי שתבזבז על זה תפילה אם אתה לחוץ בזמן...) ושבאופן כללי הוא יתנדב להוריד לך במחיר רק כי אתה רוצה.

אם תסגור עסקה מהירה והוא יוריד לך ל 15 אלף ש"ח, כנראה ש: או שאתה מתפלל ממש טוב, או במישהו למעלה מאוד אוהב אותך.

צא גבר בנסיבות אלו והתפלל רגע קט גם עלינו לשלום עולמי/ביאת משיח וכו'. ( אם תכיר לי תודה על תשובה זו, אשמח אם תתפלל עבורי על זיווג בקרוב עם עלמת חן ראויה. טיפ: אני מעדיף רזות, שופעות, גבוהות, חכמות, נעימות ובעלות לב זהב).

אם זה לא יעזור, נסה לאיים עלייו בעתיד שחור של קונים בלתי רציניים שרק יציקו לו בפון. רצוי שבאופן כללי תנסה לתת לו את ההרגשה שאתה עושה לו טובה... אתה גם יכול לנסות לומר לו כי יש לו את המזל של החיים, כי ידוע שלוי יצחק (רצוי שתשחיל כאן איזו קללה קטנה ועסיסית לשם האותנטיות...) מתנכל לפיאסטות באופן מסורתי בחודש מרץ וכי בעוד 14 יום הרכב שלו נחתך מינימום ב 7-8 אלף שקל (רצוי כי תטעים את המילה מינימום תוך כדי מלמול נבואת הזעם)

חשוב מאוד מאוד: תאמר לו ותדגיש כי אתה משלם במזומן בלבד (לאור ריבוי עסקאות הרכב המשומש המתבצעות בשיקים דחויים).

אם כל זה לא יעזור, כנראה שנפלת על מוכר מאוד טיפש ומטומטם. ואתה לא רוצה הרי לקנות רכב ממטומטם, כי ידוע שמטומטמים לא מטפלים טוב ברכבים שלהם ולא משנה כמה מסבירים להם או מדריכים אותם.

ואם כל זה לא יעזור, אשמח אם תשלח לי את הפון של הבחור. נשמע לי כמו אחלה עיסקה גם ב 19 אלש"ח...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל בדוק את הרכב. תלכו לבדיקה, בטוח יגלו ליקויים. לפי זה תדע כמה אפשר להוריד ואם בכלל לקנות. אם הבדיקה תצא טובה להוריד אותה ל15 לא תצליח אלא אם כן היא מאד תמימה ואתה נוכל מקצועי (אדם רע לב).

אם הרכב שמור, למה לא לשלם? רק אחרי בדיקה במכון/מוסך אפשר לדבר על מחירים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יפה,רוצה להוריד נתח נכבד מהמחיר עוד לפני שראית (או הרגשת) את הרכב - ככה אתה עושה לכל רכב שמעניין אותך?

ישראלי מצוי :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זו פונקציה של זמן בו האוטו עומד למכירה. הרבה זמן=גמישות רבתי, מעט זמן=בועה/סרטים שהמוכר חי בהם (תמחק את המיותר). וכמובן מצב השוק של הדגם הנ"ל.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הצלחתי למכור עבור חבר פיאט בראבו. האוטו היה בן 10 (שנת 98), עם 150 אלף ק"מ.

נמכר אחרי שבועיים בכמה אלפים טובים מעל המחירון (לא זוכר כבר כמה).

בלי סוף ישראלים חרטטנים מתקשרים. כולם רוצים את האוטו, כי הוא נראה מעולה בתמונות ומעולה גם במציאות.

הגיע הראשון...הסתכל בכל פינה, בעט בגלגלים, הרים אבזם של חגורה ושאל למה הוא נפול - ואז ניסה להוריד 5 אלף ש"ח מהמחיר שנדרש (19 אלף ש"ח). אמרתי לו שישכח מזה, והוא הלך.

הגיעה בחורה אח"כ - עשתה סיבוב, נסעה לפה, לשם - ניסתה להוריד ולא שפר עליה מזלה. שלום ולהתראות.

הגיע בחור שלישי - עשה סיבוב, לקח את האוטו למכון בדיקה בירכא - נתן מזומן וקנה את הרכב לבת שלו.

היא הרוויחה - הרכב היה מטופל במוסך מורשה בלבד ואחרי שיפוץ גיר אוטומטי.

מסקנה - שווה לשלם מעל המחירון לרכב במצב מושלם.

פורסם
מצאתי פורד פיאסטה 2002 במצב טוב עם 118K ק"מ.

האישה רוצה על הרכב 20K בעוד שמחירון הרכב 19.5K, הרכב נראה שמור במצב טוב אני מחר הולך לראות אותו.

האם נראה לכם שמצב כזה יהיה אפשרי להוריד אותה לכיוון ה15?

(ההגדשות אינן במקור).

ראית את הרכב בכלל ? איך אתה יודע שהוא במצב טוב ? (אנחנו מכירים את הסיפורים של חלק מהמחיר שהאוטו "בונבוניירה" ובסוף מתברר שאפילו לגריטה לא יקבלו אותו...). אה, ותמונות זה קצת בעיה, כי תמיד ניתן לצלם את הצד היפה, זה שלא חטף מכה.

תראה את הרכב ואז תצביע (למוכר) על ליקויים שראית, וכך תוכל אולי להוריד המחיר.

alfa 156 2.5.

פורסם
(ההגדשות אינן במקור).

ראית את הרכב בכלל ? איך אתה יודע שהוא במצב טוב ? (אנחנו מכירים את הסיפורים של חלק מהמחיר שהאוטו "בונבוניירה" ובסוף מתברר שאפילו לגריטה לא יקבלו אותו...). אה, ותמונות זה קצת בעיה, כי תמיד ניתן לצלם את הצד היפה, זה שלא חטף מכה.

תראה את הרכב ואז תצביע (למוכר) על ליקויים שראית, וכך תוכל אולי להוריד המחיר.

וואלה תודה גבר, אני מחר כנראה הולך לראות את הרכב ולבחון אותו נראה מה יהיה, במקרה והרכב באמת במצב שמור ומטופל

פיקס אז יש על מה לשלם.

תודה גם לחבר'ה הציניים, אני לא מהישראלים המצויים, פשוט רציתי לדעת אם יש אפשרות להוזיל את מחיר הרכב, ואם בכלל משתלם לי לקנות את הרכב הספציפי במחיר הזה או לחפש רכבים אחרים מאובזרים יותר ולשלם מחיר דומה

פורסם

אחרי שהאנשים פה העלו שאני ישראלי מצוי, החלטתי להצטייד באבא של חבר שהוא שמאי רכב.

הלכנו לראות היום את הרכב, בשיחה שאלתי אם הרכב עבר תאונה כלשהי כמובן שענו בשלילה, ואמרו שהרכב

מטופל במוסך מורשה.

מגיע למוכר שואל שוב אם הרכב מטופל במורשה והופה אומרים לי שהבעל מתקן את הרכב כי הוא מכונאי

ומוציא פנקס משורבט עם כתב יד לא ברור.

אני שואל שוב בפעם המי יודע כמה ק"מ הרכב עשה, האישה אומרת 118K באתר רשום 128K ואז אני מגיע

לרכב מתניע והופה 128K, בעוד שהאבא בודק את הרכב אני כבר מרגיש שמשהו מסריח פה.

מבקש לעשות נסיעה להרגיש את הרכב, הבעל מתנגד וטוען שאין ביטוח שמכסה אותי, בסופו של דבר לקחתי את

הרכב לנסיעה, הקלאץ רעד כמו חתול על LSD, ההרגשה הכללית הייתה סבירה.

מדברים על מחיר והגברת מתעקשת שהמחירון הינו 20K בעוד המחיר בספר אומר 19.5, מנסים להתמקח והחבר'ה

מתעקשים על 19, אומרים שלום ונחשוב על העסקה.

האבא של החבר אומר לי יותר מ10K לא משלמים על הרכב הזה, הרכב עבר כנראה תאונה ובבגאז שמו פלטת זפת

ואחרי בדיקה שלו אמר שהרכב קיבלת מכה רצינית מאחורה, הגג היה שקוע ונראה שניסו לטייח את הרכב.

הרכב נראה מתוקתק ומוכן למכירה.

אחרי הערכה של המכר, אמר לי שצריך להוריד להם לפחות 18% מהערך של הרכב עקב זה שהרכב היה בהשכרה

ולפחות 20% על המכה.

מזלי שהבאתי אותו איתי, כי אחרת הייתי נופל בפח.

ואני ממשיך במסע המייגע אחרי חיפוש רכב.

WISH ME LUCK

פורסם

אוי כמה שזה מעצבן לגלות דברים שלא אמרו לך בטלפון,במיוחד אני לא מבין איך אנשים לא אומרים את הק"מ האמיתי,כאילו בן אדם בא לראות את הרכב אז מה הוא לא יראה שיש שינוי??

בהצלחה בחיפושים:-o

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לך בהחלט מזל, טוב שעליתם על זה.

לא חסרות פיאסטות בשוק, אני בטוח שתמצא אחת במצב טוב שתענה על הדרישות שלך מבחינת מחיר ומצב מכני ופיזי. קצת סבלנות לא תזיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...